Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)
Raspunsuri - Pagina 18
allexa06 spune:
Laura- ma bucur ca ati terminat cu tratamentele
Lora - e jale,ce se poate intampla
http://community.webshots.com/user/allexa06
crissandrada spune:
Salutare fetelor.
Ati vazut ce e afara?
Au avut meteorologii dreptate din pacate...
Eva bine ai venit si sarcina usoara.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
greutatea mea
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
LoraG76 spune:
Seara buna, fetelor!
Ce faceti, dormiti? noi inca nu, niciunul...se pare ca asta mica ii calca sora-sii pe urme..am 2 noctambule, eu le trimit de pe-acum in club.
am obs. si noi c-a venit iarna...brrrr, tocmai cand ne bucuram de iesirile in parc. si eu, care visam gratare la iarba verde.
noapte buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
cosminiq spune:
salutare!
E frig afara de mori....am fost dimineata cu Cosmi la piscina si acu stam in casa sa ne hodinim, cand ma gandesc ca incepem maine o noua sapt de munca imi vine sa plec....dar unde ???poate la mare ..la soare!visez si eu ce sa fac!!
Am reusit sa imi fac si eu curat zilele astea prin dulapuri,ridicat paturi,batut covoare,... smotru mai am de facut prin bucatarie dar acolo toata ziua spal si sterg(e mai usor cand le tin din scurt!)
Miercuri o sa am si perdele noi asa ca ....sa vina nene Pastele mai repejor!!
Iulia, uite iti dau PM cu linkul de la campania 6.
Emma, nu am stat mult in lift...vreo juma de ora
Laura, ma bucur mult ca sunteti bine!
Lora, ai luat rezultatul?Daca are prietena nu e obligatoriu sa ia si Iustina, depinde de organism .Multa sanatate!
Fug ca vor baietii mei clatite!
Va pup
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
allexa06 spune:
Cosminiq- inca mai mergeti la sala?Foarte fain
Si eu imi schimb deocamdata doar perdeaua de la bucatarie, am pregatit-o dar nu o pun acum, ci chiar atunci inainte de Paste
Dar ce-ai patit mama, te-ai blocat in lift ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
cosminiq spune:
salutare!
Alexa, da am ramas in lift
Numai pe scari o sa urc pentru-ca e tare naspa sa ramai blocat...parca nu mai aveam aer
Haideti si voi la piscina miercuri seara...veniti?
Pai tu mi-ai deschis apetitul pentru curatenie ca altfel ma apucam sapt asta!
Multumesc pentru impuls
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
LoraG76 spune:
Hai, helau!
Ce vreme..brrr! Unde-i primavara, fetelor?
Cosminiq, i-am luat rez., nu are streptococ, am scapat. Bine ca n-am inceput sa-i dau ospen de-aiurea.
plec, dar revin.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
ellinia spune:
Ne vajaie vantul de ne-am saturat ... ma duc acasa si ma bag in pat si nu fac nimic, am tras un frig azi de nu se mai poate. Urata zi n-am ce spune ...
Si cred ca pe Stefan il paste iar vreo raceala, dimineata ii curgea nasul, sper sa fie doar atat.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
LoraG76 spune:
Na, revenii!
Cristina, sper sa nu raceasca Stefan!
Eu am senzatia ca pe mine ma paste raceala, noroc de cumatra-mea, ca-i mai desteapta ca mine si mi-a zis sa imi fac miere cu lamaie, ca io asteptam sa inceapa sa ma doara gatul...momentan ma deranjeaza, doar, parca, ceva, pe-acolo... maaama, ce de-a virgule-am pus!
Daca tot am taiat lamaie, a lins si bolfosenia o bucata, pana s-a prins ea ca-i acra si-anceput sa se strambe. Avea o fatzaaaa!!! Se stramba si facea: "mnaim-mniam" - asa face ea cand mananca sau vede mancare - azi curatam legume pt. ciorba si ea, uitandu-se la mine, mol;faia in gol si facea mniammmm...e belea, cu ea, nu's ce ne facem, ca stia anunta criza alimentara.
Ma duc sa-mi mananc mierea cu lamaie.
LoraG76 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie, unde gasesc un material mai ieftin pt. draperii, la balcon?