Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salutare!
Eva, bine ai venit!Sarcina usoara iti doresc si eu, multa sanatate!
Deabia astept si eu sa de-a drumul la terasa, hamsii...
Alexa, ce bine de tine!!!Si eu am de gand sa fac curatenie generala dar sa vad cand....timp nu prea am , in rest totul e bine?!!
Emma, Iulia am primit comanda pentru voi!Am trimis la fiecare PM.
Va pup!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

'neatza!
Poftiti la cafelutza!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Mi-a mirosit a cafea si am venit

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin si eu la o cafea, repede, ca deja nu mai are rabdare piticoata.
Oare azi cum o fi vremea? Acum pare linistita...noi aseara, speriati de ce-au anuntat astia, am stat pana la 8 si ceva in parc, am zis sa acumulam aer curat pana sapt. viit., ca dupa cum zic ei, n-o sa fie de iesit din casa. Sper de sapt. viit. sa-si revina vremea definitiv.
Azi a dus-o Eugen pe Iustina sa-i ia, iarasi, exudat, intrucat au un nou caz de scarlatina in grupa si e chiar prietena ei. Sper sa iasa ok rez.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi!

Fetelor, nu ma ingrijorati, e cumva vreo epidemie de scarlatina?

Pe mine ma ustura gatul de nu pot nici vorbi, am facut niste snitele si am stat cu hota deschisa la o treapata mai mare. Racesc greu, dar de la hota mereu. Urata vreme, vreau soare!!!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ramona, sa stii ca racelile 'de la hota' sau de la aer conditionat sunt de fapt cauzate de bacterii care se acumuleaza in acele scule. Mediul umed e f, prielnic pt ele si e adevarata crescatorie de microbi si bacterii in aparatele astea. Sfatul meu ar fi sa o dai jos si sa o dezinfectezi f, bine (stiu ca la aparatele AC sunt firme specializate care le curata periodic). Sanatate multa!

Noi am terminat cu tratamentele, copii se simte bine. Astept cu sufletul la gura rezultatul Biancai la exudat (sumarul de urina a iesit foarte ok).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Laura, ma bucur ca sunt copilasii bine. Multa sanatate si sa va fereasca virusii.,

Ca aparatele astea aduna virusi stiu si eu, dar eu am patit asa de cand am montat-o noua fiind. Cum stau cu hota deschisa la viteza mare(treapta 2 sau 3) cum fac rosu in gat. Dar imi trece si apoi uit iar. Multumesc de sfat.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bianca nu mai are streptococ in gat yeee!!Dau de baut!

Mergi la inceput

Ramona, nu's daca e epidemie, ca la noi, la romani, totul e secret, pana si bolile astea se tin secrete de DSP, nu's ce au de gand... Cand a avut Iustina streptococ, acum 3 sapt., i-am zis asistentei sa anunte parintii, sa li se faca exudat si colegilor lor, dar asistenta ne-a recomandat sa tacem, sa nu mai spunem nimanui, ca cream panica... normal ca am spus la toti parintii cu care m-am intalnit si normal ca aproape toti avea streptococi. Si cu astia de la sanepid m-am mai certat eu si-n alti ani, ca nu voiau sa vina sa faca dezinfectie, ca cica 2 cazuri de scarlatina la o grupa nu ins. epidemie, abia de la 3 in sus...si n-au fonduri...la al treilea au venit si-au facut sezinfectie - cum credeti? Doar la ei in clasa, ca, acelasi motiv - n-au fonduri pt. mai mult. Parca acei copii intra pe geam, zboara direct la etaj si nu ies de-acolo, nu merg la baie, in sala de mese...ca la romani, la nimeni. Si, normal, parintii sunt ultimii care afla - noi am aflat de la o mama de luni dim., asistenta stia de vineri cica, iar anunt pe usa sa ia copiii ospen s-a pus abia ieri.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Bianca nu mai are streptococ in gat yeee!!Dau de baut!

YEEEEEEE!!!! Astept!

Mergi la inceput