LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! LA MULTI ANI! O primavara frumoasa, luminoasa, plina de iubire si armonie va doresc! [...] MADI, mult succes astazi! ![]() [...] NOVUS, cate de tare e Ada cu bucutele sexi ![]() . Dar voi sunteti avansate tare domnule, noi ne extaziem ca zice "e chisa" la usa inchisa |
La multi ani!

Daaa, super tare Ada!
Doamba Moni, io zic sa alegi o rokitza care sa puna in valoare "bucutele exi". 
Multumim de succesuri, Pisik!
Piticul a fost cumintel, cica ar fi marait un piculetz dupa noi, dar nu semnificativ. Am dus-o mai tarzior, asa ca a ramas si la "masa de pranz". Io le zisesem ca e prea mult din prima, dar nu au crezut pana nu au vazut. Cica ar fi luat vreo 2 linguritze... mai rau e ca acum nu vrea sa manance deloc nici acasa, ca cica a mancat. 
Era cat pe-aci sa nu mai plecam azi la gradi, ca azi noapte mi s-a parut ca-i cam calda. Nu am trezit-o sa ii pun termomerul, i-am dat doar niste panadol. De dimineata: 36.9. Am zis ca mi s-a nazarit, dar la 2 cand am ajuns acasa de la gradi, iar era calda , acum i-am putut pune si termometrul: 38.5.
Ea e bine-merci si mucii aia pe care ii avea zilele trecute s-au dus... or fi caninii de jos care sunt in stand-by... nu-sh sa zic. .. Urmarim. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
ramona - la multi ani! si multa sanatate mamei tale
simply -
multi sa scapati de mucisori si sa revina pofta de mancare
anamariame - pupacim vorvareata mica
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
adrisimo28 spune:
o primavara frumoasa va doresc sau mai bine sa se termine iarna cat mai repede![]()
ieri toata ziua am incercat sa incarc poze pe webshots si nu a mers
insa sper sa puteti vedea aici ceva poze de la ziua lui dragos.
http://www.facebook.com/album.php?aid=60801&id=100000224299229&l=686f09e07b
dragastoasa de Dragos 
alina.n spune:
La multi ani si o primavara frumoasa tuturor!!!!
Noi azi am facut o lunita asa ca dam de baut

denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Am postat prea repede. Deci, Ana este mai bine, nu mai are febra deloc, mai tuseste un pic si mai are gatul rosu, stam si azi acasa si vedem de maine ce facem. |
Bravo!
Voi ati scapat, sa vedem noi de ce parte a baricadei ne plasam! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Am ras aseara cu lacrimi la bancul canadian....eram si cu frate-meu radeam impreuna, iar el a cautat pe net si a gasit si continuarea....luuuunga,in care respectivul se mutase in Romania..etc Ilinca, Novus, abia astept sa nasc si eu fetita, sa ma pot bucura si eu de fitze de fete, de figuri si expresii de astea motzate...buci exi,ha ha ha...Desi Nicholas e un fel de fetita si el, ca atunci cand face cate ceva ce stie ca ne face sa radem sau ne multumeste in vreun fel, se aplauda si zice "bavo" si repeta si repeta pana facem ca el...eu asta o gasesc oarecum o chestie feminina, nu stiu de ce. |
Bancul original (veki, dar bun) era pana la mutatul (in Florida sau inapoi in Ro). Continuarea aia cred ca a facut-o unul deranjat de "eterna reintoarcere". E buna si continuarea, dar nu-i neaparat de sezon.
Hihi! Fitzele astea l-au facut si pe Costin sa-si doreasca fetitza!

Gradinitzarul asta mic mi-a adormit in brate de rupt ce era. Ma duc sa-l depun in patut si revin.

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Noi am fost ieri la ortoped - da, din nou - si Andrei va trebui sa poarte o vreme ghetute ortopedice ziua si orteze noaptea. Sper sa se obisnuiasca cu ele si sa dea rezultate, ca nu mai stim ce sa facem... |
Of-of! Sanatate multa! Si tinem pumnii sa le accepte usor!
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui alina.n Noi azi am facut o lunita asa ca dam de baut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani!
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 denisamada - si multu' mult (dar te mai stresez putin - ar trebui, preventiv, ca la fiecare tura de picaturi cu antibiotic in nasuc sa-i gadil si gurita cu maglavaitul cu nistatin?) |
Categoric nu! Nu are nici un rost sa ii dai antifungic preventiv, daca vrei e similar cu utilizarea antibioticelor in viroze.

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui mireal Azi dau de baut,torturi,prajituri si ceva usor de mancare. ![]() |
La multi ani!
Denisa-Madalina
fericita de

- si Andrei va trebui sa poarte o vreme ghetute ortopedice ziua si orteze noaptea. Sper sa se obisnuiasca cu ele si sa dea rezultate, ca nu mai stim ce sa facem...