LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 o primavara frumoasa va doresc sau mai bine sa se termine iarna cat mai repede ieri toata ziua am incercat sa incarc poze pe webshots si nu a mers insa sper sa puteti vedea aici ceva poze de la ziua lui dragos. http://www.facebook.com/album.php?aid=60801&id=100000224299229&l=686f09e07b ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
Eu nu reusesc sa vad pozele; nici cu linkul, nici direct pe fb, unde nici nu apare albumul asta. Simona, lamureste-ma ce sa fac, te rog!
Gianina34 spune:
eu am vazut pozele si mi s-a facut rau cata arta acolo, bravo mamico
pupacesc inca-odata aniversatul
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Eu nu reusesc sa vad pozele; nici cu linkul, nici direct pe fb, unde nici nu apare albumul asta. Simona, lamureste-ma ce sa fac, te rog! ![]() |
nu stiu ce sa iti zic, poate mai tarziu te lasa, sunt ceva probleme la ei sau la mine...
Gianina34 spune:
denisamada - pupacim gradinitzarul
si tinem pumnii sa nu va pricopsiti cu vre-un virusake
multumim mult de sfaturi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Eu nu reusesc sa vad pozele; nici cu linkul, nici direct pe fb, unde nici nu apare albumul asta. Simona, lamureste-ma ce sa fac, te rog! ![]() |
Eu le-am vazut si de atunci

!! Moamaaa cata arta acolo !! 2-ul cum l-ai facut Simo ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Eu am schimbat strategia si intru cat doarme Ada dar de luni e gata si cu asta pt ca reintru la program normal 
Mireal 
Ilinca, tre' sa se ia de mana pitzi astea mici ale noastre !!
Denisamada, casuta merita sacrificiul spatiului , Ada e super incantata de ea !!
Pisik, sa va faceti bine ca aveti treaba in wkd
!!

Anaan spune:
Am reusit sa vad si eu pozele, cu greu, deschizandu-le in fereastra noua...habar n-am de ce
. Oricum, tare frumos ati sarbatorit voi acolo, Simona, si tare frumoase minunile tale culinare - o sa ma inspir si eu!!!- dar cel mai frumos si mai frumos a fost sarbatoritul!
Denisamada, nici nu ma asteptam sa fie altfel Adela la gradinita ca, daca ea nu se adapteaza repede si cu nonsalanta, atunci nu stiu zau cine o face?!
Ilinca, asteptam relatarea primei zile de scoala
.
La multi ani, Mireal!

Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Denisamada, casuta merita sacrificiul spatiului , Ada e super incantata de ea !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Apai
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Apai |
No
novus spune:
Denisamada 
Abela cu ghiozdanel in spate 
Saaaaby pe unde esti ?? Mabaaaabei ??
InaPreda sper ca e bine Ian 
Mihaelacq, poftim la raporrt !!

dragastoasa de