LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Vad ca suntem in rand cu ceilalti copii,cu o viroza destul de nasoala,am avut febra vreo 3 zile, azi si-a mai revenit,ii dau antibiotic.Ma doare si pe mine gatul,sper sa raman la faza asta.Multa sanatate tuturor copiilor bolnaviori.Azi dau de baut,torturi,prajituri si ceva usor de mancare.Mi-a venit si cadoul lui Theo pt ziua lui,i-am luat un trenulet gonflabil cu bile,cred ca il dau diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Geanina, acum cum se mai simte Micsu'?
Sa treaca odata iarna asta cu muci cu tot! ca m-am saturat.
Pana la serbare (care? de 8 martie?) vor trece muciceii

Super-tare Ada cu buci sexy Va dati seama ce cocheta va fi cand va fi mare

Madi, sa ne povestesti cum a fost prima zi de gradi

Pisik, bine ca e mai bine Ana, multa sanatate sa puteti reveni la gradi sa se joace Ana cu Adela

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Ana, imi pare rau ca va trebui sa se chinuie Andrei cu incaltamintea ortopedica Ce dr.a zis asa, ala bun din Tg.Mures? Toate sunt trecatoare

Multa putere mamico si la hopul asta, si la incheiatul super-mamutului, sa respiri si tu usurata ca ai scapat

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mireal - multumim mult (dar de ce ceva usor de mancare? eu tocmai m-am indopat cu un carton de praji dupa cativa mici+bere)

ela - dimineata era mai bine, astept sa vad in ce hal o gasesc diseara
serbarea o avem pe 8 martie; sper sa prinda macar luni si marti sa repete ca altfel taaare se mai rusineaza daca nu stie

aseara mergeam toti prin casa insirati cu mainile la spate si adusi de spate asa cum mergeau piticii din alba ca zapada si atata ne trebuia sa miscam in front

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetele, va doresc o primavara insorita, plina de caldura si parfum de floricele!
Sa aveti motive sa zambiti si sa va bucurati alaturi de ghioceii vostri...si de ceilalti bondarei de pe acasa

Eu si Victor va trimitem cate o si un !

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

iuhu, a aparut gigelica
deci tot e buna si pseudo-primavara asta la ceva

pitonasul

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

O primavara (da` sa vina odata ) frumoasa !!!
Sanatate puiutilor bolnaviori.

Noi suntem ocupaa lti, azi am internato pe soacra la Spital - chirurgie plastica, ia iesit de cativa ani un neg deasupra anusului si de o luna supureaza... a ramas sa faca investigatii.
Am fost cu Stefan la Spital si s-a dat serios in spectacol, unele babe puneau 'vai, ce rau esti" iar eu repicam cu o privire sadica la ele "nu e rau, e curios si e copil, ce ai vrea sa stea lipit de scaun? Atunci ar fi bolnav si nu e ..."
Nu va spun ca la vestiarul de schimbat la internari, a intrat la dus si intr-o fractiune de sec.a dat drumul la dus si a facut o baie serioasa , noroc ca am tras masina era apoape de usa spitalui ...
Va pup, azi e ziua de nastere a mamei si ma duc sa ii fac o vizita superiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirealAzi dau de baut,torturi,prajituri si ceva usor de mancare.
La Multi Ani Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

O primavara frumoasa va dorim si noi!

Mireal, e ziua ta? La multi ani!

Noi, pe langa greva foamei (l-am masurat si mi-au iesit 2 cm in plus fata de masuratorile din decembrie = la noi puseul de crestere vad ca e cu mai multa NEmancare!), avem si muci, sa fim in tendinte. Ne-au venit de hac vantoasele locale.
Multa sanatate bolnaveilor!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Va urez si eu o primavara minunata alaturi de puiutii vostri dragi! Sa vina odata soarele si in realitate, nu doar in calendar!Eu mi-am inceput primavara intr-un mod absolut superb pentru mine, cu Eva trezindu-se si spunand "baba dineata, mami!", asta dupa ce aseara a adormit zicand "catelus cu parul cret" Sunt in continuare uimita de memoria celor mici, mi se pare de-a dreptul fascinanta! Sunt lucruri pe care o singura data i le spun (sigur, nu poezii - de fapt pe astea nici nu i le spun eu macar ) si le retine fara nicio problema...Va pupam si va oferim o drept martisor!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput