LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ilinca, tu te-ai pregatit sa iti reincepi munca...eu ma pregatesc sa o termin, trebuie sa imi fac documentele pentru maternitate, mai am o luna si jumate de muncit si apoi 5 luni stau acasa, plus lua de concediu, ma voi intoarce la munca in octombrie.
Succes si bun inceput sa ai!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am postat prea repede. Deci, Ana este mai bine, nu mai are febra deloc, mai tuseste un pic si mai are gatul rosu, stam si azi acasa si vedem de maine ce facem.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Sa va mai zic una: vroiam sa o zic de cand a debutat, insa ca de obicei am uitat. Am facut vineri noapte un abcces la o masea pe care o tratasem vara trecuta in Romania, de toata frumusetea, maseaua nu m-a durut , dar abccesul l-am facut. Acum inca m-ai am galma in falca, dar dupa antibiotic...mi s-a retras cat de cat, imi mai trage Nicho cate o palma sau chiar un cap de imi amintesc ca e acolo cu lacrimi in ochi, insa sunt bine. Am luat 3 zile de Mercurius solubilis( antibiotic homeopat) si vad ca e bine.
Concluzie: cu sarcina asta sunt mult mai sensibila si mai predispusa la imbolnaviri, decat la prima sarcina.

Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Am postat prea repede. Deci, Ana este mai bine, nu mai are febra deloc, mai tuseste un pic si mai are gatul rosu, stam si azi acasa si vedem de maine ce facem.

Mami de minune mica

pisikule stati acasa sa va faceti bine bine sa nu va-ntoarca boala (nefiind refacuta complet, daca mai da nas-in-nas cu vre-un virus, va face o forma urata rau)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Sa aveti o primavara frumoasa!

Ilinca, succes la scoala!

Noi am fost ieri la ortoped - da, din nou- si Andrei va trebui sa poarte o vreme ghetute ortopedice ziua si orteze noaptea. Sper sa se obisnuiasca cu ele si sa dea rezultate, ca nu mai stim ce sa facem...

Sanatate copilasilor bolnavi!

Mergi la inceput

ooof mai anaan
pupici multi lui andrei
tinem pumnii sa nu protesteze prea mult si sa le accepte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ela-
1. ma bucur ca v-ati facut de cap, chiar asteptam poze, ca dovada
2. ce nu a iesit bine la nalizele de gradi?
3. noi am descoperit candida la exudatul faringian (si de aici dilema mea daca nu cumva "vinovate" ar fi picaturile cu antibiotic puse in nasuc, desi in nov-dec am facut tratament cu zinnat si asta e considerat principalul vinovat)
nistatinul ne-a aparut in antibiograma, nu stiu daca chiar ar fi bine sa te apuci de capul tau, asa, mai ales ca dr ne-a recomandat si ceva biotics in timpul tratamentului (de unde trag concluzia ca este oarecum serios antibioticul)

Geanina, o ploaie de

Vreau sa-ti spun ca m-am tot gandit la tine zilele astea (inainte sa-mi fi scris) si gandul la tine imi dadea curaj si perseverenta, pentru ca pentru mine personificarea femeii puternice tu esti

Poze de la botez inca nu avem, oricum Ianis a ramas peste noapte la socri sa se joace cu verisorul lui, la plecare nu se mai dezlipeau unul de altul, se pupau, plangeau.

Tot la exudatul faringian ne-a dat si noua "eroare", a fost greseala mea caci nu stiam ca aceste analize se fac "nemancat, nebaut, nespalat pe dinti, asa cum s-a trezit dimineata", el mancase lapte inainte Azi am repetat analizele la alt laborator, sper sa fie bine Dupa amiaza am intrevedere cu directoarea gradinitei, tufetelor va rog sa-mi faceti spirala sa mi-l inscrie pe Ianis

Cu nistatinul am inteles, sa traiti! Ma gandeam ca poate nu e suficient spalatul pe dinti seara si sa-i dau si cu glicerina boraxata cu stamicina ca la bebe, ca sa nu-i mai iasa la analize tot felul de crocobauri (E-Coli in gat e posibil asa ceva?, s-a crucit pediatra cand a vazut rezultatul la primele analize). E adevarat ca si Ianis contribuie la "flora" cu vesnicele lui degetele in gura la culcare, eu il spal cat pot de des pe maini, dar numai umezeala aia si tot nu e bine....

Am vazut ca multi ghiocei trec printr-o viroza respiratorie Si noi am bifat-o, intai Ianis 5 zile cu niste muci, dupa aceea eu mai grav, acum noi sintem bine, dar tati e la rand

Multa sanatate Anei, Adelei si taticului ei Costin, Injinerului, lui Ian, Micsunicii si lui Theo
Abia astept sa se incalzeasca (si sa se incheie sezonul gripelor) ca sa functionam normal

LA MULTI ANI! tuturor ghioceilor, ce intre timp au sarbatorit 2 ani si pe care n-am apucat sa-i urez.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

O intrebare as avea: e vreun ghiocel care sa fi renuntat pana acum de tot la scutec? Nicholas e fara pampers de cateva luni si in casa si afara,insa in timpul somnului i-l pun. Vreau sa i-l scot si de noapte in perioada asta pana voi naste si ma cam ia cu frisoane pe sira spinarii, nu prea stiu cum sa fac, asa ca cer sugestii din partea experimentati(e)lor. Multumim anticipat!

Va dorim o zi frumoasa.....sa fiti sanatosi si sa aveti o saptamana buna!
Pupam piticii si mamicile!

Vara 2010

Tu vorbesti de renuntat la scutec cand noi nici nu vrem sa facem la olitza , bravo mami, ai un copil foarte precoce, tre` sa fii tare mandra de reusita ta , l-am vazut ca numara, stie culori, forme etc... noi suntem pe la jumatate, de 3 zile mananca singur fara nici un fel de ajutor, in sfarsit am si eu cu cine sa iau masa ca ma satursem singura, parca nici imbucatura nu mergea...
De 2 zile facem baitza fara tipete (e drept, nu pe cap dar exersam)

Da, asta vroiam sa zic si eu: Nicky voi sinteti fff avansati, bravo!, fara scutec wow!, noi pana la vara nici nu ne gandim macar sa incercam sa-l lasam fara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ela, dar care-a fost baiul cu analizele? Si ce fel de analize ati facut pentru gradi (toti cei care ati trecut prin asta)? Nu ca as vrea s-o dau, dar parca i-as face si eu niste analize, asa, pentru siguranta...

Noua ne-a dat de facut asa:
1) IDR - nu stiu ce inseamna, se face cu 2-3 saptamani inainte, noi nu l-am facut pentru ca momentan "nu se fabrica substanta la institutul Cantacuzino"
2) Exudat nazo-faringian, cu 2 saptamani inainte la un laborator
3) Coproparazitologic, cu 2 saptamani inainte la un laborator
4) Aviz epidemiologic, valabil 24 ore, eliberat de pediatru sau medicul de familie

Nu stiu daca are rost sa le faci de pe acum, pentru ca sunt valabile, ai vazut, 2 saptamani/24 ore

Oricum iti spun cei de la gradinita ce au nevoie...

Multa bafta la scoala!

Mergi la inceput

ela - multumesc mult
of mai ela, ma rusinez toata

femeie puternica? ha!
sa ma fi vazut aseara cand am ajuns acasa si am gasit micsunica ragusita toata (vinovate erau niste secretii ce se auzeau haraind in gatuc) si cu nasucul infundat respirand pe gurita
iar cand am curatat-o/aspirat-o au iesit o gramada de mucusori
si-mi venea sa plang si-mi era ciuda ca dimineata era totul in regula iar seara...
si nu ma gandeam decat la chinul de a o aspira/fasaide cateva ori pe zi + puzderia de picaturi+....
si tocmai se pregateau de serbare si aveau de mesterit nu-stiu-ce cadouri/surprize....

cu exudatul faringian - da, asa e regula: cu nemancat, nebaut, nespalat
de e-coli in gatuc nu am auzit dar nici nu mai stii in ziua de azi
poate la voi e doar o eroare de laborator si-i totul ok

Mergi la inceput