Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
istme, asa e cu caloriile...eu de o luna si ceva nu m-am mai miscat(nici macar caine nu am ca sa se stie :)) dar am continuat cu portii mici de mancare si cu un mic ccc calcul la calorii si am mai dat jos 2 kg in timpul acesta. Noroc ca si thailandezii mananca portii normale si nu am fost nevoita sa ma indop la ei :)).
irimell, multumesc de intrebare si de urari! La suedezi e bine, am ajuns sa fac naveta cu vapor si autobus, nu ma sardelesc dar nici nu ma invidiez . Sunt in Kalmar peste saptamana si we-uri acasa, sper sa rezistam cu totii eroic asa....
Is in zona, azi am zi libera dar am de gand sa invat ca altfel nu iau tenta(examen).
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
ziua buna ,ziua buna!
Irimelule,musca-ti degetul cu care ai scris tripleti.Liluta se refera la 3 in unu cu mine cu tot,adica sint "numai" doi,adicatalea carevasazica gemeni:))
speed,mihaela,sanatate multa fetitelor!sint pacatosi rau virusii astia,imi aduc aminte de la servici,aveam mucosi citeva luni de zile bune:(
dorule,nu ma mai chinui,cu brinzeturi si vinuri,ca asta e sadism sa stii:)cit despre grasani,nu ma surprinde faptul ca francezii sint slabi,pentru ca or minca ei grasimi si brinzeturi,dar mai mult conteaza calitatea,nu am vazut portii de neam prost,cum zicea si itsme.Si eu cred ca secretul e sa fie portii mici...asta imi aduce aminte de tata,care la venerabila greutate de 120 de kile,filozofa auzind o cucoana care se vaita ca e grasa din cauza diverselor glande:"Esti grasa ca maninci ca o scroafa,d'aia esti grasa,nu din cauza de glanda.Io stiu,ca de dimineata cind ma trezesc ,numa la mincare ma gindesc"
itsmiule,felicitari pentru pierderea livrelor,zici ca merge si cu ciocolata?Pai ma bag si eu la cura asta la vara:)
asa...daca am uitat sa salut pe careva,scuze,sint cu capu vraiste,stit voi de ce.
De bebelusi ce sa va mai zic,e o joaca la mine in burta,de groaza,cred ca joaca tenis,ping pong,un fotbal fara minge,oricum,se simte o diferenta mare,sa ai unul in burta sau sa ai doi.Si Amelie era nazdravana rau si se zbenguia ,dar piticii sint altfel,da intai unul,apoi astept si vine reactia celuilalt,e ceva asta...nemaipomenit:))Am inceput sa-i strig,Julia le place,Tudor nu prea,parca mai veseli au fost cind am zis:Teo,Teodor.
Sa va zic cite kile am?
Nu va zic
Mami de Amelie si cu
speed spune:
merci de urari fetelor, cred ca e o viroza dar dureaza de mult timp,are acusi 2 saptamini de cind a inceput. am tinut-o si azi acasa, inca are febra 38 dar pare mai bine decit ieri...mi-e sa nu fie o porcina ceva ca demult n-a tinut-o atita o viroza...si e cu dureri de membre, dureri de burta, dureri de cap,urechi etc de ieri a inceput sa si tuseasca urit :((...mi-e dor de racelile cu muci doar :)
suna interesant documentarul cu inuitii, am sa-l caut si eu...chiar ma gindeam zilele astea-uitindu-ma la un documentar despre itinerantii irlandezi si englezi (poate se uita si voljena la "my big fat gipsy wedding")- ce folos sa te tii cu dintii de traditii daca asta inseamna mortalitate infantila crescuta, speranta de viata scazuta, analfabetism etc etc...
Irimell spune:
Rayu, am revenit ca sa-i fac sepukku degetului confuz, in direct.
Mihaela, success la invatat pentru examene.
Lil, cum mai merge cu designul? Adelutzdragut, pe unde esti?
Pe la Tokyo e panica, a disparut un container venit din Malaysia cu 700000 de ‘www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5hYHqVBhVrddYspaAiSwmFrljycHw?docId=CNG.8255edf428f2a222d5d2ec1bb4d9df34.1b1 br / " target="_blank">caciulite’ in valoare de 1.5 milioane dolari...Eu zic ca e de bine, poate mai creste rata demografica!
Gata, plec in liniste ca sa va las sa dormiti. Somn usor!
lilanda spune:
Haha, mama rayu, tripleti?? Data viitoare...in progresie aritmetica: 1,2,3
Ca vorbiti de calorii si portii mici, io nu-s in danger saptmaina asta. Pe linga stresu cu frantujii de la work, iar e tura lui Niels la facut mincare (mincare, nu prajituri)!! E aproape joi si deja dadui jos un kilogram. Aparent, desigur - nu-mi fac iluzii! :)) Vi-l imprumut daca vreti, insa doar in timpul saptaminii. In weekend, il vreau-napoi acasa
Irimellu, cu designul am terminat (ca studiu, zic) acu' 3 ani si de-atunci tot designez pompe de inalta presiune, programe culturale si, mai nou, invertoare solare :))
speed, multa sanatate micutei. Sper ca e mai bine!! Iar tie, doru', iti tin pumnii la zapada daca zici ca si pe-acolo, la voi, e primvara (oricum, tre' sa aiba tunuri sau lanci de zapada - ahh, ce aiurea suna pe romaneste snow lance - haha, btw si din astea designai:)).
miha, tot nu venir'-acasa spaniolii?? S-au mutat? :))
Pupe!!
mihaela_s spune:
Haha lil' e un spaniol aici in apartament, restul sunt in bloc, imprastiati . Intr-o seara venira gaska mare aici la al "meu" :)). Mai vine, mai pleaca...e pasare rara...ca si mine ca nici eu nu stau mult in camera.... Sau cand stau, stau cu usa inchisa si nu vad pe nimeni . Ce sa va mai zic...ca mi-e doooooor de casa si vreau sa fie vineeeeeeri!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
da,da si io de abia astept weekendu :)
io pot sa micsorez f mult portiile, pot si sa sar peste ele da' nu pot sa micsorez desertu' ... deci sa nu-l prind pe niels prin bucataria mea
Asta imi aminteste ca citii undeva despre regiunea din japonia (parca) unde sunt f multi longevivi, s-a studiat meniul lor si cica mancau de toate, nu erau vegetarieni sau mancatori de seminte, singura diferenta era cea culturala adica obiceiul lor era sa manance doar cand le e foame, sa se ridice oricand de la masa chiar daca nu s-a terminat si sa nu manance pe saturate; despre desert nu zisera nimic
da, cica ar fi ceva zapada p'acolo unde mergem noi, mai putina in sat da' sus unde e scoala lu alex (la 2000m ) cica e juma de metru
uite www.champagny.com/index.jsp?c=41443&sdp_season=winter&SDP_CHANGE_USERLANG=en" target="_blank">acilea mergem
bre azi am constatat ca au disparut fotografii, si la voi la fel? trebuia sa-i fac poza lu alex pt pasaport si nu mai gasii nici un fotograf in carne si oase, doar cutii d'alea infernale! asa cevaaa
mihaela_s spune:
Neatza! Dupa ce ne dadura astia cateva zile frumoase de ziceai ca ccc chiar vine primavara(desi la suedezi in februarie e apoape imposibil) azi ninge si cica va ninge si va fi frig cel putin o saptamana de acum incolo...asa ca doruletz daca in Alpi nu aveti zapada, la suedica sigur e, dati o fuga incoa'.
Fetele mele is bolnave amandoua . Io de aceea astept weekendul...
speed, cum mai e micuta ta?
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Marox spune:
Eu cred ca Doruletz va culege ghiocei pe pirtiie . Doamnelor, daca ati vedea ce soare stralucitor avem noi pe aici si ce cald e afara...
Ma inscriu si eu in clubul copiilor bolnaviori. Lui Alex i s-a umflat genunchiul si doctorul nu stie daca e din cauza unei lovituri sau a unui reumatism, ca tuseste, ii curge nasul, are diaree...la totale! Juliei ii curge nasul de 2 saptamini, in ciuda medicamentelor, asa ca, nimic surprinzator, a facut o dubla otita.
Mihaela, fetitele tale ce au? Speed, fetita ta ce mai face?
Doruletz, vino la mine la primarie, ii facem noi poza si pasaportul. In mod normal cerem pozele pentru copii mai mici de 6 ani, dar exista si exceptii (Julia, adica ). Si dureaza si mai putin ca la Paris, in Loiret il avem intr-o saptamina.
Rayuela spune:
Aici se fac pozele direct la politie,acolo unde iti iau si amprentele te si fotografiaza.V-am zis ca nu ai voie sa zimbesti in poza?
nu stiu excat de ce ,dar va dati seama,cind intinde un suedez pasaportul la control...cred ca pot fi recunoscuti dupa mutrele acre din poza:))
Mami de Amelie si 23+ cu gemeni