Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 6
doruletz spune:
nu stiu nici o ce sa zic de spanioli ca nu cunosc nici unu, da si io tot imaginea asta o am, de mici si bronzati. Zeitatile alea de "maitre nageurs" de la scoala lu alex sunt francezi de "susha" (acu de cand cu PC n-am voie sa zic asa, trebe sa spun francez non-imigrant ), cel putin dupa nume. Cred ca e o gena a inotatorilor d'aci ca mai fu unu care lua o medalie asta vara si facu furori p'aci, era invitat peste tot da' nu pt medalie ci pt fizic:) Asta e ala cu medalia, aia doi profi sunt si mai si:)
Speed, imi pare rau ca deterati si voi de virusi, totusi, nu e bizar ca s-a declansat dupa doua zile de durut burtica?! la noi fu mai rapid, nici nu a apucat sa ne doara ceva. Sanatate alexandrei, fa provizii de coca cola si de detergent pentru masina de spalat.
Apropos de irlandezii vostri, cica un liceu de prin sudu Frantei a angajat ca profesor de germana un irlandez evadat de la spitalu de nebuni:) haha, nimeni nu si-a dat seama (va imaginati cum sunt ailalti profesori) pana omu nu i-a spus directorului ca el e agent MI5 infliltrat
Bine ca nu ajunse candidat la prezidentiale ca avea sanse sa si castige:))
www.leparisien.fr/faits-divers/digne-les-bains-le-professeur-s-etait-evade-de-l-asile-03-02-2011-1297478.php" target="_blank">articolul aci
speed spune:
doruletz, burtica o durea de mai mult de 2 zile, aproape o saptamina, si mie mi se pare suspect. cind au sunat de la scoala o dureau urechile...doctorita a spus ca sunt inflamate si i-a dat picaturi pentru ureche.cind a ajuns acasa a facut si febra si a inceput sa si verse...cred ca e ceva viral,sunt epidemii mari perioada asta...azi toata ziua n-a avut febra pina spre seara cind au luat-o si frisoanele...offf..va sta si maine acasa ...
mary mother of god! exista asa inotatori in realitate?? :)) oare nu-i interesat de vreun schimb de experienta la o scoala irlandeza ?? :)) acu muuulti ani am facut si eu inot de performanta, cred ca nu mi-ar strica niste refreshment courses...poate vorbi si germana daca vrea :)) ar fi interesant de aflat daca proful din Irlanda de Nord chiar i-a invatat germana pe elevi :) cit despre alegeri prezidentiale ce sa mai zic, aici e un haos total, e atit de trist incit e extrem de comic...
Irimell spune:
Salutare poienari! Remember me? Din 2 incercari am nimerit parola si mi-am reactivat contul demult uitat si pus intr-un sertar cu amintiri. Noroc cu Lil si FB, ca asa am tras sertarul, suflat praful si mi s-a facut dor instantaneu. Sper sa nu devin cometa prea curind si sa dispar din nou.
Sa aveti o zi minune! Pup cu drag!
speed spune:
irimell, bine ai revenit ! tin minte ca ultima oara cind te-am "vazut" pe aici te pregateai sa pleci in vacanta (in Romania parca, nu mai stiu )
eu sunt azi cu micuta acasa, inca tot bolnava e, tot cu temperatura de 39-40 in reprize...:(
tot invirtindu-ma eu pe acasa de 3 zile am inceput sa ma uit la "deadliest catch", nu stiu cum am ratat programul pina acum, asa ceva...mai ca mi-as trimite jumatea la pescuit pe acolo :))
doruletz spune:
irimell, bine ai revenit! ma bucur sa te revad, povesteste-ne ce mai faci:)
speed, dureaza cam mult virusii astia la voi (vez ca nu am zis "traiesc" ca cica virusii nu sunt vii:) O mai doare burtica?
noi ne pregatim de vacante, plecam sambata la sanius, la ski (pt aia care practica, adica doar Alex:)) si mai ales www.france-voyage.com/visuals/departements/savoie/raclette-2.jpg" target="_blank">raclette si vin savoiard:)
lilanda spune:
Irimellu', bun ca ti-ai gasit parola. Deci asta-ti lipsea!! Acu' tre' sa te pui la curent cu noutatile si ...mai ales cu multiplicarile, ca mama rayu e, in this moment, 3 in 1
Altimnteri, vazui simbata filmul inuit!!! E fain si interesant. Tre' sa recunosc insa, ca la prima vedere, mi s-a parut cam stingace filmarea, close-up-urile; insa, ciudat, nu si editarea. Dar dupa ce avui rabdare sa vaz toata epopeea, si-apoi s-o rumeg, mi se pare, acum, cea mai buna abordare!!! Tocmai fiindca-i epopee si atemporala!!
doruletz, te invidiez: de vacanta, de raclette si de savoiard ! Io-s, vorba lui itsme, fugarita saptamina asta, ca le traznira frantujilor sa schimbe niste standarde si-acu tre' sa ne aliniem Je vous embrasse :))
miha, gasisi spaniolii la locu' lor ? Fura cuminti ?? :))
mihaela_s spune:
Irimell, luuuuumeeeee nooooouaaaaa! Bine ai revenit.
speed, sanatate micutzei. Si eu am acasa o bolnava, cea mare...dar ea e cu virusi normali, adica febra, muci si tuse...:((.
dorulets, vacanta placuta la zapada si sa te gandesti si la noi asta de aici care ne ducem zilele cu greu :) atunci cand papi raclette si bei vin, daaaaaa?
lil' spaniolul a disparut cu tot cu prietenii lui . Am ramas eu cu suedezii, care stau cuminti in camerele lor. Deci e lagom aici .
O seara si mai si sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
stati bre nu ma invidiati inca, de abia incepu saptamna si io plec numai sambata!
Sper ca o fi ramas zapada prin munti ca aci e primavara deja, sunt 15C
Daa, si io de abia astept racletta de la mama ei, o sa ma gandesc la voi in timp ce o razuiesc
Nu stiu cum se face ca acilea mancam tot felul de mancaruri cu grasimi da tot francezii sunt cica cei mai slabi din europa:
http://www.francesoir.fr/actualite/sante/francais-sont-minces-71102.html
itsme spune:
Irimel, bine ai revenit!
Lilanda, uite ca eu nici n-am sesizat montajul sau filmarile! Pe mine m-a prins cred filmul asta intr-o faza in care pur si simplu m-a absorbit. Pe mine ma fascineaza culturile vechi, in general (maya, inca, d-astia), si cred ca de aia am punct slab cand e vorba de dumnealor. Filmul asta inuit e facut 100% de localnici amatori, incepand de la actori, regizor, producatori, etc. Primul lor film, facut se pare din exasperarea ca le dispare cultura. Regizorul a zis ca a facut filmul intr-o incercare disperata de a salva cultura lor, care a supravietuit peste 4000 de ani, ca sa fie aproape distrusa in urma a 50 de ani de biserica, scoala si cablu TV. Legenda asta e un fel de Miorita inuita, care se pare ca se povesteste din tata in fiu. Filmul s-a vrut initial a fi un competitor al blockbsterelor de la TV, si o transpunere in media moderna a legendei care se transmitea pe care orala, si din fericire a reusit ambele. Se pare ca in urma succesului neasteptat, copii arctici se joaca pe strada de-a "Atanarjuat", era vorba sa scoata niste figurine tip "Disney" cu Atanarjuat, samd.
Ca veni vorba de social media, am vazut la week-end filmul despre cartea fetei, "The Social Network". Interesant si de groaza in acelasi timp. Foarte buna coloana sonora.
dorulets, cum sa nu te invidiem? Ba te, chiar daca pleci doar saptamana viitoare. Francezii sunt slabi din cauza de MARIMEA portiilor!!! (adica de cat de mici sunt). Tocmai am citit ca poti sa slabesti si mancand numai inghetata si bare de ciocolata, daca numarul total de calorii zilnice e mai mic decat cel normal Nu e probabil foarte sanatos, dar asta e alta discutie. Sunt foarte la curent cu asta ca de la 1 ianuarie ne puseram la regim, cu rezultate destul de bune pana acum, eu am pierdut 8 livre, iar conul 12! Asa ca se poate *cu portii mai mici* si faca nici un sport in afara de plimbat potaia, ca eu sport nu servesc.
Mihaela, saptamana scurta (ceea ce ne doresc si noua) si tine-i sub observatie pe spanioli!
Rayou, ce-ti fac mititeii? Mai zi-ne de greturi si altea alea
speed, sanatate multa micutei
Irimell spune:
Muaaah, tuturor!
Speed, sper ca micuta sa se simta mai bine azi. Are gripa?
Sincera sa fiu, nu prea imi aduc aminte cind am fost pe aici ultima oara...dar daca zici ca plecam in vacanta in Ro (de obicei dureaza max 3 sapt) atunci se explica disparitia mea. Oi fi ramas socata...
Mama Rayu, felicitaaaari. Moooama, asta da veste! Eu mi-am dorit tot timpul gemeni, dar la tripleti chiar ca nu m-as baga. Sa fie intr-un ceas bun, ca ‘La mai mare’ nu pot sa zic!
Lil, am fost brainwashed anii astia, nici nu realizez cum de n-a intrat apa in sertarul cu poiana. Cu noutatile, poate ma prind din mers, ca de citit din urma nu cred ca am vreo sansa…
Doruletz, m-ai lovit la punct sensibil cu racletele, as minca si dimi si prinz si seara. Daca pui si vin alaturi, se topeste grasimea, nu-i asa? Sa aveti vreme buna si zapada pufoasa!
De citeva luni ne-am mutat linga capitala (cum ar veni din Ardeal la Bucuresti) si socul e mare: nu doar la preturi, ci mai ales la aglomeratie. Cel putin la ore de virf, e cam cum mergeam ca sardinele in autobuzul 368 spre liceu...Pentru o sihastra ca mine, socul e inca mare. Sint pe tusa momentan si incerc sa ma ‘independizez’, am zis un nu hotarit boss-ului in general. Sa vedem daca-mi iese, tineti-mi pumnii!
Mihaela, sanatate multa, sper sa moara virusii cit mai curind! Cum e la suedezi?
Itsme, bine te-am regasit. Mi-a placut ideea de a slabi cu ciocolata, m-as incadra perfect. Succes in continuare la portionare!
Zi minune!