Poiana (x2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Aici se fac pasapoartele in primarii. Din 36000 comune franceze doar vreo 2000 sint echipate cu aparatura necesara. Iar din astea nu toate au aparatul de fotografiat. Asta deoarece inainte, pina in iunie 2009, cind s-a trecut la pasaportul biometric, pasapoartele se faceau in primaria din comuna de domiciliu, unde aduceai si pozele (facute la un fotograf sau la un aparat Photomatom). Dupa aceea, multe persoane prefera sa faca pozele pt pasaport direct in primarie, faci mai putine drumuri, e mai ieftin si stii ca e corecta poza. Si din cauza asta, multi fotografi au dat faliment si s-au rarit si Photomat-oamele.

Apropo de tripleti, Rayuela . Are Alex la scoala 3, sint frumosi foc, doua fetite, Cynthia si Angčle si un baiat, Tino. Ii stiu de cind aveau 3 ani, asa-mi place sa-i vad cum cresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

pana la urma ii facura si lu alex poza la primarie, tot asa au zis, ca sub sase ani nu fac de obicei da' facura o exceptie:)

rayu, nici aci nu ai voie sa razi la poza de pasaport, trebe sa ti se vada fruntea si urechile, un fel de sperietoare care nu seamana deloc cu realitatea.
Plus ca aci nu se face nimic la politie, totul trece pe la primarie, cartea de identitate, pasaport, inscrierea la scoala etc, ei sunt cei mai tari. ma bucur ca acu am si io o pila la o primarie (pe marox) chiar daca nu e aci la mine:)

si aci e cald da' ma uitai la meteo si cica sapt viitoare ninge in alpi colo unde mergem noi. sau te pomenesti ca o fi doar reclama

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha, Rayu, mai tare decat Amelie si gemeni, ar fi Amelie, gemeni si apoi tripleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Aha, rasuciti cutitul...am facut sepukku degetului stupid, gata, nu mai am ce sa-i fac, doar sa sterg postarea. Asa-mi trebuie daca citesc ca meteoru'

Pe la noi a nins ca in povesti si nu-mi venea sa cred ochilor...N-am mai vazut zapada de ani de zile, asa ca m-am bucurat ca in copilarie. Ca urmare, ne-am hotarit sa mergem in Niigata (Snow Country a lui Kawabata) in martie, ca ne saturam de zapada si gheata.

Weekend minune si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

gata mai,sa o iertam pe Irimellu:)
io-s multumita ca nu mai intra conu narancea pe aici,va dati seama acolo de ce comentarii as fi avut parte?

Mami de Amelie si 23+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela
io-s multumita ca nu mai intra conu narancea pe aici,va dati seama acolo de ce comentarii as fi avut parte?

Pote-l suna doruletz, ca ea avea nr. lui

Puha, pe-aci se-ntoarse iarna: cu zapada, frig si-un viiiiiint ca-ti ia parul de pe cap. Miha, tu cum te-ntorsesi la scoala? Sau inveti de-acasa :))

Io azi ma enervai pe posta mamii lor!! Cumparai de pe ebay o rochie faina, ocazie de ocazie, cu 70 de dolari. Iar astia imi pusera taxa de import, asa ceva. Iar peste asta si TVA Ma ajunse dublu :(( La fel am patit cu iphoneul asta vara, insa am zis ca o taxa pe electronice ar fi normala. Da' chiar si la haine, mai??? Daca n-au voie sa mai aplice taxe pentru UE, isi scot pirleala cu restul lumii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ma-ntorsei bine lil' ca zapada nu are treaba cu circulatia vapoarelor . Numa' vantul LOL. Pentru cei care nu au aflat inca :)) statui noaptea de vineri spre sambata in orasul port(am refuzat de data asta oferta generoasa LOL de a dormi IAR in port, pe niste paturi si noroc ca ma intalni cu prietenul nostru roman de pe insula si am dormit la un motel...zic noroc ca nu stiu daca ma duceam singura, pe frig si noapte...) din cauza de furtuna de zapada. Vaporul veni dinspre Gotland dar capitanul refuza sa mai plece inapoi in seara aceea, plecaram numai sambata dimineata(cica fura valuri de 7 metri si 60 km/h vant). Si io duminica la 16 luai vaporul inapoi... Nu poci invata de acasa, tare bine ar fi.... E musai sa fiu prezenta...dar am si bucurii nah, sa nu ma tot plang! Azi recuperai laboratoarele cele doua de le pierdui cat fusei in Thailanda, mai eu am un noroc...numai de oameni buni dau pe unde umblu Bossul cel mare aka profu universitar care la inceput imi spuse ca pierd materia pentru absenta mea de doua saptamani, ceea ce imi punea in pericol continuarea cursurilor(aici sunt materiile consecutive si ca sa mergi mai departe trebuie sa le ai facute, absolvite cum ar veni pe cele anterioare)...m-a inteles pana la urma, la insistentele mele ca nu imi pot permite sa pierd. Si nici nu i-am dus nici o cafea LOL. Acu' numa' sa iau examenul ca laboratoarele le-am facut/recuperat.

Da, si la noi e zapada, azi a nins iar ca de Craciun si e un friiiig! Dar miercuri merg acasa, yupiiiii! Pana duminica, bineinteles...

lil' cred ca vantul de la voi veni de la noi...ca veni din nord, de la Stockholm aicea si pleca in sud...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai da si la busteni a fost un vant de m-a bantuit toata saptamana. Am fost zombie rau, ca batea asa de tare, scutura toate portile, copacii si obloanele.
Azi suntem la bucuresti si incep sa-mi revin.
Irimell, tare ma bucur ca ai gasit parola la site!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mihaela, mai e zapada pe la voi? ca tare ma tem sa nu ajunga pe aci...:( azi a fost frig si furtuna, sper sa nu se ingroase gluma.

vad ca doruletz a ajuns cu bine la racleta :))

fetita mea e mai bine, nu mai are febra de vreo 5-6 zile dar e foarte obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da speed, iarna e in toi si o va tine asa si la inceput de martie...zapada si geeeeeer de numa'. N-a fost asa toata iarna...
Ma bucur ca fetita e mai bine, si ale mele sunt mai bine, au fost deja la scoli de luni... Diana m-a sunat mai devreme sa imi ceara reteta de aluat de clatite, bucatareste fata mami....

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput