Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
buli, mersi! A fost frumos, minunat...tu nu ai cont pe FB?
Rayu, mersi. Mai urmeaza poze, alea sunt numai din primele trei zile . Dar apoi nu mai sunt asa multe...va spuneam de niste evenimente nefericite din concediul acesta. Am scris pe blog, puteti citi acolo.
Si eu va doresc un we! Duminica plec la Kalmar .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
buli spune:
am cont ... intr-un fel
vai, dar ce aventuri aventuroase ati avut, zau ca puteati renunta la ele. bine ca n-a fost prea grav.
abia astept povestirile detaliate de pe blog, eu citesc mereu pe unde calatoriti
lilanda spune:
Pu-ha mihaela, bine c-ati ajuns acasa cu bine. Multa sanatate!!
Mai, da, imi facui si cont :)) Anul asta avem jubileu de la terminarea facultatii si se pare ca FBu' e metoda cea mai simpla pentru schimb de informatii. Si da, e de speriat pin'te dumiresti si-ncepi sa lucrezi la settings. In primul rind blocai copila, care doar in 3 (trei) secunde trimise 7 aprecieri, cu copy pe email cu tot :)) Acu' tre' sa vad cum il linistesc si pe Niels care ma pocuieste si tagheaza. Nu trebuia sa-i dau prietenia !!! Bataie de cap imi trebuia!!!
Hai, va pup, ma duc sa ma intind la un pilates. Mai viu io, ca acu' stiu unde va gasesc :)
speed spune:
mihaela, bine ati revenit ! am citit pe blog, bine ca sunteti toti ok,doamne ce intimplare!
doruletz,mushy peas sunt mazare calita si pasata nitel, se caleste mazarea in unt de obicei si se pune apoi frisca nebatuta si se paseaza.se mai adauga mirodenii dupa gust. uite o reteta www.youtube.com/watch?v=nxaDacgp2BA" target="_blank">italieneasca cu mascarpone...:)) daca rezisti pina la reteta :)))
lilanda,congratulations :) mecleala placuta...:) iti trimit un pm sa-ti cer prietenia :) promit sa nu te pocuiesc...:)
weekend frumos tuturor :)
Marox spune:
Mihaela, am citit si eu de pe blog. Bine ca s-a terminat cu bine si sper sa fie si in continuare fara consecinte . Si chiar ati coborit in sandale din avion la -12°C?
mihaela_s spune:
Buli, sper cat de repede sa pot scrie...ma relaxeaza sa imi amintesc lucruri placute. :)
Da, aventuri neplacute si nedorite in concedii, dar nu numai...sper sa nu mai "gustam" asemenea experiente, e sufiecienta una in viata....
Marox, da...dar nu am iesit afara asa . In aeroport era (mai) cald si cizmele erau in valize. Nu stiu ce faceam daca se rataceau .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
Mihaela, ce aventuri ! Bine ca a fost doar atat, brrr, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut!
partea buna e ca acum aveti o vacanta cu adevarat de neuitat :)
speed, ce-mi facusi, e f dimineata si Alex a vomitat toata noaptea asa ca pana acu spalai la asternuturi, terci de mazare cu frisca imi lipsea sa vaz :))) hahaha, ma gandeam io ca trebuie sa fie ceva nu prea apetisant da' la asta nu ma asteptam, mai ai si alte retete "traditionale"? acu chiar sunt curioasa
Rayu, unde sa gasesc io bre filmu ala romanesc? io imprumut dvduri de la sindicatu nostru de la serviciu si aia nu au sigur asa ceva. Tu de unde il luasi?
Mai viu io dupa ce mai sterg o tura pe jos. Care aveti sfaturi 'naturale' sau de meniu pentru gastrointestinala, nu ezitati
mihaela_s spune:
doruletz, afine in orice forma! Aici il prescriu medicii, se numeste supa de afine dar de fapt e un concentrat de afine, ca un sirop. Dar sunt bune si proaspete, oricum. Fac minuni. Sanatate lui Alex, stiu cum e, am trecut si noi prin astea...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
merci mihaela
nu cred ca gasesc proaspete in perioada asta da' congelate s-ar putea sa fie. daca nu, ma duc la Ikea, acolo sunt sigur :)
buli spune:
si ceai de menta neindulcit, daca il bea.
M se repara cu orez fiert-bleacs si morcov fiert.
il tn 2-3 zile la regim din asta (adica nu mananca mai nimic, doar bea apa/ceai) si dupa ce varsa ce are de varsat, gata.
sanatate si aveti grija sa n-o preluati si voi, noi am facut un Paste cu orez si morcov