Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
oof, Mihaela, ce patanie! brrrr. Aveti grija de voi!
Dorulet, pana si ceaiu de afine e bun. Nu mai vorbim tinctura, daca ai chef sa imbeti un pic copila:)
Pt greata si tinctura de ghiimbir e f f buna.
alor mei copii le priesc sticksurile cu sare.
Tin minte cand avea sofia v reo 4 ani jumate, a vomitat etc etc, a facut si febra, asa ca mi-a zis: da-mi nurofen, apa si sticksuri:P
Lil, am crezut ca nu vaz bine cand am vazut cererea pe mail :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
doruletz spune:
merci buli si sabina, fuseram la doctor si ne prescrise... coca cola:)
de fapt stiam ca ii face bine, ii mai detei az noapte niste pepsi trezit pe care-l mai aveam pe aici si a fost singura bautura care i-a ramas in stomac, restu da tot afara, inclusiv apa.
ea are d'astea in fiecare an si de fiecare data luam si noi (da' nu facem chiar asa urat ca ea) tocmai credeam ca anu asta scaparam. Nu stiam de afine, o sa le incerc si pe astea
mihaela_s spune:
Da, coca cola e pentru rehidratare :). E buna, dar nu stiu in ce masura "strange" burta :))...haha ce exprimare LOL.
Sabina, dorulets multzam. Chiar ca e o vacanta de neuitat!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz merci buli si sabina, fuseram la doctor si ne prescrise... coca cola:) |
Noah, bautura universala cu proprietati curative V-am zis ca io o folosesc la curatatul oalelor :)) Ahhh, saraca aca!! Sa se faca bine repede!!
doru, filmele alea, precum, zisei, is uitabile: parol. Si sigur gasesti filme romanesti pe la libraria voastra, ca mai intii la voi apar!! Am vazut si eu Concertul mai acu' vreo citeva luni si am avut sentimente contradictorii la filmul asta. Stari de la amuzament, la plictiseala si pina la emotie puternica. Oare de asta o fi fost asa apreciat?? :))
itsme spune:
Mihaela, ca peripetii, my God! Bine ca n-a fost mai grav si ca sunteti bine cu totii
dorulets, saraca Aca, insanatosire grabnica si ei. La noi mergea de asemenea "sprite", "gatorade" si alte chimicale din astea in situatii de gastroenterita. Morcovi fierti si orez fiert dupa aia, cum bine au zis fetele (asta cand poate sa tina mancarea in ea, saracuta).
despre filme, eu mai nou ma uit mai mult la documentare, da' nu stiu daca le gasesti la tine la sindicat.
ieri am vazut de exemplu unu' care m-a atins tare, se numeste www.imdb.com/title/tt0436728/" target="_blank">Romantico Am mai vazut si unu' care mi-a facut parul maciuca, despre Coreea de Nord, se numeste www.kimjongiliathemovie.com/" target="_blank">Kimjongilia
Daca ai de unde sa iei, recomand filmul canadian care pentru mine e cel mai bun produs aici, si de care cred ca v-am mai zis, se numeste "www.isuma.tv/atanarjuat" target="_blank">Atanarjuat
De asemenea, recomand regizorul quebecos Denys Arcand, filmele "Invaziile Barbare" si "declinul imperiului American" sunt de vazut.
va pup pe toti, sa aveti o sambata!
PS. ce aveti domnule cu mazarea? mie imi place foarte mult, cu pui si marar
speed spune:
Doruletz, sanatate multa micutei! Aici se prescrie 7up, nu cola:)) apropo de retete traditionale, de Craciun am facut traditionala sunca pe linga curcan si am dat de o reteta traznita in care sunca se fierbe in cola :) a iesit chiar gustoasa, din pacate nu am reteta italieneasca :))
Si Alexandra mea se plinge de dureri de burtica de aproape o saptamina, n-are febra ci doar nasul indundat, nu mai stiu ce sa fac...
Marox spune:
Doruletz, pai chiar coca-cola voiam sa-ti recomand! Asta-i reteta lui barbatu-meu, la el chiar merge!
Speed, acum vreo 2 luni am avut o gastro enterita atit de nasoala incit nu ma puteam tine pe picioare. Cel mai surprinzator e ca aveam simptome de gripa, mi se invirtea capul cum ma ridicam din pat. Fetita ta are diaree sau alte simptome? Ca asa, doar durere de burta ma gindesc la apendicita.
Multa sanatate Alexandrelor!
Mey, am mai scris eu la topicul francez, cei care au citit acolo sa ierte faptul ca ma repet: cea mai trasnita mincare englezeasca, preparata de un englez cu simpatii irlandeze, verde ca un spiridus, a fost somon cu sos de capsuni. Pare foarte bizar, dar va asigur ca nu e deloc. Cind am fost invitati la tipul asta, pe care nu-l cunosteam foarte bine, prieten al unei prietene, fiind informati asupra meniului, ne asteptam la ce era mai rau. Primul fel a fost o supa delicioasa, un consomé de pui cu ciuperci. Iar somonul a fost senzational. Ni l-a prezentat intr-o adevarata simfonie de culori-roz, cu sosul roz inchis pe deasupra, in mijloc. In jur a pus legume, salata vede, morcovi, rosii, castraveti. Iar sosul nu era gretos, ca nu era facut din dulceata de capsuni, ci din fructe mixate cu smintina, deloc dulce, doar aromat.
doruletz spune:
itsme, fac si canadienii filme? :)) Io glumesc da' sa stii ca p'aci asa se cere cand vine vorba de canada, cica 'numeste tu un mare om canadian, care a revolutionat vreun domeniu, stiinta, arta, orice":)
O sa incerc sa le gasesc si pe alea pe la sindicatu meu da' nu-i sigur ca le au.
Si mie imi place mazarea da' nu in terci cu frisca:)
marox, somonu cu capsuni e specialitate traditionala englezeasca? Io sunt convinsa ca exista englezi care au invatat sa gateasca si restaurante bune in londra da' io ma gandeam la mancarurile lor traditionale, carne fiarta, terciuri etc. Ma gandesc ca or fi si chestii rafinate, nu e exclus:)
speed spune:
marox, m-am gindit si eu la apendicita, de asta mi-e teama, dar starea generala e buna, nu are febra, nu are varsaturi,diaree etc. de mincat maninca bine.zice ca o doare cind se apleaca, daca tuseste,stranuta etc. daca nu se imbunatateste pina maine cred ca o duc la doctor. m-am gindit sa nu fie si de cauza psihologica, a zis ca a avut o saptamina grea :), mai insist si pe tema asta...
alta mincare traditionala, ce tocmai am preparat-o :), e supa crema de cartofi si praz. e foarte usor de facut-max juma de ora cu tot cu preparat si timp de fierbere-si e foarte gustoasa.
itsme spune:
doruletz, pai francezii matale in cazul asta sunt de-a dreptul ignoranti! sa le spui ca virgula canadienii au inventat printe altele: telefonul, insulina, fermoarul, Blackberry, cuptorul electric, sutienul wonderbra, Uite www.cbc.ca/inventions/" target="_blank">aici Avand in vedere cat de tinerica e Canada (adica sub 150 de ani), eu zic ca inventara destule pana la varsta asta
iar despre filme, ala cu inuitii a castigat Caméra d'Or la Cannes in 2001, asa ca francezii se poate sa fi auzit de el, iar restul sunt in limba quebecoasa, asa ca ma gandii ca poate din simpatie s-or interesa si dumnealor de fratii lor rataciti peste balta, de aia le-am recomandat, ca de altfel sunt filme bune de limba engleza, da' pe alea chiar nu cred ca ai cum sa le gasesti.
noi avem un abonament la o chestie care se numeste Netflix, unde sunt toate filmele posibile de peste tot, inclusiv documentare, asa ca e mult mai usor decat de inchiriat, care eu mereu uitam sa duc inapoi si ma trezeam cu amenzi
speed, suna bine ciorbitza aia, eu sunt fan praz si cartofi
ce ziceti de ce se intampla in Egipt, oameni buni?
io azi ma duc la o expozitie enorma de design interior, parca vad ca vin de acolo cu idei care imi pericliteaza portmoneul
PS. sanatate la bolnavioare!