Poiana (x2)
Buna ziua!!la cartea meclei am scris,dar sa zic si in poiana:
La ecografie am dat de o imigranta draguta si am tacanit-o sa ne spuna...nu e sigur,dar se pare ca avem de-a face cu Tudor si Julia
Edit:ma tot gindesc la Tudor de fapt,mi-a bagat doruletu un cui,ca ar suna la francezi:Tu dors?
Nici suedezii nu cre3d ca l-ar pronunta prea bine,o sa fie un pic de Tiudur,hm...
Vedem vedem..alta varianta ar fi exact ca pe copii lui Marox,acum am vazut,adica Alex si Julia:))
Mami de Amelie si cu
Raspunsuri
Rayuela spune:
Ei,dar cum,astia sint monstri sacri Marox:)Pisica cu glumitza lui:Ma numesc Pisica,aveti 2 minute sa rideti:)).Nu ai cont la cartea meclei?Ca poate ne recunoastem!
Altfel,ce mai zice poiana?
Eu nu pot decit sa va plictisesc cu gravidisme,arsuri pe gitlej,cintar explodat(10 kile taticu,in 5 luni..asa ceva..) si nervi pe moatze.
Mami de Amelie si cu
voljena spune:
Rayu - wow felicitari!
In alta ordine de idei carevasazica asa imi sunteti - profitati ca nu prea vin si va luati de sofisticata bucatarie englezeasca (ce daca ea nu se exista? ) chiar asa ce e rau cu fish and chips la ziar? Cu mushy peas? dar nu mai e chiar asa rau ca macar cu asta ne aleseram daca tot am primit pe toata lumea care o vrut si nu o vrut sa se aciueze pe aici: mancam si noi mai bine acum doar ca englejii sunt mai aroganti asa si nu recunosc ca strainii i-au invatat sa manance (suedejii erau mai candizi si spuneau).
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz lilanda, pai e normala reactia vecinei, sa vez d'astia cu gluga pe ochi ca iti dau tarcoale dupa ce ti se sparse masina nici nu te mai intrebi ce nationalitate au, doar haina si deja ii face suspecti:) |
Bre, stateau oamenii-n masina. Ca aia a batut la ochi c-avea nr de Romania, nu fesul de pe capul lor :)
Cit despre micul english breakfast ala e prost rau, da' pie-ruile traditionale si steak-urile si morcovii cu pastirnac la cuptor mie-mi plaaaac Si-apai daca te-ai aventurat tu in Scandinavia (vorba voljenei) si n-ai murit de foame, apai la Londra chiar n-ai de ce sa te temi!! Doar de hoteluri :))
Haha, io azi cumparai 10 banane (bio, e drept) cu 164 de Euro . Furam la shopping si la casa mi s-a parut mie ca-i cam gogonat totalul, da' Niels imi spuse ca tura asta cumpararam si vin:)) Noi facem piata la doua saptamini, da' niciodata, cu vin ori fara vin, n-am platit mai mult de 250 de euro!!! In fine, platesc cu cardul, iau bonul si m-apuc de socotit!! Si de-odata ma pocnira-n ochi bananele ... 164 de Euro!!! Mi-au dat banii inapoi (rideau toti pe-acolo) si se dumirira ca in loc de 1,88 de kile, casiera mai scapa un 8 in fata. Adica purchesai 81,88 de kile de banane!! Gradina cu maimute ma astepta acasa!!
doruletz spune:
voljena, ce mai e si aia "mushy peas" (nu suna deloc apetisant asa ca nu-mi spune daca e ora de masa:))
lil, nu vreau sa-i iau aparearea vecinei ca stiu ca-s o gramada de prejudecati care circula (si io avusei o gramada si inca mai am cred:)) da' totusi daca politia ii spuse ca hotii sunt din europa de est si ea vazu numarul strain taman d'acolo nu vad cum sa nu faca legatura. Asa e facut creierul uman, sa caute corelatii :)
haha, o tona de banane, or fi crezut ca ai maimutarie acasa :)
in alta ordine de idei astept de la voi ceva idei de filme "uitabile" (adica nu prea plictisitoare) ca ne-a apucat cinefilia. Tineti cont insa ca io sunt in urma rau de tot cu cinematografia deci nu ezitati la propus "vechituri";
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz in alta ordine de idei astept de la voi ceva idei de filme "uitabile" (adica nu prea plictisitoare) ca ne-a apucat cinefilia. Tineti cont insa ca io sunt in urma rau de tot cu cinematografia deci nu ezitati la propus "vechituri"; |
Uitabile de la a te uita nu de la a le uita :))
Io nu mai vazui de multa vreme filme pe TV sau americane, ca la biblioteca avem un serviciu gratuit de vazut filme online, de nisa. Si in fiecare luna, in baza lor de date, apar filme noide autor, filme vechi, documentare interesante, chiar si comedii, da'n orice caz, nu mainstreamuri. Asa ca, din punctul meu de vedere iti recomand:
- Marti, dupa Craciun - pe-aci presa daneza l-a cam desfiintat, insa mie mi-a placut.
- www.imdb.com/title/tt0336264/" target="_blank">De cind a plecat Otar, un film georgian despre parcursul a trei generatii de femei
- filmele lui Michael Haneke: Caché, White Ribbon si Jocuri periculoase
- trei filme turcesti: www.imdb.com/title/tt1233381/" target="_blank">3 Maimute, www.imdb.com/title/tt0346094/" target="_blank">Uzak si Oyun ( si mai e un film despre un tinar filosof bolnav de TBC care moare in casa de la munte a mamei lui...supeerb film, da' am uitat cum ii zice) +
- o chinezarie care rupe inima: www.imdb.com/title/tt0115005/" target="_blank">xiu-xiu, fata care a fost uitata.
- comediile lui Aki Kaurismäki: Lights in the Dusk, The Man Without a Past, Drifting Clouds
- trilogia norvegiana a lui Erik Poppe: Schpaaa, Hawaii-Oslo si DeUsynlige (www.imdb.com/title/tt0948544/" target="_blank">Troubeld Water)...sper sa vezi linkurile; vaz ca la mine tot IMDb apare pe daneza!!
Marox spune:
Lilanda, stii ca la inceput am luat-o de buna? Ma gindeam "mamaaa, ce salarii tre' sa aiba prin Nord daca-si permit sa plateasca atita bananele bio! "
Doruletz, ca tot ai cerut recomandari de filme mai vechi: "Va, vis et deviens" a lui Radu Mihaileanu ai vazut?
doruletz spune:
Valeu, Lilanda, esti sigura ca alea sunt filme la care sunt io capabila sa ma uit? O sa incerc sa le gasesc da' cred ca imi supraestimezi capacitatile cinefile :)
marox, am vazut Concertul si ... m-a plictisit ingrozitor :)
mihaela, te asteptam cu povesti si poze
mihaela_s spune:
Dragelor, am ajuns ieri acasa, dupa o vacanta Thailandeza cu de toate, inclusiv aventuri nedorite, am sa incerc sa scriu zilele urmatoare pe blog...dar cu toate astea am avut cele mai frumoase zile de concediu, in tara care ne-a ramas la inima in multe feluri: oameni cu suflet mare, inimosi si zambitori desi ne intelegeam prin semne, locuri frumoase de nu-ti vine sa mai pleci, plus soare, mare si caldura...sa mai zic?
Poze deocamdata pe FB pentru prieteni . Voi incerca azi si pe blog, dar nu stiu in ce masura voi avea timp.
dorulets, intra la mine pe blog si postarea de dinainte de plecarea in concediu e plina de filme .
PS e ora 6.30 si toata casa e in picioare .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
Am vazut pozele Mihaelei,foooarte frumos!
Lilutza,nu-mi vine sa cred ca ai si mata cont pe FB,felicitari:))Mai am sa-mi conving cea mai buna pretena din Romania,alta incapatinata,nu vrea si pace....ce-o fi asa de speriat fratilor cu Fb asta?O crea dependenta?
voljena,multumesc si bine ai revenit!
Dorule,daca vrei sa rizi uita-te la "A fost sau n-a fost" ,film romanesc.Are un epilog,"Pe aripile vinului" la care noi am ris de am cazut din canapele.Atentie mare la ultima scena din epilog,e acolo o gaina,saraca,are o soarta tare nedreapta
Pupaturi la restu lumii,sa aveti un week end!
Mami de Amelie si cu