Poiana (x2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Irimell, ma bucur ca ati ajuns in siguranta. Numai bine.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

irimell, ma bucur ca ajunserati acasa! Si io as fi facut tot la fel in locul vostru, n-as mai fi ramas nici o zi in plus acolo.
Chiar ca ati plecat la vreme, citesc acuma ca biletele de avion au ajuns la 8000-10000€ deci se pare ca nu sunteti deloc paranoici, sunt multi care si-au pierdut increderea in ceea ce spune guvernul japonez.
Franta (si cre ca si altii) a trimis avioane militare ca sa-si ia acasa cetatenii, vad ca si corespondentii de presa care mai sunt p'acolo nu transmit din Tokyo ci din Osaka. Cum ziceam, francezii au una din cele mai puternice industrii nucleare (dupa Japonia :), 80% din energia lor e atomica si lobby-ul e pe masura; ar fi fost ultimii care sa sperie lumea degeaba. Nu ar fi avut nici un motiv sa panicheze oamenii daca nu ar fi fost suficient de periculos, dimpotriva. Au aparut azi niste www.energie2007.fr/actualites/fiche/3270/fukushima_accident_nucleaire_analyse_criirad_air_170311.html" target="_blank">masuratori facute in Tokyo de un institut independent, sunt deja ingrijoratoare da' cica cifrele ar fi chiar mai mici decat in realitate:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

irimell, si eu as fi facut exact la fel!
ma bucur ca ati luat decizia sa plecati si ca sunteti in siguranta, cu asa ceva nu e de gluma. Se pare ca autoritatile nici n-au reusit sa informeze clar si eficient, asa ca dupa parerea mea asta e singura optiune in conditiile date. te pup si sper sa va linistiti si sa treceti cat de repede peste trauma asta

fetelor, eu n-am mai avut timp sa scriu pe aici, avusei o saptamana foarte incarcata, va urez un week-end la toti si bucurati'va de primavara, cele la care a venit deja

si inca ceva cu dedicatie speciala pentru www.youtube.com/watch?v=N9oxmRT2YWw&feature=player_embedded" target="_blank">Rayou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna seara :)

irimell,ma bucur foarte mult ca ati ajuns cu bine, nu te mai gindi cum si de ce si ce ar fi fost, ati facut foarte bine ca ati plecat, asa ati simtit ca e bine pentru voi si foarte bine ati facut, cred ca toti care ar fi avut posibilitatea ar fi facut la fel.mai scrie-ne impresii din tzara natala :))

noi am petrecut bine la Londra, as mai fi stat citeva zile...:) am avut timp destul de frumos, o singura zi a plouat si in ziua aceea am fost la muzeul de ceara, am facut ceva cumparaturi si ne-am intilnit cu citiva prieteni.
hotelul in care am stat a fost excelent ca pozitie, chiar linga teatrul unde am vazut Lion King si la 1 minut de Covent Garden (un fel de latin quarter :))
in primele 2 zile ne-am dat cu busul turistic si apoi am luat totul la pas, tube-ul mi s-a parut foarte scump si eram destul de aproape de majoritatea obiectivelor turistice . Am vizitat doar zona centrala,nu am mers mai departe de Kensington si Notting Hill. Nu am avut un soc cultural :) (cum a fost in cazul Barcelonei de exemplu), Dublinul fiind o copie arhitectonica si de stil, dar mi-au placut curatenia, siguranta , ordinea din Londra.
Am vizitat cit am putut, as fi vrut sa intru in St Paul's Cathedral, in Westminster Abbey si Tower of London dar preturile la intrare erau atit de piperate incit am preferat sa admiram de dinafara...in schimb am dat bani sa ne dam pe London Eye si sa vizitam muzeul figurilor de ceara ha ha, asta spune destul...:))) Am fost si la Buckingham Palace la schimbarea garzii dar a fost imbulzeala mare si n-am vazut mare lucru...ca urmare m-am suparat si am refuzat sa mai iau ceaiul cu regina :)))
Lion King a fost su-perb si il recomand tuturor...
Am fost la Science and Natural History Museum, la Imperial War Museum si cam atit, astea au fost gratuite si in zona noastra de actiune si au meritat pe deplin. Coven Garden mi-a placut in mod special-mai ales ca era in spatele hotelului-pentru atmosfera oarescum latina, magazinele boutiq-uri,restaurantele ieftine, spectacolele stradale si imbulzeala aferenta, cred ca vara e si mai frumos. Am fost si la Harrods dar nu am rezistat mai mult de 10-15 minute, oricum nu eram in pasa de shopping dar food hall-ul merita de vazut :)
Cred ca cel mai mult mi-a placut West End-ul unde am stat noi si show-ul (LIon King) si atmosfera de dinainte si de dupa spectacol, daca ar fi sa ma intorc in Londra (si sper sa o fac) ar fi pentru un alt show din West End si relaxat in Covent Garden sau la o terasa pe linga Tamisa :))

in rest Dublinul ne-a asteptat cu ploaie simbata seara dar de atunci vremea s-a indreptat considerabil, e frumos si caldut, sper sa o tina tot asa, ceea ce va doresc si voua :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

itsmiule,beblusul ala e mortal,am ris cu lacrimi,dar sa o fi vazut pe Amelie!Si ta-su!L-au pus de vreo 30 de ori si au ris cu lacrimi amindoi:))

gata,avem date oficiale:fetita si baiat!
Fetita seamana la comportamentul din burta leit cu sor'sa mai mare,cred ca-l pocneste pe fratior non stop,saracutul:)Chiar vorbeam cu jupinul si ne intrebam...din 3 copii...om avea mai si noi noroc sa avem UNUL cuminte?

Mami de Amelie si 29+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, felicitari si pe calea asta si sa-ti traiasca fetitzul si baietzica Sa speram ca o sa fie sanatosi si mancaciosi, ca de cumintenie nu se pune problema, dupa cum zice vestitul proverb ca nu exista copil cuminte si baba frumoasa

ma bucur ca s-a distrat Amelie si taticul cu bebelusul speriat de suflatul nasului, si pe aceeasi tema le mai dedic ceva, de data asta un copilas foarte amuzat de ruptul hartiilor. www.youtube.com/watch?v=RP4abiHdQpc" target="_blank">Uite!

va doresc un week-end la tulmond.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu, www.todaysbigthing.com/2011/03/29" target="_blank"> ui' ce va asteapta :) si cu Amelie intre ei
nu ca-s dragalashi cum comunica intre ei? unu' alalalt

mie imi place teribil clipu' asta :) ma mai uitai o data la el:
- mi-am pierdut soshetutza
- io le am pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

maaai,dragutelor,cum puneti voi filme numa cu bebelusi dragalasi si simpatici,haiosi,nu cu din aia care urla non stop:))asta e mai mult pentru incurajare,nu?
Acum citeva zile am avut ceva atacuri de panica,gindindu-ma la ce ma asteapta.cel mai tare mi-e teama de lipsa de somn,oare voi putea sa dorm 2 ore legat,in primele luni?
Si presimt ca ma voi arunca iar in patima tigarilor,acum sint la faza in care visez cel putin o data pe saptamina ca fumez...bre si fumez asa,vreo doua pachete(in vis:)Sper ca o sa rezist totusi,Amelie e cea mai fericita ca m-am lasat,si era" Teroarea care ma priveste cu ochi critici" de fiecare data cind imi aprindeam vreo pipa,venea la geam si bre..imi arunca niste priviri...nici de mama nu mi-a fost asa de frica,atunci cind m-a prins ca fumez,cum mi-e frica de fi-mea!

Mami de Amelie si 30+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Pasti fericit tuturor si o primavara frumoasa asa cum avem noi acum in Irlanda :)
sa va aduca iepurasul muuulta ciocolata si oua rosii si mielutz si tot ce va doriti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Si de-aci din sudul tropical al nordului, va urez un Paste fericit . Noi ne pregatim sa mergem prin vecini, la miel, pasca si oo :) Va pupez si imbratisez.

Mergi la inceput