Poiana (x2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

Zina verde,zina verde!!

ah, mi-am mai amintit ceva - verde de ...Paris

acu am vazut-o pe irimell - nici nu stii ce sa zici, asa ceva chiar parea imposibil, bine ca sunteti ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

irimell, numa' ganduri bune, sa ajungeti cu bine in europa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed

mihaela, plecam maine la Londra, mai am de impachetat citeva maruntisuri, de strins putin prin casa si suntem gata de vacanta...am sa-i transmit lui Will pupaturi si din partea ta...

Drum bun atunci, distractie placuta! Oh da, muuuulte pupaturi!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

Zina verde,zina verde!!

ah, mi-am mai amintit ceva - verde de ...Paris

hehe,asta cu zina verde e asa...ceva nemaipomenit.Daca intri pe FB la pozele mele de la Paris o sa vezi acolo cum ne-am delectat cu arome baudelairiene(un restaurant care servea absint,dar cica fara substantele alea de la care innebunesti,adica asa ne-a asigurat doru,ca ea e de vina:))
Cumatrul meu a degustat si iaca ,inca nu a innebunit,dar nu zic hop,vedem dupa ce umplu casa de copii care innebuneste primul,si chiar nu mai putem sa dam vina pe absintul parizian:)

Mami de Amelie si 28+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Citat:

Iar oamenii sint foarte placuti, mai mediteraneeni, adik deschisi, petrecareti, zimbitori si calzi.

asa ca tine! Pazea ca se incalzeste!

maaa, ce declaratii

stii tu cum e vorba aia: cin' se-aseamana se-aduna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dupa ce am trecut prin multe categorii de stari psihice, pe care nu le banuiam ca exista, am venit sa va multumesc dragelor pentru suport si gindurile bune. Mai mult ca nicidata simteam nevoia...
Am ajuns la osaka si miine zburam spre helsinki (doruletz, aminam parisul pe altadata). N-am prea dormit lately, asa ca sper sa doooorm si sa visez frumos.
Va pup in grup!

PS Apropos de Toulouse, e singurul oras in care am adormit pe banca in parc,intinsa, la soare si am si poza:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Irimell, drum bun Sa dati vesti cind ajungeti la Helsinki...si daca aveti chef de vacanta, veniti incoa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Irimell, sper ca ajunserati cu bine la adapost de radiatii. Ai plecat la timp, vad ca multe tari isi muta acu ambasadele din Tokyo, francezii (care altfel au un lobby pro-nuclear f puternic deci ar fi ultimii care sa sara cu sfaturi panicoase) si-au chemat toti expatii acasa, inclusiv ziaristii. Cica nici avioanele Air France care mai zboara inca la tokyo nu innopteaza acolo ci fac escala in Korea ca sa protejeze echipajul... daca zgarcitii astia de la companiile aeriene fac asta inseamna ca nu e deloc roz p'acolo. Sfarsitul lumii maica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dragelor, multumim mult pt gindurile bune care au avut si efect. Am prins totul pe ultima suta de metri. E drept ca e o experienta unica, cu multe invataminte, dar zau daca nu as fi sarit peste.

Am ajuns miercuri la Helsinki, dar la hotel adormeam in fata ecranului de computer, asa ca nu v-am mai scris. Pare ireal de normal totul in jur, cind mintea si sufletul ramin calibrate pe alte frecvente. Ne minunam cit de multe lucruri marunte le trecem cu vederea in viata de zi cu zi, si cind dipar, abia atunci le apreciem.

Lil, suna tentant, multumim, dar am venit sa dam raportul la parinti:) Plus, nu ne prea ardea de vacanta...stiu, suna ciudat, mai ales la noi, "calatori cu drumul"!!!

Acum sintem in Buc si desi ar trebui sa fim usurati (mai ales vazindu-i pe parinti fericiti), ne simtim ingrozitor. Pot sa spun ca dintre prietenii nostri (unii chiar si romani), sintem singurii care am plecat. Toata lumea are incredere... Sa fiu eu singura 'paranoica'? Voi ce ati fi facut?
De ex, masuratorile japonezilor pot fi corecte 100%, dar asta nu impiedica iminenta unei catastrofe ulterioare, nu? In mintea mea, prevederea e mama intelepciunii si nu pot pricepe de ce ei nu vor sa plece pt o sapt-doua (mai ales ca au copii). Ufff, ma depaseste...

Abia astept sa intre lucrurile in normal si sa ne intoarcem acasa...

Mai vin sigur, ziua buna!

PS: Doruletz, am rasuflat usurata cind am vazut ce spun francezii si nemtii. Atunci mi-am zis ca nu-s chiar paranoica...sau cel putin singura:) Apoi au venit tot felul de informatii contradictorii, de m-au confuzat pe termen lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Irimellu', bine c-ati ajuns acasa. Eu as fi facut la fel in situatia ta In conditiile date, nu esti deloc paranoica. E un risc fatal sa te lupti cu 4 reactoare, in timp ce cutremurele se tin lant.

Te imbratisez!

Mergi la inceput