Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 16
Marox spune:
Irimell, ma bucur ca sinteti teferi! Sper ca sinteti la o distanta rezonabila fata de centrala, aici se anunta evacuarea zonei pe nu stiu citi km.
Anja, imi cer scuze, am confundat numele baietelului tau cu al prietenului, asa-mi trebuie daca ma grabesc!
Doruletz, ce sa fac, visez si eu la ce pot! De restaurantul ala de linga turn vorbeam, dar asta explica de ce n-am mai fost acolo de 12 ani, nu? "Chez Cristina" e parca linga rue du Sentier, nu? Stiu ca am mincat acum vreo 5-6 ani intr-un alt restaurant românesc, deschis nu de mult timp, probabil ca asa-l chema, insa n-am fost impresionata, micii era umflati cu bicarbonat. Bref, ieri, n-am mai mincat la restaurantul românesc ci la "Pizza Hut". Ca nu avem la Orléans si-mi aduce aminte de Bucuresti...Ai auzit ca la Salon du Livre va fi o conferinta despre Cioran?
chatonel spune:
parisul: alain delon, parfumuri, femei frumoase, tour eiffel, amor (acum as spune mai degraba glamour).
Irimell spune:
Nu am cuvinte sa descriu ce simt si ce se intimpla aici. Nu prea ma uit la filme sf, dar traiesc unul acum...Incercam sa migram spre sud spre Osaka, de unde miercuri avem bilete spre Europa. Rugati-va sa putem ajunge!
Sa ne auzim cu bine!
doruletz spune:
irimell, chiar ma gandii sa spun sa plecati repede de acolo, vad pe la tv ca aci guvernu le spune francezilor din japonia sa vina urgent acasa! ce cosmar, va tin pumnii sa ajungeti cu bine in europa. Daca treceti prin paris, da un semn
Chatonel, merci:) Da' despre toulouse ce credeai inainte de a ajunge acolo?:)
mihaela_s spune:
Drum bun Irimell, e o solutie buna. Sa ajungeti cu bine.
anja, nu am mai scris ca am fost prinsa cu diverse dar au spus fetele bine si tu ai procedat cum as fi procedat si eu. Sa ne tii la curent.
speed voi cand mergeti la Londra? Vazui ca la sf. de aprilie se insoara printul W.
pup pe toate.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz Chatonel, merci:) Da' despre toulouse ce credeai inainte de a ajunge acolo?:) |
nimic :) singurul lucru pe care mi-l evoca a fost Petre Roman (pt ca a facut faculta aici).
Cind am venit aici prima data nu mi-a placut orasul deloc. De fapt, si cind m-am mutat, era pt servici, nu pt ca imi placea. Gaseam Toulouse-ul murdar (si chiar este, ca mai toate orasele din sud) si prea "popular" (adik imi parea "muncitoresc"), pe linga Bordeaux (care imi placea tare), oras frumos, cu cladiri vechi si luxoase...
Acum am indragit asa de tare Toulouse-ul incit nu vad ce putea sa imi placa la Bordeaux care sa nu aiba si Toulouse-ul... este un oras care se lasa indragit si are farmecul lui desuet, te invaluie in farmecul lui cu incetul.
Iar oamenii sint foarte placuti, mai mediteraneeni, adik deschisi, petrecareti, zimbitori si calzi.
delphin spune:
Citat: |
Iar oamenii sint foarte placuti, mai mediteraneeni, adik deschisi, petrecareti, zimbitori si calzi. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
asa ca tine! Pazea ca se incalzeste!
speed spune:
Irimell,Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la Osaka si de acolo in Europa, tine-ne la curent...multe imbratisari
mihaela, plecam maine la Londra, mai am de impachetat citeva maruntisuri, de strins putin prin casa si suntem gata de vacanta...am sa-i transmit lui Will pupaturi si din partea ta...
Rayuela spune:
Irimell,ma gindesc la tine de fiecare data cind vad imaginile astea de groaza,imi pare mai infiorator decit cel din Thailanda,daca va aduceti aminte..
Sper ca o sa ajungi cu bine in Europa
in rest,ce sa va mai zic ,ca iar incep ca-s grasa si iar va contaminez cu deprimarea:))
Itsmiule,nu esti singura care asteapta primavara,sa stii.Si aci mai mult de 5 grade nu urca termomentru nici daca suflu in el,basca innorat,mohorit,ploios,deprimant.
Bleah!
Mami de Amelie si 28+ cu gemeni
Sabina spune:
Irimell, drum bun, sa ajungeti cu bine in Europa, imbratisari si incurajari!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo