Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 19
Rayuela spune:
Lilutza,sa ne traiesti,sa fii sanatoasa si fericita!te pupam cu drag toata famelia din Göteborg!Adica multi monser:))
Cum sarbatoresti?
lilanda spune:
Mama rayu, saru'mina. Va pupez si io ...pe toti
De sarbatorit, n-am prea apucat, ca fusei toata ziua-ntr-un training (fata de nebunia de la office, relax la training, nenicule; ma mai inscriu) si cind ajunsei la cina (a comandat Niels sushi), delivery man-ul a intirziat o ora jumate de ni s-au lipit burtile de spinare. Iar acu' picotesc Ma lasai de cafea de vreo doua saptamini si e...naspa.
Va servesc cu ceva?? Si mii de multumiri pentru felicitatiunile de pe cartea meclei :D
Adela99 spune:
lilutz
La multi ani foarte fericiti!
mai lasati si voi cartea aia a meclei si mai treceti si p-acilea
Sabina spune:
ai ai! La multi ani Lil! Rusinica sa-mi fie. Si alora de la sushi, evident:))
Sa fii sanatoasa si numa in traini=gu=ri s-o tii. Profesionale adica, nu la imbracat:)
de ce te-ai lasat de cafele?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
adeluctz, sabina, multumesc frumos :)
De cafea m-am lasat, in sensul ca am redus consumul la o cana pe zi. In ultima vreme, ajunsesem incet incet sa bag in mine vreo 2 litri; cana dupa cana. La asta s-a adaugat si nebunia cu proiectul ala cu frantujii (gosh, ce zile au fost) si, uite-asa, imi crescu si tensiunea. Am puseuri: dimineata e normala, seara ...uhuuuu 14,15, 16 cu 9. Acu' mi-o monitorizez acasa...se vede un trend usor de scadere, da' mai am de lucrat cu nerfii Cred ca ma duc sa iau niste clase de yoga, thai chi ceva pentru relaxare. Ati incercat? Iar acu' de la training, imi intepeni si gitu'ca statui cu el intors freo 7 ore! Puha...tinerete :))
lilanda spune:
Noah tot io, s-o intreb pe doru'. E gravida Carlita ori ba? Cu gemeni? Ca citii un interviu din care nu intelesei nimic nimicuta despre ce tot protejeaza ea!!
doruletz spune:
nziua
lilutza, masurarati cati sieverti avura sushi? poate d'aia intarziara ca au trecut intai pe la decontaminare
Habar n-am despre Carlita, tot zvonuri sunt si p'aci, ca e gravida si ca ar fi doi sarkozei mici. Da' ea nu confirma nimic, nici nu infirma, lasa gura lumii adica presa sa-si faca iluzii. Din cate auzii, planuia sa iasa lunea trecuta cu vestea oficiala, in speranta ca il mai ridica pe noul tatic in sondaje cu anuntu asta, da' ii stricara americanii planurile ca il ucisera pe Ben laden si ii suflara vedeta :))
Pt relaxare, ce zici de o vacanta in locu yogii?
Rayuela spune:
Cum bre,si Carla Bruni?v-am zis io ca e trend printre vedete sa faca gemeni:))
Adelutzo,pai intra matale mai des pe cartea meclei,ca acolo mai vorbim,mai o poza,mai o veste!
Lilutzo,eu am avut tensiune 7 acum doo saptamini,asa ca eu ar trebui sa beau vreo 2 litri pe zi:)Mi-au mincat bebelusii toate rezervele,nu mai am fier,calciu,tensiunea e varza,uof!
iar incep sa ma vait,dar sint la capatul nervilor!Am aspectul unui balon cu doo picioare si doo maini subtiri,cind vad scarile casei imi vine sa pling,de fiecare data cind trebe sa urc/cobor,mutatul de pe o parte pe alta este un cosmar,pielea ma maninca peste tot,ma scarpin ca o maimuta,bebeii apasa pe tot ce se poate,cre'ca toate organele mele sint scofilcite pe dinauntru,matzele sint undeva in dreptul barbiei..sa va mai zic?
Mami de Amelie si 35+ cu gemeni
anja spune:
Neata dragutelor!
Rayu, mai rezista, nu mai ai mult!!!
Te cheama mai des acum la control? Mie imi faceau echo la fiecare 2 sapt spre sfarsit. Si bine a fost! La ultima echo m-au trimis de urgenta la cezariana la 37 de sapt pt ca unul din bebelusi nu mai crestea cum trebuie.
Si eu eram exact ca un balon,am luat 22 kg!!!. Nu puteam sa imi pun ciorapii!Ce sa mai zic de incheiat la pantofi. Nu puteam sa mai port decat niste sandale, si era Ianuarie:)
Ai grija de tensiune, bate-i la cap sa se cheme mai des.
Anca