*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sa va zicem si despre noi.... bebe Tudor este o minune de copil, cuminte, mancacios. incepe si el sa puna pe el....david..este cuminte in ceea ce-l priveste pe bebe, il mangaie, il pupa, il iubeste, ma cheama daca plange, incearca sa-l linisteasca:GATA BEBE!!GATA PIPIC (PITIC)!!ii pune suzeta in gurita cand ii cade, nu este absolut eloc gelos...
insa face crizele specifice varstei..urlete, tipete, tava;it pe jos. etc....l-a descoperit pe TOM si se uita cu placere la dvd. nu se desparte ce CIU CIU (THOMAS)...are vreo 9 locomotive din respectivul desen...
acum despre mine: eu sunt f bolnava: am litiaza biliara, colecistita si steatoza hepatica si treb s ama operez cat mai repede...din pacate treb sa aman pentru ca nu am bani...am avut dureri groaznice de fiere...dureros este faptul ca treb sa opresc alaptatul...
maine o sa merg din nou la control la municipal..tin regim si simt cum ma tipesc pe picioare...nu mananc mai nimic...am slabit enorm, sunt galbena la fatza...sunt obosita..DAR MANDRA C AND IES AFARA LA PLIMBARE CU BAIETII MEI!!!!
nu am vrut sa va stric cheful cu problemele mele, insa imi face bine sa ma mai descrac si eu. sotul schimba jobul....din pacate se duce pe un altul platit mai putin..au vrut sa-l dsea afara dar a reusit sa-i convinga sa isi dea el demisia...pentru mine a fost un soc...plus alte si alte probleme si am ajuns sa fiu cum sunt...

bebe tudor treb dus la otoped pentru ca are probleme cu labuta pic stang!!!si-o aduce spre interior!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si TUDOR STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

bebecris Iti doresc sa treceti cu bine peste probleme... Poti sa te descarci ori de cate ori simti nevoia, iti dai seama...

Ramo, pentru gradinita de stat principala cerinta este asta cu pampersul, sa nu mai aibe pampers. In rest, sa nu faca la olita ci la WC, mi se pare mai putin importanta, deoarece este vorba de wc-uri micute, pe marimea lor. Deci daca stie sa ceara pipi/kk, va sti sa ceara fie ca e vorba de oala, fie de wc... Copiii merg la baie fie cand cer ei, fie in momente fixe (inainte de somn, de exemplu), cel putin astia de grupa mica. SI daca Doamne fereste se intampla ca un copil sa scape pe el, este schimbat, nu va zice nimeni nimic, iti dai seama. De aceea va exista mereu in dulap o punguta cu schimburi pentru copil (chiloti, sosete, un tricou de rezerva etc).
Cu mancarea, da e bine sa stie sa pape singura (cat mai bine), dar la fel, ii ajuta, stai linistita ca nu le dau teste inainte Pana la urma asta e si roul gradinitei, sa invete si partea asta organizatorica...
Asa eram si eu anul trecut, la fel mi s-a zis, dar nu e dracu' asa de negru.
Cu varsta, sa aibe 3 ani, sau sa fie aproape de 3 ani. Andreea avea 3 ani si 2 luni cand a inceput gradi, ca asa s-a nimerit, e nascuta in iulie, insa Ana Maria, nascuta in noiembrie, va merge la 2 ani si 10 luni. Deci cand a inceput Andreea gradi, erau in grupa si copii care au implinit 3 ani dupa inceperea anului, deci aveau in septembrie 2 ani si 10-11 luni, 2 ani si 8 luni, si 9 luni, deci pe aici...
Conteaza sa nu mai aibe pampers. Conditie pe care voi o indepliniti cu succes, deci nu cred ca veti avea probleme... Daca aveatisi cunostinte, e si mai bine...

Malinas, ce mare a crescut David, ce frumos povestesti de el! Inteleg ca va merge la gradi, curand... probabil; cateva luni pana in vara/toamna, si de la toamna il poti da la gradi de stat...

Brave Girl, interesanta ideea cu echitatia, mai ales ca-i place Ariannei...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo, noi am fost aici:www. equestria.ro (sa scoti spatiul dupa w)
Bebecris, imi pare rau sa aus ca ai probleme de sanatate. In ceea cel priveste pe bebe, trebuie sa ajungi cat mai repede laortoped. acum se corecteaza usor, dar dc amani, va lua mult mai mult recuperarea. Vorbesc din experienta.
Bebe o sa aiba o surpriza...nu-l mai las sa doarma. O sa-l culc pe la 23, poate renunta la trezirea de n-ori/noapte si statul treaz 2-3 ore cu chef de joaca. Initial am zis ca nu pot s-o fac, dar o iau pe pustiu, asa ca o incerc si pe asta.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

planurile mele marete au esuat ...i-am facut baie si acum il culc, ca plangea de somn

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BEBECRIS, te cred ca esti mandra de baietii tai, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucure in fiecare zi! Imi pare rau ca tu ai probleme de sanatate, sper sa reusesti sa le rezolvi cat mai repede!

Astazi, la gradi, copiii mei n-au mai plans deloc, abia au asteptat sa-i imbracam ca sa fuga la copii.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, sanatate multa!
Bravegirl mersi de info!O sa facem si noi o vizita.
Dimineata am fost la Medlife sa-i luam sange Sarei.Era Isabel la serviciu, n-am stat mult de vb ca era aglomerat si Sara era speriata de gogo = doctor.A plans un pic si i-a trecut.A venit mama la noi si-i arata manuta unde are buba facuta de gogo.
Din vara o sa o pun sa fac la wc, sa fim ok pt gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

RAMO, sanatate multa!
Cum e IZA, de ce n-a mai scris? Ne e dor de eaaaa....

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

madutza_bra, la multe luni pt bebe Catalina.

giney, multumesc de urare. super pret pentru piscina.Ce liceu / scoala e ala de are piscina? In bucuresti nu sunt sanse sa avem astfel de preturi.

bebecris, sa-ti traiasca flacaii. E bine ca David isi accepta si are grija de fratior. Imi pare rau ca treceti printr-o perioada dificila, dar prioritar este sa ai grija de sanatatea ta si sa mergi cu bebe la ortoped. Sanatate multa si multa putere.

BraveGirl, trebuie sa o iei cu pasi marunti.Sa-l tii treaz cate un sfert de ora in plus peste ora lui de somn.Nu cred ca poti sa-i muti somnul cu cateva ore din prima.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Manumanu, saru mana...Sara n-are nimic (asa sper)ii facem analizele uzuale de sange o data pe an.
Isabel...frumoasa ca de obicei...am intrebat-o doar de Raphael si a zis ca e bine, acasa, sta cu tati ca el poate lucra de acasa.Era aglomeratie mare...coada la recoltari si doar atat am apucat sa vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas
[giney, multumesc de urare. super pret pentru piscina.Ce liceu / scoala e ala de are piscina? In bucuresti nu sunt sanse sa avem astfel de preturi.

Este o scoala generala (nr 13) si langa sala de sport au construit si bazin de inot. Sunt 2 instructori care se ocupa de copii. Stiu ca pretul e f mic si conditiile sunt super. Abia astept sa incepem!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput