*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello fetelor!

Si z merge la gradi. Dar nu aici. Eu sunt in sevraj, ca drogatii. Dar cu fiecare ora e tot mai bine.
A fost mama o perioada, si sambata a dus-o cu ea, la tara. Am plans una buna dupa ce-a plecat, ii vedeam jucariile, ma gandeam ca poate si de asta ar avea nevoie, si de cealalta, apoi i-am zarit caciulita mai subtire aruncata pe jos, iar m-a pufnit plansul, ca nici aia nu i-am pus-o. Na, mama nebuna. Dar m-am mai relaxat acu, a plans in primele zile doar inainte de somn.
Si de ieri, a mers la gradi, cate-o ora, cu nasa ei, care-a stat cu ea, si s-a jucat. O bunatate de femeie. E o intreaga echipa acolo, educatoarea e o veche prietena din copilarie, si colega de scoala inclusiv, mai sunt bunicii ceilalti, ieri radeam c-au mers 4 cu copilul la gradi, si tot 4 s-au dus dupa ea.
Aici nu mai puteam sa ne impartim, eram doi nebuni turbati, ni se incalecau orele, nu mai era timp de pregatit orele pentru a doua zi, cursurile, mama s-a speriat si-a zis 2 saptamani sa nu ma vada.
Pe mine ma mira cat sunt de responsabili, ii pregatesc sucul de dimineata, se cearta unul pe altul care sa-i dea, sa-i faca, o plimba pe dealuri, la animale, la rau, au invatat-o cu sosete in picoare prin casa - da, z le tragea aici automat jos, nu existau sosete in picoarele ei, ieri a mancat supa singura, numai minuni de astea, de raman socata, face copilul meu asa ceva?

Acu, mai stau pe loc, sa vad cum si daca se obisnuieste acolo la gradi.

Va citesc tot timpul dar am trecut printr-o perioada prea nasoala sa vin sa va incarc, acu incep sa respir usor si incet. Stiu ca suntem impreuna si la bine si la greu, mai ceva ca in cuplu, dar uneori nu pot doar sa vin sa ma plang si sa dispar.

Bebecris, sanatate multa, poate exista totusi o cale sa nu intrerupi alaptatul.

Gynie, oare nu poti sa-i scoti polipii? O cunostinta este tocmai acum internata cu cea mica, de 2 ani, sa-i scoata, a gasit un medic umblat si muncit pe-afara, care spune si el ca polipii inflamati antreneaza problemele respiratorii. Si ca oricum pana la 5-6 ani se refac din nou, si cica, pana pe la 20 de ani ar trebui sa fie resorbiti la toata lumea. Nu sunt adulti cu polipi, doar adulti care ii aveau bolnavi, inflamati, cand s-au resorbit, si-a ramas zona sensibila si inflamata.

Brave, cum v-a trecut noaptea?

Eli, nu mai zici nika?

Manumanu, deci asa, gradinari dragi.

Malinas, asa de bine-mi cade sa mai citesc si de alti cozonaci care nu fac aia sau cealalta, ca sunt mancaruri de care nu se ating...

Oti pe unde-i? S-a intors la munci?

Va pup, ma duc sa fac curat prin jucariile lui z si sa arunc ce e rupt si distrus. Si la sortat, sunt toate gramezi-gramezi, invalmasite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, si noi ne-am gandit sa-l lasam pe David la bunici, la tara si sa mearga acolo la gradinita.Dar...o zi spun ca-l las, a doua zi ma razgandesc...si tot asa.Nu cred ca sunt capabila sa stau fara el, iar el nu cred ca o sa stea fara noi.dimineata aveam mereu, mereu aceeasi discutie:
"Mami nu peaca."
"Ma duc la servici si ma intorc deseara, nevedem mai tarziu"
"Tati nu peaca"
"Si tati merge la servici si vine deseara"
"Tati nu peaca cu masina"
"Nu, tati merge cu bicicleta"
"Ne vedem mai taziu?"

Asa parlamentam dimineata de dimineata.E ca o sceneta pe care o jucam in fiecare dimineata si atunci ma intreb cum ar reactiona daca l-am lasa la tara.Parca nu sunt in stare de asta.Sunt tare nehotarata cand vine vorba de David si asta nu e bine. Cred ca pentru el ar fi bine la tara, aer curat, mancare sanatoasa...dar, pe de alta parte, lipsa noastra...poate vii cu alte argumente anca, sa ma ajuti sa iau o decizie, ca nu sunt in stare singura.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anca te inteleg perfect cum e dragostea asta nebuna fata de copil... Noi am fost plecati la socri si cand o luau socri pe Lorena la plimbare sau pur si simplu prin curte sau prin alte camere aveam impresia ca mi-o fura.... Am zis ca am o problema cu capul...de fapt sigur am....
Totusi ma bucur c anu sunt eu singura asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sa-mi tineti pumnii...maine ma operez laparoscopic....am avut niste dureri crancene azi noapte...azi m-a prezentat la dr recomanat de ginecologul meu si mi-a si facut internarea...sunt acasa pentru ca a zis ca nu am de ce sa stau in spital si sa-l lasa pe bebe fara lapte..si nu voi intrerupe alaptatul..am sa ma mulg cat stau in spital...

mi-e un pic teama, dar trecem si peste asta

pupici!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si TUDOR STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, bafta multa!Sanatate, ai grija de tine!

Si eu sunt mama nebuna...Sara sta la ai mei cateodata in week end, cand mergem noi sambata la vreo petrecere si sta de sambata de la pranz pana duminica la pranz si parca sunt zombi fara ea.Cand ma trezesc dimineata si nu e s-o pupacesc intru in transa si mergem s-o luam.E f rasfatata de mine, o pupacesc si o dragalesc intruna si mi se urca in cap...dar nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BEBECRIS, multa bafta, sa-ti ajute Dumnezeu sa te faci bine!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Bebecris, sanatate multa.Tinem pumnii maine sa fie totul bine. Cat trebuie sa stai in spital dupa interventie?

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bebecris, multa sanatate!
Anca, ...la noi noaptea a decurs ok. Cu prima trezire la 2, apoi la 3 si ceva, apoi la 5. La 6, dupa ce sugea de o ora, l-am lasat si m-am dus la culcare E bine ca n-a mai stat treaz noaptea cu orele. Se trezea, lua sanul si adormea instant. Ma gandesc ca va veni si pe strada mea soarele...intr-ozi. Acum ma bucur ca e doar al meu, ca suge cu atata pofta. O sa dorm si eu...candva

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am inteles ca in maxim 2 zile sunt acasa

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si TUDOR STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bebecris, multa bafta!!

corina, incearca sa ii indesesti mesele din timpul zilei: scoala-l tu sa ii dai sa manance ziua la maxim 3 ore de la inceputul mesei anterioare. eu asa am facut cu fetele si a mers. daca cereau de mancare mai repede de 3 ore primeau, mai mult de 3 ore insa nu le lasam. si nu il lasa dimineata sa doarma aiurea, la maxim 8.30-9 scoala-l tu si da-i sa manance.
cu un pic de ambitie faci om din el (hihi) si iti revii si tu in simtiri

restul sa nu va aud ca va plangeti ca va e dor de ei cand ii lasati la bunici, da?? ziceti mersi ca aveti unde sa ii lasati si ca aveti de ales, incercati 100% din timp cu ei fara nici un fel de ajutor sa vedeti distractie
bine, si noi am avea de ales - sa le lasam cateva saptamani in romania la bunici, insa am ales sa ne martirizam in pline crize de 2 ani (care tin pana la 4 ani btw ) de unii singuri, cu ele pe cap zi de zi. chestie de optiune, dupa cum ziceam

otilicaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Mergi la inceput