Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)
Raspunsuri - Pagina 20
sanzi spune:
LA MULTI ANI, LUCA !!! Noroc, sanatate si impliniri in viata! Stefanna
un pupic mare pentru tine, m-a impresionat mesajul tau, esti o mamica deosebita, multa putere sa treci peste toate greutatile si sa te bucuri de copiii tai minunati!
andira spune:
La Multi Ani, Luca!!
Stefanna - multi
!
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
sanzi spune:
Stanucel, Marsy, felicitari pentru primii pasi ai printeselor voastre! 
Vladi, bine ai revenit, ma bucur ca te-ai simtit bine si, mai ales, ca Vladimir a depasit cu bine operatia, ai un baietel tare curajos! 
Asteropipan, ma bucur sa te citesc din nou si mai ales sa o admir pe printesa ta. E o scumpa, inalta si frumoasa! M-a distrat poza aceea in care era in sacosa, iar turta voastra ma face sa salivez si acum
...
Babyangel, bine ai revenit!
lui Codrin, sa treaca repede perioada asta de agitatie!
Corimami, sa-ti traiasca finuta! Petala se vede ca a vrut sa fie solidara, mititica de ea, nu putea sa isi lase finuta sa planga singura. Multa sanatate, tie si sotului!
Mihaelagrosan, multumesc pentru raspunsul referitor la vaccin, ma speriasem pentru ca pe net am citit despre tot felul de reactii, de la febra mare, la rujeola sau chiar tulburari autiste. Vad ca pana acum e ok, au trecut 6 zile, peste inca o saptamana ma linistesc.
Calciu vroiam sa ii dau pt ca dr mi-a recomandat ca la 1 an sa ia 10 zile, preventiv. Dar am renuntat o perioada, devenise un stress sa o olig sa il inghita. Analize nu i-am facut, nu stiu cum sa procedez,e foarte sensibila, plange de cand intra in cabinet, la vaccin a plans pana s-a inecat cu mucisorii, a suspinat o ora apoi si a fost doar o intepatura.
Cred ca daca o imobilizez sa ii ia sange din vena o traumatizez de tot.
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
ce-mi place noua ta semnatura ![]() Mami de iepurash botzogash Ianis Stefan (19.01.2010)Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Cand soarele rasare in miez de noapte |
Hihi! Multam'
Am simtit asa.Pup dulcele mic si scump pe boticul lui frumossss foccc!

R, mamica lui L si a M
kossir spune:
Sara buna fete dragi,
Nu v-am uitat, n-am renuntat la forum, am fost plecata o saptamana, 10 zile de fapt, la munte, la bunici. N-am avut semnal, n-am avut net, dar a fost super pentru copii. Aer curat, joaca in aer liber zi lumina, zapada, maimute, rasfat cu muuulti unchi, matusi, bunicii.
Nu am citit nimic din urma, e destul, voi incerca incet, incet, insa vreau sa felicit iepurasii care intre timp au trecut marele prag.
ERIK NICOLAS LA MULTI ANI frumosi pui mult dorit si iubit. OANA sa fiti sanatosi si sa va bucurati de barbatelul vostru iubit.
RARES LA MULTI ANI! Sa cresti mare sanatos si viguros. Irinabobe sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el.
MARA ELENA LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si iubita. Sanzi sa va traiasca si sa infloreasca si voi alaturi de ea.
PETRU GABRIEL baietel iubit de Greenfrong, LA MULTI ANI frumosi puiut scump
VICTOR ANDREI de LORIANGHI si DANIEL de MIRUNA79, LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii. Pupici dulci de la noi.
IOANA LA MULTI ANI! olteanca focoasa. Sa fii sanatoasa si frumoasa si sa cresti fericita alaturi de familia ta frumoasa.
DARIA MARCELA LA MULTI ANI! si multe flori. Marsi Baby sa va traiasca si sa va bucurati de ea multi, multi ani de aici inainte.
SARAH LA MULTI ANI printesa fericita, asa sa-ti fie viata linistita si lina. Jeni sa va traiasca si sa te implineasca.
MARIA EMILIA LA MULTI ANI zburdalinica, frumoasa si isteata. Oana sa fiti asa fericiti multi ani de acum.
Si un camp de flori pentru toata ceata srbatorita luna asta 

Si sa trecem la luna primaverii
LUCA ALEXANDRU SI IURIA NATALIA LA MULTI ANI! Multa sanatate fericcire si sa aveti o viata frumoasa 

Si pentru toate mamicile de la noi de pe aici cate un martisor si o floare sa ne aduca primavara in suflete 

.
Am plecat la datorie. O nopte linistita va doresc.
bluekidoo spune:

La multi ani sanatosi si fericiti Albert si Jane!

Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Stefanna spune:
Seara buna fetelor, sintteti extraordinare.Multumesc mult de tot...am simtit nevoia sa imi pun un petec de suflet de taste,dar fara sa incerc sa arunc vina intr-o singura "ograda'.Oricum ziua lui Luca a fost minunata, cu copii, baloane, poze, tort si veselie din plin. Sint binecuvanta.Am sa incerc sa incar zilele astea sa incarc niste poze.maine trebuie sa mergem la vaccin, dar nu vreau sa ii las sa mi-l vacineze ca este mucinos, si o tuce destul de nu stiu cum, si nu ma simt cu inima impacata sa mi-l intepe, desi astia ar baga acul in el,atata timp cand nu caz de spitalizare.
LA MULTI ANI IURIA!o viata frumoasa si belsug de dragoste
[LA MULTI ANI ALBERT
LA MULTI ANI LUCA DE STEFANNA!!!SA FII IUBIT SI RESPECTAT DE TOATE FETELE!!

si sarbatoritilor zilei:

JANE SI ALBERT

LA MULTI ANISORI FERICITI SI SA AVETI O ZI SPECIALA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Anca
In asteptarea lui Cupidon 
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
carmickey spune:
la multi ani Jane Carolyn sa fi sanatoasa, fericita, si sa ai mult noroc in viata

la multe lunite Silvana Aroa, David Stefan, Briana Maria multa sanatate si voiosie
Poze
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
sensibila spune:

La multi ani iepurasei mari :
Jane Carolyn de freedelia
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Ianis Stefan (19.01.2010)