Prietene la bine si la greu - 108

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!
Sincer, mi-a parut rau ca am pus intrebarea aia ieri (si la ghiocei) fara sa ma gandesc putin....si fara sa citesc intai din ce sunt facute.....oricum mi-a zburat gandul de la ele in secunda urmatoare, DARRRR......in aceeasi sec mi-a venit o idee stralucita, l-am trimis pe tasu sa-i ia cerealele alea cu orez si vanilie(4 luni) de pus in LP. M-am gandit ca pe alea nu le-am mai incercat de ceva timp si poate-poate o imprietenesc iar cu LP...........SI SURPRIZA a baut seara 210ml si dim 120

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Haidi, ca vin si eu la ceas de seara dupa lupta cu mazga pana la Constanta, bebe miscacios, inotacios, nu prea a stat deloc la masuratori, atlet il facem. Sexu pas, ca e prea devreme, translucenta nucala ok, nasuc prezent, ar trebui maine dimineata sa mergem la cta pt analizele de sange de dublu test, dar am zis ca sarim peste asta. Mi se pare prea o statistica, si daca tot nu am avut probleme la prima sarcina, in familie nu sunt cazuri cu sindroame.., eco ok, suntem mai relaxati tura asta.
Urmeaza de acum sa ma inscriu la dr aici la mangalica
Cam atata mai pot, mai am inca de martisorit..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 12+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Hello ... cu accent pur britanic! Ma intorsei ... cu accent pur oltenesc. A fost foarte fain! Ne-am plimbat mult , am facut cumparaturi , ne-am odihnit , ne-am si certat . Am revazut cu drag multe atractii turistice.
I-am cumparat lui Pinky o gramada de haine. Practic din tot ce am adus, mai mult de jumatate de bagaj a fost pt ea si pt Zbuciumix. In fiecare seara ma duceam la cumparaturi, dupa ce se inchideau muzeele. In fiecare seara, mai apaream cu cate ceva .
M-am socat, cand m-am surprins, cautand numai chestii pt copii. Pur si simplu intram in magazine mixte si ma duceam teleghidata la raionul pt copii. Apoi ieseam cu o sacosa pt copii si pt noi ciuciu. Eu mi-am luat vreo 2 plovare mai ciudate si vreo 3 pijamale. Tati a venit cu o pereche de panataloni si un plovar. Restul... pt copii. Si ce nu i-am luat. Cea mai incantata sunt de pantofiorii Zara visinii din piele si pe afara si in interior, cu fundita si arici. I-am luat cu 10 lire, in loc de 23 cat au fost initial. Era ultima pereche. Norocul lui Pinky. In rest: sarafane, bluze cu mesaje (Clever like Daddy 50%, Gorgeous like mummy 50%, 100% perfect sau altul "I'm so cute, that my daddy can't help but spoil me!) , blugi, salopete, bodyuri, pantalonasi, ciorapei, sosetute, pijamalute... Super frumoase si super preturi.

Am lasat-o cu 4 dintii si am gasit-o cu 5. Al 6-selea e dupa colt. Sta sa apara.

Parca s-a scimbat cat am fost plecata. Prac e mai atomix, mai energica, mai destepta, mai smechera si .... ma opresc cu laudele.

Am facut programare in seara asta ca sa reincep drumurile spre Cezara. AM fost surprinsa sa vad ca-mi face programare peste 2 saptamani. Pai, acum 2 ani, sunai si iti facea programare peste o luna jumate, chiar 2, daca nu erai o urgenta si trebuia monitorizare, in functie de ziua ciclului. Sper sa reusesc sa fac pe Pinky 2 si mai sper sa raman pana se termina anul scolar, adica pana in iunie. Binentels ca am o gramada de ganduri. Oare voi putea face fata la 2 copii? Cum sa fac performanta la servici, sa duc copilul la kineto, sa fiu si clocitoare? Sotul deja este cam speriat. Nu prea mai vrea un copil din cauza crizei. Ii este frica ca trebuie sa-i luam asteia de la gura ca sa impartim la 2. Dar eu tot vreau...

AM fost ieri cu Pinky la Madame Burloiu. A estimat-o ca dezvoltare la 12 luni, si kinetoterapeutii au evaluat-o la 11 luni, desi ea are 14 luni jumate. Mi-a zis ca s-a recuperat foarte bine si ca nu sunt probleme cu copilul. Continui cu kineto pana merge singura, mai facem o cura de Tonotil si B complex. Am plecat foarte fericita de acolo. Mi-a zis ca ne vedem peste 6 luni, daca vreau eu, dar copilul este bine. A zis sa-i fac Ror-ul.

Mai am cate ceva de spus, dar trebuie sa ma duc sa mai fac cate una alta prin casa, pana nu ma da sotula afara.

VA las un filmulet cu Pinky facut azi dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Licu felicitari ptr. rezultatele bune.

Dankutza super tare Cezara

Marijan la multi ani, cu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Lyly ce putin mai este pana la 01.03

Mie imi place vremea asta, numai buna de clocit , dar ce ma fac cu copilul plictisit la max. de atata stat in casa.
Atat acum, fug sa supraveghez baita

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Am venit si noi de la prieteni.
Facut putine poze.Aveti aici poze (sunt 2 si cu micutza).
Marijan multi ani fericiti alaturi de familie.Sa ai parte de tot ce iti doresti.
Lyly stiu cum e sa nu stii ce face piticul.Cand am fost la interviu am patit la fel.Dar eu eram pe drum nu acasa.Cred ca a fost tare greu.Si eu ma gandesc cu groaza cand voi incepe munca...Bine ca Alex e cuminte.
Licurici asteptam numai vesti bune.Felicitari pentru bebe miscator.Eu pun pariu ca e baiat.Asa era Geo in burtica.
Many asteptam si de la tine numai vesti bune.Cum iti este?Esti ok?
Monis suntem multe mamici care inca alapteaza si asta e super.
Raluci asteptam poze de duminica.
Dozz imi pare rau ca ai programul atat de aiurit si lucrezi si peste program.
Floricik,Flavours,Cory bine v-am citit.
Noi avem 2 masele dupa colt.Cu papa suntem cam irascibili(si ieri si azi).Suntem prieteni buni cu tzitzi,lv cu cereale si iaurt(pe asta nu il mai accepta deloc).

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Dankutza bine a-ti revenit pe taramuri romanesti.
Ma bucur ca Pinky a evoluat asa bine.Cred ca a-ti cheltuit mult,v-ati distrat si v-a fost dor de micutza.
E o dulcica.
Intrebare:putem da andive la bebei?si daca da cum?

Mergi la inceput

Simina ma bucur ca Maya bea iar lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Alex a fost cuminte azi, nu a facut nici kk pana acasa (asta ca tot nu a vazut sora mea niciodata cum il spal/schimb ), a dormit 2 ture, a mancat, s-a jucat.

Licu' , ai lasat frunzele la dr??? pup miscaciosul!

Dankutza, bine ati revenit!

Tina, vazut pozici! ar fi vrut si Geo in leagan, nu?
nu stiu nimic de andive

Magda, mult succes cu nenorocitul ala de formular! Ce tort frumos a avut Iarina

Simina, bine ca ai imprietenit-o iar cu laptele

Many, cum esti? cum sunteti? a venit masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Many, cum esti? cum sunteti? a venit masina?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Nici eu nu stiu cum sunt, astept data de 07 mar. si ma tot intreb daca sa fac un test de urina pe 06 mar. ca sa ma duc oarecum pregatita la beta HCG. Masina a venit de o sapt. jumate spre bucuria sotului, dar acum cu zapada a apelat la masina mea, cea noua nu are cauciucuri de iarna, asa ca pe vremea asta tot pe cea " veche" o foloseste, eu nu stiu cand apuc sa mai conduc.
Alex nu a cerut tzitzi cat a fost in deplasare?

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

A baut fata 270 ml ; si-a tinut singurica canutza si nu i-a dat drumul pana nu a terminat laptele
In sfarsit sunt si eu linistita, ca mereu ma gandeam ca doarme cu stomacelul gol.Ai mai bagam o mini-masa de LV pe la 19-19,30 , dar nu manca mereu, si pana a doua zi pe la 10-11 statea pe uscat

pentru papusicaPinkysi printul Geo

Lyly i-am spus sotului de intalnirea fetelor, a zis ca se gandeste.Problema este ca i-am zis sa stea 2-3 ore, dar daca o sa vrea va trebui sa maresc timpul pt ca fac 1 ora numai pe drum........(ca eu masina lui nu o mai conduc nici daca iau extraveral)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput