Prietene la bine si la greu - 108

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Fetelor va multumesc pentru urari, mi-ati facut ziua mai frumoasa
Cu toate ca scriu de pe tel va ofer cinstea de rigoare. Am pregatit azi mini pizze, lasagne de pui, chec aperitiv, chec de pui, prajitura cu nuca si tort kodrit kadir. Va ofer cu mare drag.
Vreau si eu la intalnirea de pe 8 dar sa vedem cum fac cu piticutza, va spun luni daca vin. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Licu, felicitari pentru vestile bune de la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Marijan, LA MULTI ANI FERICITI!!!

Licurici, tare ma bucur de vestile bune de la eco. Nu stiu de ce, dar si eu cred ca ai un nazdravan in burtica. INca de la inceput am presimtit asa: ca eu voi avea fetita iar tu baietel. Cred ca aflam luna viitoare, nu?
Pana atunci, te servesc cu niste inghetata de la mine, ca am mancat pe saturate.

Many
, numar zilele impreuna cu tine, si abia astept vestile bune.

dankutza, sa va fie de bine concediul. Si mie mi se pare ca au crescut puiutii nostri foarte mult... daramite tie, care nu ai vazut-o pe Pinky cateva zile.
Succes la bebe 2. Nu va fi usor, dar va fi frumos mai tarziu, sa vedem ca nu sunt singuri puiutii nostri.

raluci, pe cand rezultatul "punctiei"?

Mda...dupa cum vedeti...la mine au inceput deja insomniile de sarcina...asa ca am deschis computerul si m-am apucat de lucru.

toate fetele! special pt cele care au inceput serviciul.

PS: Cu multa Cola si ciocolata in cantitati industriale mi-au mai trecut si mie durerile de cap. "Regimul" asta l-am aplicat dupa ce mi-am luat tensiunea: 90-40!

Mami de Timi nazdravan si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neataaaa

vreau primavara!!!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

eu vreau direct vara, sa trecem peste ploi si astenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

si eu vreau tot direct vara

Smara - pai rezultat daca o fi om vedea dupa ce ne da Many vestea mare si frumoasa

Simina ma bucur ca bea Maya laptic

Tina - andive de ce nu, cu smantana iaurt usturoi pui

deci pe cine asteptam maine, Monis, Lyly ?

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

bine, direct vara cu 39 la umbra, sa nu va aud atunci

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata!

Am aparut si eu sa mai dau un semn de viata.Noi suntem bine,crestem frumos,dar de ieri Raducu a capturat o mica raceala.Din pacate a luat-o de la mine.Am avut o noapte...
Monis eu sunt nr. 33...

Vreau sa felicit gravidutele,nastere usoara sa aveti,si multa bafta celor care asteapta 2 liniute.

Of,imi tot propun sa scriu si eu mai des,dar cand termin de citit,vine un nazdravan si nu ma lasa sa scriu.

Vreau sa va multumesc inca o data ca sunteti aici,datorita voua alaptez inca si mi-am crescut copilul intr-un mod mai sanatos(sper sa nu sune a periere e doar apreciere maxima pentru fiecare in parte.

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari fetele,

daca nu mai apuc sa intru pana luni,pe motiv ca azi am un botez,maine probabil cumparaturi si vreun loc de joaca dintr-un mall, va spun de azi ca voi fi prezenta pe 8 martie la locul si ora stabilite

o zi buna...ma duc sa vad ce fac cu parul asta... m-am tuns in sfarsit

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Cautand prin dulap hainele pt botez,mi-au cazut ochii pe blugii mei skinny de dinainte de sarcina. M-am gandit sa-i probez sa vad daca de data asta reusesc sa-i trec de nivelul genunchilor. Si nu numai ca am reusit sa ma imbrac in ei dar am inchis si toti nasturii... ca arat ca o gogoasa asta e altceva... se revarsa niste burti si sunci peste betelie...mai mare dragul... dar perseverez in infometare...poate pana incep serviciul o sa mai arat si eu a om

Oricum,tare bine mi-a facut la psihic faptul ca am reusit sa ma imbrac in ei...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput