Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 14
Andrecluj spune:
Ziua buna cam tarzior, dar trebuie sa spun La multi ani, Marijan !!!Si ca pe cuvantul meu imi plange sufletul cand citesc de la Floricik, Lyly, Dozz, nici macar nu-mi pot imagina cum e. Adica stiu cum e, dar pe jumatate si de asta stiu cat de greu va e. Va imbratisez cu drag!La noi cand lucrez inchid usa si o aud pe Chiara cum bate in usa si plange si spune "mama", credeti-ma ca nu o data mi-au dat lacrimile sa nu pot iesi la ea. Ma vroiam sa ii spun la Licu ca strang pumnii tare tare
Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dana n. spune:
Salutare!
Marijan
Licurici, sunt superbe creatiile tale
!!! Intrebare: dar tu cand te mai odihnesti?
Bafta la eco!
Lylyana,
ce greu trebuie sa iti fie fara Alex acasa. Sper sa stea cumintel la sora ta.
Ariadna, bine ca si-au revenit puii. Imi place noul carucior...sper sa ajunga la timp.
Padi, ai incercat in timp ce se hraneste mandra singurica sa ii mai dai si tu cu o alta lingurita? Eu asa procedez cu David...si reusesc sa il pacalesc![]()
Dozz,
draga de tine...ce greu trebuie sa iti fie
Magda, bafta multa!
Tina,
ce smecher este Geo...papa LV si apoi o vrea si pe tzitzi...
Monis, am inteles cum sta treaba cu LV. Parca imi este si frica sa zic: ne este mai bine si cu adormitul si cu somnul. In jumatate de ora adoarme, iar de trezit: maxim de 3 ori 
Cand ziceam de David ca la cina accepta doar iaurt cu cereale, nu ma gandeam ca nu se satura ci daca este vreo problema ca primeste in fiecare seara acelasi fel...inainte mai manca si orez cu lapte...acum nu, imi arata frigiderul sa ii scot iaurtul![]()
Simina, eu nu i-am dat Nesquik si nici nu i-as da prea curand..din cate stiu eu este recomandat copiilor dupa varsta de 3 ani.
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Si ca pe cuvantul meu imi plange sufletul cand citesc de la Floricik, Lyly, Dozz, nici macar nu-mi pot imagina cum e. Adica stiu cum e, dar pe jumatate si de asta stiu cat de greu va e. Va imbratisez cu drag! La noi cand lucrez inchid usa si o aud pe Chiara cum bate in usa si plange si spune "mama", credeti-ma ca nu o data mi-au dat lacrimile sa nu pot iesi la ea. Ma vroiam sa ii spun la Licu ca strang pumnii tare tare ![]() Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
Andre si tu esti de admirat...eu tot de acasa am lucrat inainte de David...dar pana acum nu am reusit sa fiu in stare sa incep a lucra ceva.
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009)
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n.Andre si tu esti de admirat...eu tot de acasa am lucrat inainte de David...dar pana acum nu am reusit sa fiu in stare sa incep a lucra ceva. |
(Mi-ar mai placea niste poze cu el, ca stii ca am o pasiune). Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
miany75 spune:
salutare,fete dragi!!
eu tot cam fara chef ...altfel,suntem binisor; inca nu au spart caninii (sunt colea dupa colt) si in consecinta am parte de ceva nopti mai 'nelinistite' si mataieli peste zi...e k, trece si asta..
licu tinem pumnii ptr.echo,sa scapi de toate frunzulitele aparute in peisaj...sa nu ne tii prea mult in suspans,da?!

Lyly te cred ca e casa goala; cand il duce maica-mea pe david la ei (sa fac curatenie generala) tot astept sa apara de undeva in pas alergator..uneori ma intreb ,cum era viata noastra inainte de a fi el si ma apuca plansul instant..
fetele care lucrati as vrea sa zic ca va inteleg,dar mi se pare ca e prea mult spus...voi intelege cu siguranta din toamna...

raluci_b spune:
La Multi Multi Ani Marijan, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos
moni - pai urmatoarea intaleala de bebei propun sa fie Duminica la noi, cine doreste cine pofteste 
Simina -pas la Nesquikul ala ![]()
Floricik - luni facem rezervarea pt intalneala, asa ca te asteptam cu raspunsul pozitiv 
Toata admiratia mea fetelor care muncesc si tot respectul meu
nu-mi pot imagina cat va este de greu 
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
monis5 spune:
Raluci super 

noi ne prezentam

Marijan 

Dana acum am inteles si eu
. Cred ca oricum e doar o faza, mai incearca, nici nu stii cand iti face surpriza si papa si altceva 
Lylyana 
ne vedem duminica la Ralu? 
Nici un deranj la noi, a fost o placere, crezi ca Iulian imprastie altfel jucariile? ![]()
Licurici asteptam vestile bune diseara 
Ariadna imi pare rau ca ati trecut prin necazuri. Cred ca e f usor sa ajungi sa te invinovatesti cand patesc ceva copiii in timp ce nu erai acasa.... eu una incerc sa ma educ sa nu fac asta, gandindu-ma de cate ori s-a lovit de fata cu mine, cand era in grija mea, cum de racit pot raci absolut oricand... etc.
32 de mamici cu copilasi

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
lylyana.ion spune:
Raluci, Monis, sper sa fac si eu prezenta duminica, sa vb cu sotz 
ma duc sa recuperez copilu', cica a fost cuminte, a dormit, a mancat 
eu m-am rasfatat cu o baie luuunga, mi-am vopsit unghiile din dotare si mi-am smuls paru' dintre ochi
asa ca a trecut ziua repede pe langa mine