Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 13
lylyana.ion spune:
neata!
va ofer
ua de dimineata!
ma incearca niste sentimente aiurea, l-am trimis pe Alex la sor'mea, sa vedem cum se inteleg, si e casa goalaaa 
mai are rost sa spun ca mi-au dat lacrimile? ![]()
Ava, imi pare rau sa aud asa veste despre gemenasi. acum sunt bine? 
ce tare coincidenta 
Monis, am vazut ce carti si-a "ales" Alex de la voi, ii dati niste lectii ![]()
culmea e ca este fan calculator/mouse, il butoneaza de-l gasesc dracii
scuzati deranjul facut ieri
ai reusit sa aduni toate piesele? ![]()
multu tuturor de comm
laurairina13 spune:
Niatza!
Marijan
Azi avem programare la dublu test, de fapt eco pt dublu test, sunt tare tare curioasa si nerabdatoare, si ceva frunzulite de morcovel sunt pe acolo..
Lyly
, tin pumnii sa se descurce surioara ta cu Alexutul!
Dozz, uff, tare greu cred ca iti e.
Eu deocamdata mi-am asigurat concediu inca 2 ani din toamna..Sa ma bucur, sa nu ma bucur..Oricum ar fi, prevad indobitocire temeinica acasa in 4 ani..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
12+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion neata! ma incearca niste sentimente aiurea, l-am trimis pe Alex la sor'mea, sa vedem cum se inteleg, si e casa goalaaa ![]() mai are rost sa spun ca mi-au dat lacrimile? |
Eu te inteleg perfect.

Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
lylyana.ion spune:
Licu' tin pumnii sa fie totul bine! sa vii fara frunze! 
Flo', la tine e si mai greu
...vii la intalneala pe 8?
floricik spune:
Neata.
Marijan 
La multi ani !!!
Licuriciule, bafta multa la eco.
Arunca frunzele
, nu ai de ce sa-ti faci griji. Mai avem putin de asteptat pana aflam ce ascunzi in burtica nu? ![]()
Lyly, multumesc pt strigare.
Vreau si eu sa vin la intalneala de 8 martie, cand e ultima strigare, luni? O sa-ti spun sigur atunci daca pot ajunge, ca sa nu incurc. 
Simina, lasa fata cu sotu' si hai cu noi la intalneala. Deci sa-ti spun cum sta la noi treaba cu tati si kk
Nu a schimbat-o niciodata de kk...cand era mica o schimba de pipi, dar de cand nu sta o clipa locului nu mai poate, ca eu o schimb in timp ce ea alearga
Asaaa...si acu' vreo luna am plecat cu sor-mea in AFI, si sotu' a ramas acasa cu zbulita, rugandu-se sa nu faca kk
Copilul a facut, de 2 ori
si tare mandru imi povestea cum a bagat-o in cada, a pus dusul pe funduletul ei si a spalat-o. Deci s-a descurcat. Eee, ce zici, vii?![]()
Ma apuc de lucru.
toate fetele.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
ariadna33 spune:
Neata!
La Multi Ani, Marijan! 

Laura, bafta la DT!
Poate afli si ce culoare va fi trusoul bebelusului, roz sau bleu!
Lyly
, te inteleg perfect! Multumesc de intrebare, baietii sunt bine acum, dar am avut ceva de tras cu ei, nu mai mancau... acum le caut un carucior nou si de fapt m-am hotarat la un model dar sa vedem in cat timp poate ajunge, ca nu se gaseste la noi, asta e minunatia: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_47_10751_-1_14561_96338_10001_14051
sper sa-l am pana se indreapta vremea...
laurairina13 spune:
si iata si brosele multicolore
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
12+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
Flavours spune:
Buna,
Eu voi incerca sa vin la intalnire. Nu am program de lucru fix, la mine problema este ca sunt in mutari si amenajari (a nu stiu cata oara in ultima vreme). Dar, daca piciul e cumintel in ziua aia si nu am altceva pe cap vin.
Dozz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui floricik
Eu te inteleg perfect. ![]() Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
va cred ca va e greu. Si eu ma simt straniu cand ajung acasa si ana deja doarme...