Pepenasi de iulie-august 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Am si eu o intrebare off-topic: daca ar fi sa alegeti intre un apartament la parter si unul la ultimul etaj (4/4) ce ati alege si de ce?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

parter!!
eu stau la 4..nu-ti inchipui ce greu e cu copiii cu bagajele
partea buna e ca nu am vecini deasupra si nu ma streseaza nimeni cu zgomote,dar clar ash alege parterul desi tinde sa fie mai frig la parter
la mine si apa calda pana urca la 4 innebuneshti si dc cumva foloseshte vreun vecin de pe coloana apa rece la mine vine fiarta si e un chin sa faci dush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

E adevart ca parca era mai frigut in ap nostru de la parter, dar acum exista solutii, montezi peste sapa de ciment postiren extrudat, apoi pui un laminat, ala mai are o folie izolatoare, se mai rezolva. In schimb era mai zgomot (de la trafic/copiii din fata blocului/interfon) dar era si mai umbra, deci racoare vara pt ca aveam un nuc falnic in spatiul verde din fata.

Na, avantaje si dezavantaje dar mie tare mi-a placut acolo. Nu mai zic ce simplu era cu bagajele, diverse materiale de constructie, mobila, nu ne-am prea spetit

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ooo, ce frumoase sunt pozele cu Maria si cum il tine ea in brate pe Alex cand dorm! Xeno, cum a reactionat cand l-a vazut?

Eu ieri am tot vorbit cu sotul despre cum reorganizam casa, cum o mutam pe Sofia cu patutul la noi si camera o lasam pt bebe mic doar. si dupa luni de zile, brusc Sofia s-a dus si s-a culcat singura la ea in camera Sa nu-mi zica acum ca imi da toate planurile peste cap

--------------------------------------------
Marina28+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

cat despre apartament, si eu parca as alege parterul, e mai usor cu bagaje, cu carucior numai ca depinde si de alti factori: daca e blocul mai "intre alte blocuri" asa cum e la noi, nu e zgomot de la trafic si e ok, nici praf mai mult...insa sa fie cu geamurile in fata blocului, nu in spate unde este si ghena de gunoi! Pe mine zgomotul de sus nu ma deranjeaza dar mereu stau cu grija sa nu ii deranjez pe cei de jos. asa ca la parter as fi mai relaxata, nu m-as mai stresa ca arunca copii diverse lucrui in capul altor oameni. Dezavantajul este ca nu mi-ar placea sa stau cu gratii la geam... Chiar nu stiu ce e mai bine pana la urma....Bine ca stau la 2 din 4

Marina28+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Am si eu o intrebare off-topic: daca ar fi sa alegeti intre un apartament la parter si unul la ultimul etaj (4/4) ce ati alege si de ce?

niciunul...

parter...am stat la ai mei la parter...mucegai (de la beci)...tot de la beci...miros urat...frig
4/4 stau acum... desi am facut acoperisul..deja am peretele ud din sufragerie...am mers la asocatie si nu pot sa fac nimic..e de la vecinul din scara urmatoare..ori ei nu au reparat acoperisul...

....si la de-astea sa ma tot astept...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ANAXENA m-au emotionat mult pozele cu piticii, sunt asa de scumpi. si mie mi se pare ca seamana, cel putin acum.

Noi suntem izolate acasa, Xenia iar a facut febra, chiar nu inteleg ce se intampla, alte simptome nu are, mananca,se joaca e vioaie. Noaptea pe la 3 avea 38,5, la 9 la fel, acum vad ca iar creste. Ma depaseste situatia asta...
Deja ma gandesc la faptul ca noi avem un perus, pe care ea il iubeste foarte mult, stiu ca unii spun ca sunt nocivi pt copii.... voi stiti ceva despre asta?

Xenia si 18 S +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ANAXENA ai doi copii minunati, sa creasca mari si sanatosi, sa va bucurati de ei.
DIDI asa cum au spus si fetele mai bine parter decat ultimul etaj , avand in vedere ca mereu sunt probleme cu terasa, dar si la parter sunt dezavantaje cu caldura care le poti rezolva printr-o izolare temeinica.
MARINA sper sa iti iasa organizarea cu camera lui bebe si mutarea Sofiei, sarcina usoara in continuare.
M auit la ce vreme frumoasa este afara si ma oftic ca eu nu pot profita de ea alaturi de denisa, dar trece timpul si scap eu de varicela si o sa stau cu fata mea. Cred ca saptamana viitoare o aducem acasa si oricum eu stau in concediu medical pana pe 21 martie asa ca mai prind cateva zile sa ma bucur alaturi de ea de primavara, asa ca in vremurile in care nu mergeam la birou. Abia astept.
Azi e o zi importanta pentru mine si sot, implinim 11 ani de cand ne-am cunoscut, sper sa petrecem o seara frumoasa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Clar dezavantajele sunt mai mici la parter. La ultimul nivel este intotdeauna problema cu hidroizolatia (infiltratii de prost ce sunt facute izolatiile), cu termoizolatia, vara mori de cald, e absolut insuportabil. Si pun pariu ca nu e lift la 4/4. Asa ca e un chin. Plus ce-a zis Anaxena cu urcatul apei. La parter principala problema e siguranta, desi poti pune folii antiefractie, gratii, jaluzele exterioare. Cu frigu nu e neaparat o regula, si poti pune un strat de polistiren.

bujo mami de Filip si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Didi...Parter as alege. Am stat 27 de ani la parter in casa parintilor. Era racoare si placut vara> La ultimul etaj nu numai ca sunt probleme cu terasa,dar cand se incinge nu se poate sta. Noaptea toata caldura e in apartament oricat aer conditionat ai avea.

Anaxena
...sunt superbi copiii tai!!! atat de emotionant momentul > stii sa le faci niste poze de ne fac pe noi sa dam apa la soricei. Atat de draguti...

Dara...petrecere frumoasa si multa sanatate!! lasa ca vine ea vara,si recuperati.

Mariana..eu nu am inteles..pe Sofi o mutati la voi in camerea? sau de la voi din camera?pentru ca daca o mutati singurica ar trebui sa incepeti de acum zic eu,sa nu creada fata ca surioara ii ocupa teritoriul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bujo, e lift! si-a facut un locatar excentric de la ultimul etaj lift personal . Si e un lift misto, cu pereti de sticla!
Na, sper sa gasesc la etaj intermediar totusi, dar in zona in care vreau eu slabe sanse...

Mergi la inceput