Pepenasi de iulie-august 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Bujo, e lift! si-a facut un locatar excentric de la ultimul etaj lift personal . Si e un lift misto, cu pereti de sticla!
Na, sper sa gasesc la etaj intermediar totusi, dar in zona in care vreau eu slabe sanse...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Bai, da se cheama ca tu te-ai muta la penthouse atunci Ca asa i se zice la ultimul etaj de jmecheri. Da' tot frig e iarna si cald vara If it worth the view...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

nu e de jmecheri , nici eu nu imi explic cum de si-a facut ala lift dar na, daca i s-a pus omului pata...

e o zona buna pt ca sunt blocuri relativ noi (din '90) cu camere mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Didi, am glumit, da mi-am inchipuit un lift de sticla intr-un bloc din ala tot de sticla ca la americani, cu ultimul etaj cu terase de jur imprejurul camerelor, stie Bujo ce zic io aici. Alea se numesc penthouse-uri...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Didi, am glumit, da mi-am inchipuit un lift de sticla intr-un bloc din ala tot de sticla ca la americani, cu ultimul etaj cu terase de jur imprejurul camerelor, stie Bujo ce zic io aici. Alea se numesc penthouse-uri...

Bine ar fi fost sa fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu am locuit mereu la penultimul etaj si majoritatea rudelor mele stau tot asa.Cred ca as opta pt parter.
anaxena superbe pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu personal nu am locuit nici la parter nici la ultimul etaj, insa am cateva exemple de la prieteni, si daca ar fi sa aleg cred ca as merge pe varianta cu ultimul etaj. La parter e un frig groaznic, cel putin din punctul meu de vedere, care vesnic am picioarele reci. Daca nu ai pe nimeni dedesubt e nasol, eu simt asta si la etajul 1, ca de asta toamna nu mai am vecini sub mine, si e rece pe jos, fata de anul trecut. Iar la ultimul etaj sta soacra mea, la 10, si e super, are o priveliste faina, are terasa pe bloc, e foarte fain. Nu e frig si nici nu are probleme cu infiltratii de apa ca e izolat.
Acum, depinde de fiecare situatie in parte, si e greu sa iei o decizie.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bine, daca e sa alegi intre parter sau ultimul etaj intr-o zona buna si etaj intermediar intr-o zona mai nasoala as merge totusi pe prima varianta. N-as vrea sa merg seara cu frik in san sau sa-mi fac griji pt copilul meu. Si mai conteaza si facilitatile. Ca sa stai la juma de ora cu masina de cel mai apropiat magazin, gradi etc. e cam nasol.

bujo mami de Filip si 14+

Mergi la inceput

Ce de raspunsuri am primit!
De-asta insist si eu cu zona, chiar daca nu prea gasesc etaj intermediar... plus ca am si eu piticii mei ca nu vreau bloc inalt, aici am si loc de parcare ca fiind blocuri mici e o zona mai putin inghesuita. Na, sper sa ne gasim ceva sa ne placa. Alte cunostinte care stau in zona asta la ultimul etaj au zis toti ca n-au avut probleme cu izolatia terasei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Ce de raspunsuri am primit!
De-asta insist si eu cu zona, chiar daca nu prea gasesc etaj intermediar... plus ca am si eu piticii mei ca nu vreau bloc inalt, aici am si loc de parcare ca fiind blocuri mici e o zona mai putin inghesuita. Na, sper sa ne gasim ceva sa ne placa. Alte cunostinte care stau in zona asta la ultimul etaj au zis toti ca n-au avut probleme cu izolatia terasei.

si eu cred ca tine de zona, acum fiecare bloc, scara are particularitatile lui...
Cred ca cel mai bine ar fi sa te interesezi chiar la blocul respectiv.
Conteaza foarte mult si experienta fiecaruia... ca nu e mereu la fel...
Eu stau la 4/4..mami la parter...si as alege 4/4 doar pt ca la mine e mult mai bine decat la mama, ea parca are toate problemele pe care le poate avea cineva de la parter.
Oricum, solutii de imbunatatire sunt si pt parter si pentru etajul 4. Bani sa ai...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Eu am locuit mereu la penultimul etaj si majoritatea rudelor mele stau tot asa.Cred ca as opta pt parter.
anaxena superbe pozele!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

stiu ca tu ai cumparat parca hainute de la "Octvian" nu??????
ziceai ca sunt de clitate...parca asa imi aduc aminte..
sper sa fie asa..ca am facut comanda acolo 600 ron si imi e sa nu-mi fi luat vreo teapa

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput