Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 4
ank999 spune:
Mirela tu dai vesti bune inca de dimineata.
De abia astept week-endul, da parca tare repede trece timpul
Ce faceti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
destul de bine. nu mai tusesc mai deloc, nici muci nu mai au. de mancat nu mai imi fac griji ca oricum innebunesc de una singura degeaba, ei sunt tot cu ale lor. f slabi nu sunt, deci au de unde da jos :))))))))))))))))))) si pana la urma si ciocolata si barbi pe langa energi au calorii, deci nu au cum sa fie subnutriti, corect?
oricum i-am dus la camin, se stie ;)
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
weekeeeeeeeeeeeeeend
in sfarsit a venit. abia astept sa ma duc acasa, sa fca o prajitura, cred ca negresa, si sa vad un film, sa lenevesc si sa ma rasfat! mai ramane sa vad cum programez copii pt dupa-amiaza asta nu de alta dar cu ei pe cap nu fac nici prajitura, nu vad nici film...
ank999 spune:
La mine dupa 18 e week-end si nu am unde programa capra+ calculator stricat, da tot de abia il astept.
Sa-mi dai si mie o bucata de prajitura, ca eu is antitalent la astea
Ma bucur ca copii sunt bine.
Noi toata saptamana am chiulit, da dimineata iar stranuta. De luni mergem la gradi
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
s-a zis cu dupa-amiaza mea de liniste. vin niste prieteni pe la noi. vom face pizza sau strudel, ca de obicei...
ank999 spune:
LASA MIRELA CA MACAR TE DISTREZI SI STAI LINISTITA MAINE.
SI WEEK-END PLACUT.
mirela0521 spune:
in final am fost fara musafiri, asa ca am facut negresa si salam de biscuiti si tot weekendul am vazut o groaza de filme: black swan, the king's speeach, the kids are all right, blue valentine (asta chiar nu a meritat si este o porcarie!!!!!!), the nanny diaries, when in rome, the other boleyn girl si life as we know it. asa rasfat mai zis si eu!!!! nici nu mai imi aduc aminte de cand nu am mai vazut atatea filme intr-un weekend. cred ca de cand eram insarcinata cu rares (inainte sa nasc) si nu faceam altceva in weekend decat sa stau in pat si sa vad filme, sa ma odihnesc si sa mananc :))))))))))))))
mirela0521 spune:
ce ziceti de zapada asta?????? din nou?!!!!!!!!!!!!!!!! masi rau ca niciodata? nu se mai termina?!!!!!!!