Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela da tu ai fost fara copii in week-end de te-ai rasfata in halul asta?
Ca la noi m-am uitat la multe desene, am facut o prajitura cu mere (eu+G si ai mei ca Erica...nu e ciocolata e cah), ieri am fost la mama la pranz, dar nimic deosebit si azi ma simt tare obosita.
Cat despre zapada, las ca mai e zilele astea si gata. Mie aseara mi se parea ca ninge frumos, da azi am facut o ora pana la serviciu

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Morning everyone..ce zi frumoasa..Anca, sa nu ma injuri, dar de la mine de la geam se vede tare frumos. Zapada asta e cu dedicatie speciala pentru noi astia de vrem sa ne luam zboru, ca si p-acolo e zapada in martie.

Mai Mirela, dar tu te-ai destrabalat rau de tot..ce-as mai vrea si eu macar o zi de leneveala. Am fost si noi ieri la ceainarie, ne-am intalnit cu cateva persoane cu aceleasi proiecte de viitor ca ale noastre..pe Erica am lasat-o la cumnata-mea, iar pe Riana am riscat si-am luat-o cu noi..rau am facut, ma stresa in continuu ca ea vrea sa plece.

Cu intarcatu n-am facut nimica, dar e musai ca i-am promis sor-mii pompa si acusica naste.

O saptamana minunata va doresc...

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

raluca, eu mi-am jurat ca nu mai merg cu copiii nicaieri decat daca este musai musai si nu am cu cine sa ii las (cum ar fi un eveniment in familie la care participam cu totii), in rest acasa cu ei!!!!!!!!!!! m-am ars rau de tot acum 2 weekenduri cand am fost la un restaurant la ziua unui prieten de familie de-al alor mei si i-am luat si pe pitici cu noi. toata seara aceea am alergat printre mese dupa ei si prin diverse sali ale restaurantului, plus ca am si inghetat la intrare pt ca ei erau fascinati de un scaun din acela de masaj si se impingeau care cum sa stea pe el, ca nu au loc amandoi, etc... ca sa nu mai zic ca se bagau pe sub mase si imi era frica sa nu sparga ceva, sa nu traga fata de masa si sa verse tot!
si a doua faza, am fost pe la nasa cu un buchet de flori de 1 martie si nasa le-a dat cate un un ou kinder, dupa care ei au inceput sa se alerge pe acolo, iar nasa are tot felul de ob de valoare aduse din multele tari vizitate, imi statea inima in loc sa nu sparga ceva, sa nu dea ceva jos etc
asa ca mi-am promis ca daca am varianta cu cine sa ii las nici nu incape in discutie si ii las fara nici o remuscare :)))))))))))))

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

iar de weekendul meu de destrabalare ce sa zic... sotul a lucrat tot weekendul, asa ca m-am uitat la ce mi-a poftit mie sufletul :))))))))))))))))))
rares s-a dus la ai mei inca de vineri seara si a venit dumin la 14, iar eu am fost doar cu beki acs, si m-am mai uitat si impreuna cu ea printre picaturi, iar sambata-dupa masa am lasat-o pe beki jos la soacra sa se joace impreuna cu o vecinica mica si am mai luat-o seara la 21.30, iar duminica de la 11 pana la 16 am fost tot libera (beki a fost tot cu soacra si vecinica).

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Ralu bine ca doar se plangea ca vrea acasa. Noi dc mergem cu Erica undeva cineva trebuie doar sa alerge dupa ea, nimic alceva. Noi de exemplu de revelion, la mare, la diverse mese mancam doar pe rand, da eu nu am cu cine sa o las, iar mama cand mergem impreuna undeva nu sta deloc dupa ea. Asa ca noi am ales sa stam mai mult acasa si am cam ramas si fara prieteni din aceasta cauza
O sa ai un nepotel/ nepotica? Felicitari si bafta la intarcat.
Mirela lux la tine.
maine esti libera si duci copiii la gradi si iti faci iar de cap?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

E si mai mare destrabalarea, singura fara sot..Ce bine ca stau copiii in casa cu bunica..noi desi suntem in aceeasi casa, trebuie sa stea mandrele numai bot in bot cu mine. Doar cand le mai dau p-afara cu bunicii, mai respir si eu, dar si asta dureaza un pic pe frigul asta, si eu nu stiu cum sa fac curatenie mai repede. Abia astept sa mai creasca Erica, sa aiba si ea rabdare sa ne uitam toate la un desene.

Riana a stat calma ieri, a desenat, dar s-a plictisit repede si intreba din 5 in 5 secunde cand plecam..a si atipit la un moment dat in brate la mine, dar s-a trezit imediat ce-am trecut-o in brate la taica-su.
Voi avea un nepotel, peste o saptamana are termen.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu , apropos de desenat. Mama a trebuit joia trecuta sa se duca la spital la un vecin si a adus-o la birou la mine pe Erica pt 1/2h ca nu putea sa o ia cu ea la reanimare. avea la ea plasuta cu culori si carti de colorat , asa ca a colorat fix 3 minute si inca in 3 a desenay cu markerele pe care le aveam pe aici.
Copchilu meu stie ca sefu' meu e super rau , ca il tin de sperietoare dimineata cand o imbrac pt gradi, cand mai fug fara ea de acsa la cumparaturi si cand nu am bani pt ce prosti i se scoala ei.
Cu toate astea tot nu a stat nici o secunda. Vewnise si unul cu un contract si i-am spus ca e de la politie, da tot nimic.
sa se nasca cu bine nepotelul tau si sa fie sannatos si papacios, iar sora ta sa se refaca repede.

Mergi la inceput

La multi ani doamnelor! Sa aveti parte de multa fericire, sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani dragi maici! O primavara frumoasa si multe bucurii!
V-am cautat putin zilele trecute, dar ... v-am gasit! Sper sa imi fac mai mult timp sa trec pe aici, desi este din ce in ce mai greu.
Si eu ma plang de lipsa de implicare a copiilor in activitati educative, cum ajungem acasa ma rog de ei cu scris/desenat/pictat/jucat si nimic. Miruna ce e drept nu are inca varsta necesara, desi mai degraba este ea interesata de mazgaleala decat Rares.
Mirela, dar ai profitat nu gluma de libertatea din week-end. Eu cred ca nu am vazut atatea filme in ultimii 4 ani jumatate.
Pupici.

Mergi la inceput

Tamina multumim frumos si ma bucur mult ca ai ajuns pe aici.
Ma da mari sunt si picii tai. Cat despre activitati: nici eu timp, nicci ea chef...
Altceva despre voi?

Mergi la inceput