Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ralu multa bafta cu intarcatul.
Eu inca nu scap de bibe
Stiti cumva unde pot sa-i fac Ericai testul IDR?
Dr de fam l-a recomandat din cauza ganglionilor alora si pt ca a avut in septembrie-octombrie mononucleoza

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca habar nu am ce inseamna macar IDR, asa ca nu stiu... banuiesc ca la luca se fac tot felul de teste. zic si eu, oricum mai bine intreaba.
raluca multa bafta cu intactatul. o data si odata tot va trebui sa inchizi "robinetul", asa ca mai bine acum decat sa te trezesti cu copilul pe la 3 ani ca te dezbraca in public ca sa se calmeze un pic la "biberon"...
iti inteleg sentimetele contradictorii. ai dreptate, viitorul in romania se anunta de rahat, asa ca nu prea mai merita sa mai lupti pt ceva aici. viitor? care viitor? au vandut toata tara asta bucatica cu bucatica, lor (toti guvernantii astia de la cel mai mic la cel mai mare) le este bine (sunt asigurati pe 2-3 generatii inainte) si noi abia ne ducem zilele de azi pe maine!!!!!!!
eu una nu as mai sta deloc pe ganduri, as vinde tot si m-as duce in alta parte unde sa-mi cresc copii si sa le fac un viitor, insa sotul nu este in aceleasi ganduri/vise ca mine. si nici nu reusesc sa il conving de contrariu deocamdata!

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Mirela cam scumpe la tine. Eu nu o duc saptamana asta si deci sar 1 martie

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

nu le-am luat mai nimic scump ca nici eu nu am bani de aruncat pe crizele astea... parfumul acela costa 25lei (era la reducere de la 60, ceva de genul), plus ca eu am 2 copii la aceeasi grupa, deci se "imparte" cadoul la amandoi. din punctul asta de evdere m-am scos!!! daca ar fi fost sa fie in grupe diferite si sa cumpar la inca 4 pers cadouri nu stiu cum as fi facut fata. probabil ca le luam doar flori si atat la toate!!!

Mergi la inceput

Idr e testul de tuberculoza da cica poate indica anumite reminescente ale virusului mononucleozei.
Ai luat super parfumurile si e super ca sunt amndoi la aceeasi grupa, ca altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Anca, oare nu poti face testul acela la spitalul TBC?
Pentru mononucleoza ai facut ceva special?..si Riana are ganglioni, v-am mai povestit, dar ei nu-i dau inapoi..n-am vazut alte simptome la ea, care sa ma puna pe ganduri.
Mirela, tu esti ca sotul meu, el e partea foarte hotarata in afacerea asta..dar eu zic, ca noroc ca e el si nu eu, mai usor convingi nevasta decat invers.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu mai exista spitalul TBC?
Mai la Erica ganglioni se umfla cateodata nu raman asa si sunt sensibili la pipait cad se umfla, ca altfel nu-mi faceam griji. Mononucleoza a iesit la analize, ganglionii erau rosii si durerosi, asa am descoperit.

Mergi la inceput

neatza! abia m-am trezit astazi, ma simt super obosita si fara energie. copii au fost la fel, mai ales ca ii lasasem ieri acasa. mai rau ii dau peste cap cu lasatul asta acasa din cand in cand. dar mi-e si mila de ei sa ii duc pe frig si zapada. offfffffff ca nu mai vine odata primavara!!!

Mergi la inceput

Mirela las ca eu m-am trezit azi la 6 ca asa a vrut domnisoara, care aseara la 20.30 a picat lata dupa o zi de topait.
Si eu visez la primavara ca tare frig mi-a fosst azi...
A mea s-a obisnuit sa o ia mama la pranz, sa mai stea si acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Anca, Spitalul TBC e in Craiovei pe Cuza Voda, straduta care coboara in Fratii Golesti, in fata sediului Petrom..nu stiu sa fie inchis.
Ganglionii Rianei nu sunt durerosi, nici rosii, dar sunt si ma enerveaza tare.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu stiu unde e spitalul ca stau in Craiovei, da era pe lista cu spitale care se desfiinteaza si medicul de fam zicea ceva cu 1 Mai (Bratianu in zilele noastre), dar nu era sigur.
Iti inteleg nervii cu ganglionii.
Fetele mai tusesc?

Mergi la inceput