Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

eu duc lupte cu rebeca care nu suporta sosetele in picioare si le desface permanent, sta numai desculta cand suntem in casa, si uneori le scoate si cand treb sa plecam undeva si zice ca vrea pantofi fara sosete!!! plus ca la camin nu vrea deloc pantaloni, vrea numai strampi si fuste/rochite, fara alte pereche de pantaloni peste macar pe drum pana la clasa, si inca este destul de rece afara, nu e vreme doar de rochii si dress.
ca sa nu mai zic ca pana si rares, care nu prea facea nazuri la imbracat, are anumite bluze pe care le prefera si altele pe care nu vrea sa le ia absolut deloc desi sunt noi, dar nu ii plac imprimeul sau culoarea... gaseste el ce motiv sa bage. sau zice pur si simplu "pe asta am avut-o ieri, nu o mai vreau si astazi!"

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

anca, nu e gata cafeaua inca? tare as mai bea una!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

anca, nu esti la munca? esti acasa racita?
raluca tu ce mai faci?
tanima??? lorelay???
ce ziceti de vremea asta frumoasa? asa-i ca ar merge o plimbare pe strand?

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

BA LA MUNCA, MA SIMT MAI BINE, DA CU NERVI SI FARA CHEF

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

anca esti mai bine acum? mai ales ca am inceput saptamana noua...
eu sunt demoralizata pt ca vineri am primit conumicatul intern oficial ca se va inchide cosmelia!!! desi se prevedea lucrul asta parca nu imi vine sa cred ca vom ramane toti fara serv. imi vine sa urlu si nu stiu incotro sa o apuc in orasul asta mort!!!
ralu bine ca te-ai hotarat sa pleci ca nu mai e de stat in tara asta mizerabila.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Mirela imi pare tare rau
Eu azi la fel...fara chef...
Mai ma supara si copila din dotare ca nu mai vrea sa manance nimic, greva foamei totala

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

probabil ca este inca in convalescenta. da-i ceva ce ii place ei de obicei, chiar daca nu e tocmai indicat: spre ex cartofii prajiti daca ii plac, sau micii...
cat despre chef, ce sa mai zic! nu stiu cine mai are pe vremurile astea

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Imi pare rau Mirela..mi-a zis tata vineri ca s-a primit comunicat..el lucreaza la P...incearca sa gandesti pozitiv, orice sut in fund e un pas inainte.

Anca, rabdare multa, atat pot sa-ti spun..stiu cum e..asta mica nu a mancat decat lapte de la tzitzi de cand s-a trezit de dimineata,iar acum s-a culcat. N-am intarcat-o inca, evident.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Am incercat si cartofii prajiti, lapte cu cereale, parizer, mere..... Cu a mea soacra refuza chiar orice, da a gasit prin casa o punga de cipsuri
Si asa nu manca ea apropape nimic...
Mirela poate va cumpara cineva pe ultima suta...Visez si eu...

Mergi la inceput

anca ar fi bine dar nu prea e rost din pacate!
raluca tot pe acolo si eu ca si tatal tau, la partea cealalta, neprivatizata inca, fata de P care tine de VL acum.
pt ca nu exista cumparator fiabil si pt noi, cica, insa adevarul este ca nu se doreste sa fie vanduta si tocmai de aceea nu s-a facut nimic in aceasta privinta pana acum, iar de vineri este oficial ca o va taia/desfiinta cu totul
offffff si abia asteptam primavara! acum nu mai am nici un chef de nimic...

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput