Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ba mai imi luasem si bilet de avion pt 24-31mai sa mergem in vizita la cumnata mea! d-a dus draq totul acum!!! cui ii mai arde de asa ceva

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Daca sunt platite, de ce sa nu mergeti? Poate il convingi pe sot sa plecati de tot..nu mai retin unde ai spus ca e cumnata.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata fetele.
Mirela eu sunt de acord cu Ralu. Si daca pleci si daca nu situatia este aceeasi. Eu am trecut prin asta si stiu

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

in olanda. dar nu e de ramas acolo. sunt ff diferiti de noi.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Credeam ca a ta cumnata e in Anglia.
Voi ce le dati copiilor cand au diaree. La noi a aparut de la antibiotic, pe care l-am terminat aseara

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

in primul rand trebuie hidratata ff bine pt ca prin diaree se pierd electrolitii rapid (sodiu si potasiu) asa ca ar fi bine sa ii dai niste pliculete de biotics baby 3/zi. daca este ceva ff grav si face apos si ff des poti sa ii dai direct ercefuryl antibiotic jumate de capsula la 12 ore. daca nu e f grav poti sa ii dai ceai de menta sau de mar vede, musetel, chimion, salvie, sunatoare si smecta sau alte prafuri antidiareice, pt reglarea si refacerea florei biter surdez diluat in apa, sau Debridad este ff bun si la gust si ca efect. eu ii dadeam rebei si la colici debridat si doar cu asta ii mergea.
plus ca alimentatia copilului cu diaree trebuie sa fie bazata orez, morcovi, cartofi fierti, banane, carnea de pui fiarta, mere coapte in cuptor, stiksuri/grisine si sucuri de fructe citrice in special, mure si afine ar fi ideal, dar nu cred sa gaseti asa ceva acum, poate daca ai pus la congelator.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

ah, mi-am mai amintit de furazolidon, sunt niste pastilute mici de tot parca 1 la 8 ore. i-am dat lui rares cand avea 1 ani si de la caldura a facut o reactie ansoala de voma si diaree, gen enterocolita

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

ah, si fara LAPTE evident. nu e voie la lactoza in per asta. iar ciocolata este absolut interzisa pt ca irita colonul!!!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

doamne la cate experiente si astea, si muuuuulte altele, am avut si eu cu cei 2 pitici nci nu mai vreau sa imi amintesc!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

PAI NU FACE FOARTE MOALE DA FACE FOARTE DES. I-am bagat ceai de menta, Biotics baby lua oricum. Anul trecut cand am fost internate la balcescu cu rotavirus ne-a interzis sucul de legume/fructe prospete si toate fructele in afara de banane+ cartoful ca cica fermenteaza. Eu de obicei am probleme cu constipatia.
Debridatul stiu ca e super da nu o pot convinge sa ia.
Multumesc

Mergi la inceput