Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 11
ank999 spune:
Sper sa vina primavara in sfarsit!
Eu tot cu probleme cu ploada, temperatura mare azi noapte + rugat 1h sa ia antibioticul cu ciocolata in mana, au aparut si mucii si nu ii sufla...
Ai tai cum sunt Mirela?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Buna fetelor...multa sanatate pruncilor, ca vad ca iar bate vat de raceala. Noi suntem bine. Am un nepotel mic si blondiu.
Eu am fost concediata ieri printr-o scrisorica sosita la posta..stiam ca nu aveam unde sa ma mai intorc, dar modalitatea aleasa si mai ales faptul ca sunt in CIC, mi se par asa, un pic deplasate..dar in fine, trecem peste.
Sa va faceti bine.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Ralu felicitari pt nepotel si mulatm de urari.
Ma bucur ca sunteti sanatosi, dar imi pare tare rau de concedierea ta, naspa modalitate. Nu trebuia sa astepte sa termini cic-ul? Puteai sa bagi si vreo 2 medicale dupa
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
puteau, nu puteau, naiba sa-i pieptene. Am intrebat la legislative si mi s-a spus ca e legal..oricum, m-au mituit, ca-mi dau si ceva bani
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Buna dimineata fetele si poftiti la o cafea
Eu sunt racita (nu putea sa ma ocoleasca, ca de...)
Voi ce faceti?
lorellay spune:
neatza...
frumoasa zi de primavara azi in Pitesti....
si eu mai am cateva guri de cafea...
Astept pauza sa ies putin la soare!
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
mirela0521 spune:
anca imi pare tare rau de voi ca sunteti raciti cu totii. daca si tu ai cazut lovita de gripa cine va mai fi de baza acum la facut ceaiuri si toate cele? sau si-a revenit G sa preia rolul de "asistent medical"?
ralu te pup si te >:D< imbratisez! fruntea sus si da-i naibii pe toti sefii/patronii. imi imaginez ca este tare descurajator sa fii astfel tratata, insa in ziua de astazi se poarta. nu vezi ce cod al muncii vor astia sa adopte?! niste nenorociti, ce mai... eu una i-as impusca pe toti guvernantii astia care nu se gandesc decat la buzunarele lor si la cum sa ruineze tara asta.
si chiar daca situatia era sa zicem previzibila nu mi se pare omenesc si etic sa fii anuntat ca esti dat afara print-o scrisoare. in fine... ce sa mai zic. in curand cred ca voi avea aceeasi soarta! si pe la noi s-au stricat de tot treburile.
lorellay bine ai revenit in clubul pitestencelor! stiu ca ai mai scris pe la noi. ce mai faceti? la ce gradi este baiatul tau, sincer nu mai retin si ma intereseaza sub "gradinite" de ceva vreme.
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Lorellay ma bucur mult ca ai mai scris si pe la noi. Codrin si Diana cum mai sunt? Tu? Povesteste despre voi.
Mirela si G si Erica sunt mai bine, dar ma enerveza rau ca i-a disparut pofta de mancare complet.
Mirela eu sper sa se dreaga treaba la voi si sa ramaneti la munca.
mirela0521 spune:
anca sa te auda DD ca doar suntem cam in aceeasi oala (eu si G) dar la noi nu am auzit deloc de bine (cel mai probabil se va alege praful in 2-3 luni de zile), iar ei fara noi sunt ca si inexistenti, asa ca...
cred ca ericai i-ar prinde bine iesitul la aer liber si sa ii dai in parc sa manance cate ceva (eu mereu le fac sandvish in parc si in timp ce alearga le mai dau sa muste cate o gura din el), insa vremea asta cu vant este f periculoasa, poate sa recidiveze raceala f usor
Eu, Rares si Rebeca