Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata, fetele!
las fierbinte si proaspata pentru toata lumea!

sa aveti un wk minunat!

sanatate multa mimikosilor, sa treaca repede raceala, dar din cate am vazut si pe la noi, e stare generala raceala asta

Fragutza, asa bine te inteleg cu monotonia asta ; in putinul timp care-l am liber, adica 2-3 ore cand doarme Andrei ma impachetez (incerc sa fac si eu ceva pentru mine, si pentru fizic si pentru psihic) in rest, simt nevoia de a iesi din nou in lume, de a merge sa bei ceva in compania unor prieteni, dar sfarsim prin a comanda ceva acasa ; chiar se resimte lipsa parintilor langa noi, sa-i mai putem lasa 1-2 ore, poate si doar pentru a sta in doi acasa!!!

apropo, voi ce faceti de 8 Martie? ceva organizat? ceva surprize?

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

Mamideandrei, da' cu faci impachetarile alea? Eu sincer zic m-as impacheta in niste cremsnit

De 8 martie nu fac nimic special, poate doar nu mai pun mana pe aspirator si pe mop.

Si vroiam sa va spun si voua, daca mai citeste cineva..cred ca si soacra Techilei a renuntat..ca azi aluat Pisi un creion si-a desenat pe 3 pereti...artista lu' mami

Va pupescu!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, girls!

Mamideandrei, da' cu faci impachetarile alea? Eu sincer zic m-as impacheta in niste cremsnit

De 8 martie nu fac nimic special, poate doar nu mai pun mana pe aspirator si pe mop.

Si vroiam sa va spun si voua, daca mai citeste cineva..cred ca si soacra Techilei a renuntat..ca azi aluat Pisi un creion si-a desenat pe 3 pereti...artista lu' mami

Va pupescu!

Pentru puiul tau

Bun venit in club! La mine arata peretii groaznic, dar nu de la cel mic ci de la cel mare care pe langa creioane a mai folosit si mainile murdare cu mancare pt a infrumuseta zugraveala.

De citit cred ca se citeste, mai greu cu scrisul.

8 Martie e o zi obisnuita, deci si programul e la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna!
Pentru mazgalituri pe pereti de orice natura (murdarie, maini murdare, creioane colorate, etc) exista la DM o guma de sters peretii. Seamana cu un burete alb, si se vand mai multi bureti din astia intr-o cutie. E maxim 10 RON/cutia. Curata ff.f. bine, nu as fi crezut, la inceput eram sigura ca iau tzeapa. Ca si eu am un artist in familie, a mazgalit Andrei un perete intreg, cu toate culorile posibile. Nu a iesit cu nimic, nici cu sapun, nici cu Domestos, etc, doar cu guma asta de sters peretii de la DM.
Diamar, nu as vrea sa te descurajez , dar eu am facut scoala de soferi de doua ori, si am dat examenul de vreo 6-7 ori pana l-am luat. La sala aveam aproape mereu punctaj maxim, deci la teorie eram as, in schimb traseul a fost jale, picat cu brio. Am facut de doua ori scoala pentru ca prima data am tot dat si am picat pana a trecut anul acela in care poti sa incerci. Deci, fruntea sus, daca l-am luat eu inseamna ca poate sa il ia oricine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna!
Pentru mazgalituri pe pereti de orice natura (murdarie, maini murdare, creioane colorate, etc) exista la DM o guma de sters peretii. Seamana cu un burete alb, si se vand mai multi bureti din astia intr-o cutie. E maxim 10 RON/cutia. Curata ff.f. bine, nu as fi crezut, la inceput eram sigura ca iau tzeapa. Ca si eu am un artist in familie, a mazgalit Andrei un perete intreg, cu toate culorile posibile. Nu a iesit cu nimic, nici cu sapun, nici cu Domestos, etc, doar cu guma asta de sters peretii de la DM.
Diamar, nu as vrea sa te descurajez , dar eu am facut scoala de soferi de doua ori, si am dat examenul de vreo 6-7 ori pana l-am luat. La sala aveam aproape mereu punctaj maxim, deci la teorie eram as, in schimb traseul a fost jale, picat cu brio. Am facut de doua ori scoala pentru ca prima data am tot dat si am picat pana a trecut anul acela in care poti sa incerci. Deci, fruntea sus, daca l-am luat eu inseamna ca poate sa il ia oricine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )

Sa o ajutam pe RAISA!!!
POZE

POZE NOI

hai ca m-ai distrat maxim! te pup cu drag!!!!

Fragutza, si eu tare m-as impacheta in cremsnit, dar .... ma limitez la geluri anticelulitice si folie alimentara si stau asa vreme de vreo 2 ore cat doarme Andrei

parca asa prind curaj cand va aud vorbind de pereti colorati , ca eu tocmai i-am cumparat lui Andrei un set de culori, si ma intreba sotz daca am de gand sa renovez si eu zic nuuuuuu, dar nu va scrie decat pe cartile lui ; insa pana acum nu am nici o heroglifa pe perete!!!

Mergi la inceput

Irina, la noi, in afara de pereti, s-a mai pictat pe cearsafurile de pe pat si pe parchet. SI cu creioane colorate, si cu carioci, si cu pixuri si cu crema de ghete!

Mergi la inceput

hai sa va dau si o tema de wk!
va pupa fata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

Cristina, ma bucur sa te vad Merci de info, o sa cumpar si eu, presimt ca de acum se va dezlantui Pisi cu creioanele Ce-a facut ieri s-a luat cu apa, destul de greu, dar nu se mai vede.
Ia zi-mi mai faci prajituri hipocalorice? Stii ca eu slabisem f mult prin toamna si mi-am luat numai haine mici c-am crezut ca va fi forever..Eeee, n-a fost, acum am inceput sa-mi revin si normal ca incep sa ma stranga pantalonii, dar nu ma pot rupe nicicum de dulciuri:(..

Va pupa fata, s-aveti un we fain!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Fragutza, eu incerc sa ma abtin de la a mai face prajituri, chiar si din astea neingrasatoare, pentru ca sunt nesimtita si nu ma pot abtine pana nu termin toata tava.
Saptamana trecuta am facut o prajitura cu mere, cu foi din aluat, si mere la mijloc si am terminat toata tava (din aia mare de tot) pana a doua zi.
Ieri am prestat un tort de mere cu blat din faina integrala si cu miere in loc de zahar, si s-a evaporat tortul pana seara. (deci sa mananci un tort intr-o zi e semn de nesimtire maxima, si l-am mancat singura )
Deci gata, am jurat ca nu mai fac prajituri, cand imi este pofta de ceva dulce mananc o felie de paine prajita cu miere si imi trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Cristina, multumim de pontul cu guma de sters. Oare scoate si pixul?
La circulatia din Buc cred ca nu e mult sa dai de atatea ori.
Eu am vorbit cu alt instructor care are o masina disel, o sa iau cate ore zice el ca am nevoie si sper sa ma descurc mai bine pe masina asta. Mai spune-ne cate ceva despre copii.

Irina, chiar ca-mi era dor de Andrei.

Mergi la inceput