Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sabina ma regasesc in mare parte in ce povestesti despre fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Sabyna, ce frumos ai povestit tu despre fete. Asa vorbareata e Lisa?
Te inteleg cat de greu e sa te ocupi tot timpul de fete, dar macar tu mai mergi la serviciu si mai schimbi activitatea zilnica.

Diana, concediu placut!

Katteryna, sau mai strans ceva banuti? Ma gandesc ca pe langa cei 9000 de euro va mai trebuie si pt transport si poate cazarea ta. Nu ati mai incercat la ceva fundatii, biserici, ziare?
M-a impresionat si pe mine supravietuitoarea avortului si ma gandesc ca ti-a ridicat si tie moralul.

Din pacate doar dupa 15 zile lucratoare ma pot prezenta la sala si apoi sa vad cand ma programeaza pt traseu. Nici acum nu mi-am revenit bine dupa cosmarul de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata,

Hai mai Diamar bea o tuica tare si mai trage odata lozul castigator. Lasa cosmarul de ieri ca vine si visul frumos
Sabina si Diana va pup, cred ca numai inconstienta ma impinge sa mai vreau un copilas. Trag de mine asa ca de un elastic si sunt curioasa cat mai pot si cat mai pot DAR simt si sunt sigura ca se poate mai mult.

Si eu seara il adorm pe David si spun, mai stau asa 5 minute si plec in sufragerie ...si cand ma trezesc e 6 dimineata ...si mi-e ciuda tare tare asa cum zice Sabina. Cate as putea face si nu fac.

I-am vazut si eu pe Ebru si pe Alex pe facebook si tare frumosi si mari sunt dovleceii. Si gemenasii lui Kiki

Multumita Monicai am intrat pe un grup pe Facebook unde am primit cateva sfaturi ce sa fac cu voma lui David.
Coincide coucoulululusu si la acea fata care inteleg ca are vaste cunostinte in ale homeopatiei cu ceea ce zice Diamar ca i-a spus dr si parca Selenica mi-a zis de asemenea. MULTUMESC.

Miha am sa il rog respectuos pe soferul de autobuz sa-l lase si pe David o tura sa vedem daca mai vomita sau nu.....sau daca-i ajung mainile la volan ;)

Am tot lalait-o dar trebuie sa comand pastilele ca sambata ne mutam si de luni va incepe distractia cu autobuzul.Sper din toata inima sa-si faca efectul ca mari sperante mi-am pus in ele.

In alta ordine de idei sper sa mai inre feele si sa mai poveseasca de dovlecei. Mi se pare ca acum am avea cu mult mai multe de povestit, ca ineractioneaza atat de frumos cu noi....dar mai trebuie si mamicile sa-si doreasca asta.

Ma mai bucur ca Pisi a prins drag de gradinita si incepe si ea cu alai si voie buna. si ca Mimika o are langa casa Nici nu-ti dai seama cat e de fain sa fie asa aproape, eu am gustat din placerea aceasta.

Kateryna la mai mare cu banutii si totul va fi bine.Am urmarit si eu filmuletul de pe youtube si ineleg ca tipa a avut acelasi lucru ca Trandafirasul nostru. Doamne ajuta sa fie bine si pentru ea si sa aveti numai reusite.
Lasand de o parte acest aspect, inregistrarea mi-a lasat totusi imaginea unui personaj iesit din comun (urasc acese cuvinte dar nu gasesc altele) care face ceva cu acest lucru pentru bani/publicitate/notorietate. Adica sunt sigura ca a scris si cateva carti si participa la toate posturile de tv cu povestea ei.
Ma rog, poate asa as face si eu in locul ei....sau poate nu.

Sa ne povestesti de doamna Elena, ce naiba, ca e de-a noastra. Cu ce prajitura te-ai dus la tine ?

Mergi la inceput

Luto, ai vazut ca erau mai multe remedii in functie de manifestarile copilului si daca manifestarile se amelioreaza la aer curat sau nu.
Am mai gasit si asta pe piata care are in compozitie 4 remedii homeopate Cocculine de la laboratoarele Boiron. Tu unde iti comanzi medicamentele? Ai citit ca trebuie sa respecti niste reguli cand folosesti remedii homeopate: sa nu mananci cu 30 de minute inainte sau dupa administrare, fara menta, mentol, cacao, ciocolata.

Cand ma gandesc cum se scriau capitole intregi la odisee de nu reuseam sa citesc tot. Dana, incearca tu o metoda de resuscitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

sal! Imi cad ochii in gura de somn.

Sabina, ce frumos la voi in casa. Mi le inchipui pe printese jucandu-se impreuna. E obositor pentru tine, te inteleg perfect, dar e asa de frumosssss...

diana, have fun in excursie!!

Luci, sper sa aveti succes cu pastilutele, sa nu se mai chinuie puiul mic.

Am fost cu astia mici la doctor, ca nu le-a trecut raceala. Nu au nimic la plamani. Sa le dau de tuse, viborocil si ceva de imunitate. Nu mi-a mai dat antibiotic. Mi-e mila de ei ca de-abia respira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Diamar, hai, fruntea sus, il iei data viitoare, nu-i necazul asa mare! Tinem pumnii!

Sabina, Diana, Imi plac tare mult povestirile mamicilor cu doi pui.

Azi sunt cam neprietenoasa..m-a innebunit rutina asta, mancare curatenie..nu reusesc sa ma organizez deloc sa fac ceva si pentru mine.
Mai e si vremea asta urata, nu prea pot sa ies mult afara ca inghet..

In rest, totul bine

Ma duc sa-mi inec amarul intr-o cafea, va pupa fata cu drag!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

fazele saptamanii

Peter numara : one, two..
Nicholas: TEI ! (trei)

Cumparam gogosi, Nicholas ia o gura (prima oara in viata lui) si tipa : MAI ASTA !

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=657HMIeeA-M&feature=related
Lui Matei ii place filmuletul si face un ppppp ca si in filmulet cand vrea sa il pun. Nu e prea vorbaret pt varsta lui. Il vad ca pricepe orice dar nu vrea sa-si dea drumul la vorbit.

Mimika, sanatate baietilor. Ce simptome mai au de zici ca nu le-a trecut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

fazele saptamanii

Peter numara : one, two..
Nicholas: TEI ! (trei)

Cumparam gogosi, Nicholas ia o gura (prima oara in viata lui) si tipa : MAI ASTA !

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

diamar, inca tusesc si le curge nasul. Au dormit aproape 4 ore dupa plimbarea la dr. Am atipit si eu o ora langa ei, asa ca acum sunt tare nefericita, asa mi se intampla cand dorm mai putin decat as vrea...

mai, dar ce vorbareti sunt copiii vostri. De abia astept sa poceasca si ai mei cuvintele, asa simpatici sunt copilasii mici care vorbesc...

Mergi la inceput