Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina_ana spune:
Diamar, exact in momentul in care citeam mesajul tau mi-au picat ochii pe o "creatie cu pixul" pe perete . Cred ca e recenta, de azi. Am incercat sa o sterg cu buretele ala-guma, dar merge extrem de greu. Cred ca am frecat de vreo 50 de ori cu putere, si s-a mai dus, dar nu de tot ca am renuntat din cauza de durere de mana. Creioanele colorate le scoate mult mai repede. Si buretele asta se topeste cumva in timp ce cureti cu el, deci se consuma repede, in functie de cat de talentat a fost micul pictor si ce suprafata a reusit sa acopere cu maiestria lui.
Copiii sunt sa zicem bine. Andrei tot aduce de la gradinita toata gama de virusi si bacterii si asta mica e numai intr-o raceala, cu tuse si muci. De vreo doua saptamanai nu mai scapam, azi ma duc din nou la medic cu ea. E rau, ca stam mai mult in casa si se plictiseste micuta, dar ce sa-i fac daca e mucioasa! In rest este desteapta si frumoasa! Vorbeste mult, chiar si propozitii scurte, stie de toate si il imita pe frate-su la toate prostiile pe care le vede!
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Diamar, exact in momentul in care citeam mesajul tau mi-au picat ochii pe o "creatie cu pixul" pe perete . Cred ca e recenta, de azi. Am incercat sa o sterg cu buretele ala-guma, dar merge extrem de greu. Cred ca am frecat de vreo 50 de ori cu putere, si s-a mai dus, dar nu de tot ca am renuntat din cauza de durere de mana. Creioanele colorate le scoate mult mai repede. Si buretele asta se topeste cumva in timp ce cureti cu el, deci se consuma repede, in functie de cat de talentat a fost micul pictor si ce suprafata a reusit sa acopere cu maiestria lui. Copiii sunt sa zicem bine. Andrei tot aduce de la gradinita toata gama de virusi si bacterii si asta mica e numai intr-o raceala, cu tuse si muci. De vreo doua saptamanai nu mai scapam, azi ma duc din nou la medic cu ea. E rau, ca stam mai mult in casa si se plictiseste micuta, dar ce sa-i fac daca e mucioasa! In rest este desteapta si frumoasa! Vorbeste mult, chiar si propozitii scurte, stie de toate si il imita pe frate-su la toate prostiile pe care le vede! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) Sa o ajutam pe RAISA!!! POZE POZE NOI |
Creionul s-a dus de pe perete si cu guma obisnuita. Oricum, o sa iau si eu sa vad daca scot din murdarie.
Asa de vorbareata e Ema? Andrei parca nu a fost asa. La noi e invers. Cu racelile si noi ne confruntam, cand da semne ca-i trece parca o ia de la capat.
Raluca_u spune:
va doresc o primavara frumoasa, si CALDA.
pupam copilasii bolnaviori si speram sa le treaca. pupam si artistii si talentul lor creator. la noi, la adina, i-am spus ca poate desena orice si oricat vrea pe o anumita bucata de perete si draga de ea s-a limitat la peretele ala, care a fost varuit timp de doi ani tot la 2, 3 saptamani...
intre timp a renuntat. stefan deseneaza pt moment doar pe hartii.
ai mei de o sapt sunt cat de cat ok. sper sa ne si tina. tot de sapt asta am inceput sa mergem la salina, mai avem 10 zile... sper sa ajute si asta.
multi pupici.
katteryna spune:
Hello fetele!
mamideandrei mi-ai inseninat ziua cu tema ta de weekend!
Diamareu comand tratamentul homeopat de la o farmacie din Bucuresti care mi le trimite prin posta. Daca doresti, iti trimit telefonul si mail-ul lor. Iar doamna Luci, daca are nevoie de homeopate din tara, le comand si i le trimit cu draga inima!
Raluca foarte frumos ca sunteti la salina, sigur o sa ajute, ti-o spune un fost copil bolnavicios caruia i-a intarit sistemul imunitar!
Din pacate nu o vom vedea pe doamna Elena zilele astea pentru ca nu mai plecam la internare. Raisei i-a iesit bacilul pioceanic in coprocultura si ramanem acasa pentru a evita raspandirea si sa facem tratamentul cu antibiotic.
Despre dulce, talc malc, pentru ca doamna Luci iti pregatesc o surpriza!
Revin.
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
diamar78 spune:
citat din mesajul lui katteryna Hello fetele! mamideandrei mi-ai inseninat ziua cu tema ta de weekend! Diamareu comand tratamentul homeopat de la o farmacie din Bucuresti care mi le trimite prin posta. Daca doresti, iti trimit telefonul si mail-ul lor. Iar doamna Luci, daca are nevoie de homeopate din tara, le comand si i le trimit cu draga inima! Raluca foarte frumos ca sunteti la salina, sigur o sa ajute, ti-o spune un fost copil bolnavicios caruia i-a intarit sistemul imunitar! Din pacate nu o vom vedea pe doamna Elena zilele astea pentru ca nu mai plecam la internare. Raisei i-a iesit bacilul pioceanic in coprocultura si ramanem acasa pentru a evita raspandirea si sa facem tratamentul cu antibiotic. Despre dulce, talc malc, pentru ca doamna Luci iti pregatesc o surpriza! Revin. RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR-produsele noastre- POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka- |
Of saracuta, asta tot din spital l-a luat! Noi aveam farmacii care vand si remedii homeopate, dar o intrebam pe Luto daca are unde comanda ca daca nu ii trimiteam din Ro.
lutoniana spune:
Mulumesc dragutelor, am sa comand asta:
http://www.healthstuff.co.uk/Models.aspx?ModelID=1913
David e destul de naravas ca sa folosesc un termen delicat si nu stiu cum am sa-i bag eu pe gat apa aceea daca lui nu-i va fi sete dar astea sunt amanunte deja. Va tin la curent.
O saptamana reusita si sanatate puilor!!!!
mamideandrei spune:
buna dimineata!!!
poftiti la aromata si aburinda pentru toata lumea si pe toate gusturile, alaturi de o .
sa aveti o saptamana minunata, tinand cont ca maine este ziua noastra , eu consider ca toata saptamana e de sarbatoare
Katy, Diamar - ma bucur ca v-ati facut tema in wk
va pup!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
diamar78 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Mulumesc dragutelor, am sa comand asta: http://www.healthstuff.co.uk/Models.aspx?ModelID=1913 David e destul de naravas ca sa folosesc un termen delicat si nu stiu cum am sa-i bag eu pe gat apa aceea daca lui nu-i va fi sete dar astea sunt amanunte deja. Va tin la curent. O saptamana reusita si sanatate puilor!!!! |
Nu e cam mult 30 concentratia? Daca erau bilute din acelea mici i le puteai da direct in gurita fara sa le dizolvi. Matei imi deschide tare frumos gurita cand ii dai pastilute.
Lullaby_2009 spune:
Buna!
Irina am admirat tema de week-end, papacios si jucaus foc. Daca nu as fi vazut filmuletul nu credeam ca e posibil sa pape asa cuminte.
Diamar sa stii ca putini iau din prima traseul, emotii mari. Daca ai posibilitatea sa mergi in poligon sa exersezi, ar fi foarte bine, te obisnuiesti cu masina si va fi mai usor.
Alexutu creste in fiecare zi, ma bucur de fiecare schimbare. A inceput sa se joace singurel, ia o jucarie si o plimba prin casa, imita ce vede la noi. Arunca apa pe jos si apoi sterge cu un servetel. Ii place sa plimbe mopul prin casa. Imi e de mare ajutor. E mai independent acum, nu mai sta lipit de mine, pot sa ies cateva clipe din camera fara sa planga. Imi aduce pantalonasii, caciulita sa-l imbrac sa iesim afara.
O saptamana frumoasa!
Raluca_u spune:
katy aveti mare grija cu pioceanicul e f pacatos si raspunde f greu la tratament, e foarte rezistent.
noi suntem rau iarasi. iar puroi si puteam sa jur ca suntem pe drumul cel bun, nu mai are muci nu mai prea tuseste, decat f rar... si totusi azi a inceput sa ii curga si nu asa putintel, a inceput dintr-o data f mult. asa m-am saturat fetelor. eu sunt pozitiva si optimista, dar am momente cand cad si simt ca nu mai am aer, ca nu se mai termina sa il vad si pe el sanatos.
si cand stiu ca inca suntem norocosi imi e si rusine ca ma plang... din toamna incoace am si pierdut nr la turele de antibiotic, a luat de peste 10 ori. ultima tura a terminat-o acum o saptamana. maine mergem iar la spital, nu fusesem de joi...
va pup pe toate si toti puiutii
pentru maine va doresc de pe acum multa sanatate, fericire si pace
La multi ani mamicilor!