Mamici inimoase de Constanta***144***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Pisoi - bine ati venit acasa, sa-ti traiasca bblushul, felicitari pentru alaptare! Fa dus rapid oricand.

Cristina (crig) - La multi ani fericiti!

Diana - Chazli tot asa ocupat e, cevva mai liber il gasesti la Euromaterna.

Tb al meu nu putea sa rateze viroza asta (prea trecuse mult timp de la ultima raceala serioasa ), asa ca a inceput de vineri cu o stare alterata, sambata a avut un concurs la chimie si, desi era cam harait, n-a stat acasa. Sambata seara a facut 38.5, am inceput sa-i dau nurofen, strepsils, coughend (sirop de tuse f.bun) si algocalmin (ca febra tot nu scadea). La fel a fost si duminica. Luni dimineata a tusit mai tare la un moment dat, nasul l-a suflat cu putere pe amandoua narile simultan si a acuzat o durere la urechea stanga - i-am pus otocalm. Luni seara a venit medicul, l-a controlat, a zis ca e ok, e viroza, continuam cu acelasi tratament... Marti dimineata surpriza! Tamponul de vata din ureche avea sange pe el! Fuga la orl! Diagnostic - otita hemoragica! Ceclodyne, sumetrolim, voseptol, vitamina C, advil, calciu etc

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ufff, doamne, toata lumea bolnava, ce naiba de virus tropaie liber prin oras, de ne doboara pe toti in halul asta......eu ma simt putin mai bine, dar am si luat destule, ceaiuri multe, etc.
trebuie...acasa am treaba(fac cremwusti de casa),soata apare pe seara tarziu, soacra are liber dupa ora 16.30 , si nu e loc de zacut.

Vreau sa vina caldura, sa scapam de bolile astea...ca m-am SATURAT!!!!!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Lulu- sanatate maxima si tie! Da-ne si reteta de cremwurst, ca aceea de snitele a devenit preferata mea!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Crig, La multi ani!

Happy si lui Bogdan ii voi face aparat dar dupa ce ii mai cad cativa dinti Suna-ma cand ai timp sa-ti zic ceva important legat de aparat.

Vreau sa cumpar o masina de spalat second hand- daca stiti pe cineva care are vreuna disponibila dar functionala...

Sanatate tuturor bolnaviorilor, mari si mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Multa sanatate tuturor, viroza asta chiar este nesuferita!

In legatura cu dusul dupa nastere, eu am facut, dar operatia era...mai jos.

Problema aparatului dentar ne va interesa si pe noi cat de curand. si eu intelesesem ca este bine sa schimbe majoritatea dintilor. Daca mai aveti alte informatii/pareri sunt interesata!

Va doresc o seara buna!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Diana si eu sunt tot in toane de....

La noi febra 37,5- 37.9 luni dimineata pe la ora 4... marait, harait, incarcat in gat de mucozitati... luni seara 38,1. Fusesem la pediatra si era ok.. a zis sigur viroza.. mi-a dat homeopate si eurespal, ketof, picaturi de nas... luni noaptea febra in aceleasi marje... Ieri la mama soacra zice ca a facut febra, dar nu stia femeia cat ca nu-i dusesem si termometrul...

Aseara l-am luat de la ea tare molatec, zicea ca-i e somn... m-a pus necuratul sa-i fac un dus, pana la urma l-am spalat si pe cap... si de la 21.30 febra peste 39 pana la miezul noptii. La 21.30 i-am bagat novocalmin... la 23 deja preparam antibioticul ca febra nu scadea deloc... la miezul noptii i-am dat si nurofen si abia abia a scazut la 38,9. peste noapte tot febra, dar mai sub 39.

Dimineata vorbeam cu o colega care are baiatel de 3 ani cu branula de luni, genta cu ampicilina... asta ma cearta ca i-am dat antibiotic DOAR Augmentin... ca trebuia sa-i dau ceva mai puternic sa nu ajunga ca fisu... sun pediatra si ma cearta ca i-am dat antib... ca ea ar mai fi asteptat... macar noaptea aia... eram la mijloc... eu multumita in firea mea ca mai bine ii dau decat sa ajunga cu branula...

Acu il iau de la tata.. zici ca nu mai are nimic... parca i-a luat cu mana... oare de la 2 doze de antibiotic? sau pur si simplu au trecut cele 3 zile de viroza? Nu-mi doresc sa mai faca febra (nu ma intelegeti gresit), dar ma gandesc oare i-am dat antib degeaba? si acu tre sa o tin 3-5 zile asa...

Ma retrag si va pup!
Noapte buna!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Georgi, eu am fost invers...pediatrul mi-a recomandat injectii peste antibiotic, dar eu nu prea vroiam...pana cand am cedat nervos( nu mai accepta nimic in gurita, cu greu cateva lingurite de apa) si am acceptat.
Sa stii ca si Ana a avut febra mare, peste 39, recidiva la 4 ore, noaptea ma salva Novocalminul, atat...si in conditiile astea am tot amanat/ sperat ca poate trece

Pisoi cerea un medic de familie....vreau si eu, daca aveti recomandare, dar cel mai mult ma intereseaza zona( Institutul de Marina, Compozitorilor)

Mamicilor, ce creme de noapte folositi? Vreau si eu idei. Ochisem Gerovital H3 Evolution.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Eu va recomand doctora la care ne-am inscris, e super de treaba si nu e adepta antibioticelor, e tinerica, poti sa vorbesti cu ea orice si nu va spun cat l-a consultat pe Sebi,s-a uitat peste tot, pana si la picioare s-a uitat sa vada daca are lipsa de calciu si le-a dat la ambii copii multe analize sa faca.
Daca va intereseaza, astept PM.

Leditia: multa sanatate lui David si tie multa putere, e groaznic cred, dupa atatea nopti nedormite

Eu in seara asta am fost la un seminar, ma apuc sa mai fac si altceva in afara de munca, sper sa iasa ceva

Somn usor!

Insanatosire grabnica tuturor bolnavilor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

ufff, doamne, toata lumea bolnava, ce naiba de virus tropaie liber prin oras, de ne doboara pe toti in halul asta......eu ma simt putin mai bine, dar am si luat destule, ceaiuri multe, etc.
trebuie...acasa am treaba(fac cremwusti de casa),soata apare pe seara tarziu, soacra are liber dupa ora 16.30 , si nu e loc de zacut.

Vreau sa vina caldura, sa scapam de bolile astea...ca m-am SATURAT!!!!!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Asta este si senzatia mea, Alina, parca ar fi un virus mult mai agresiv in iarna asta. n-am crezut niciodata chestiile cu AH1N1 sau altele, dar asta parca-i mai dihai...

Crix, eu folosesc AslaVital de la Ana Aslan, sunt mai multumita de ea decat de cremele de zeci de euro, de firma, luate din zona libera. Ca sa nu mai spun ca este 25-30 de lei una, nu mai retin exact. La mine chiar a dat rezultate, mi-a disparut si acneea acum, tenul meu e super ok. Nu stiu daca are vreo legatura crema cu acneea, dar s-a intamplat dupa ce am inceput sa o folosesc, ca alternativa la Normaderm, o data una, o data alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaa...
mai fetelor,voi ma speriati cu virozele astea..noi am scapat pana acuma si sper sa nu se lipeasca nimica de noi .
va pup si multa,multa sanatate sa treaca puiutilor febra si mucisorii,sivoi a fiti sanatoase

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput