Mamici inimoase de Constanta***144***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

CRIG, LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua Doamnelor...

Multumes de raspunsuri... pe Teo l-am adus molatec de la mama soacra... aparent s-a inviorat mai tarziu, dar incepand cu ora 21 a facut febra peste 38,5-39,5, i-am bagat supozitor si nu-i scadea si pace... stare generala ff proasta, foarte incarcat in gat si harait, pe nas respira fasait, chiar si cu batista bebelusului si pivalone... Dupa 2 ore i-am dat si nurofen si l-am bagat pe antibiotic... dr zice ca ea l-ar mai fi lasat si azi... dar eu zic ca daca era viroza nu era asa violenta schimbarea de ieri dimineata pana aseara...

Azi noapte eu am dormit 3 ore, sotu 3 ore... acum e la tata si nu stiu cum evolueaza... as fugi de la munca sa merg la el...

Jone... ce bine ca mai intrii si tu...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Imi recomandati si mie va rog un medic de familie bun? Dna. dr. Sima are prea multi pacienti si nu ne poate lua in evidenta, vom merge la dansa doar ca pediatru la Homeomed...

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

georgi multa sanatate puiului sa scada temperatura mai repede si sa scapati de viroza
pisoi ai PM

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

la naiba,nu il ai activatbaga o activare pls

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

la naiba,nu il ai activatbaga o activare pls

BAZAR

poti sa-i trimiti pm si fara sa aiba ea pm -ul activat poate primi /trimite/citi

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna. fetele!

La multi ani CRIG!

Va salut pe fuga, ca trebuie sa plec prin oras cu treburi, mai am putin pana incep munca si incerc sa-mi rezolv ce mai am.

Pisoi: eu si copiii ne-am inscris saptamana trecuta la o doctora in zona spitalului mare, ma duc azi cu Sebi sa-l vada si sa iau si trimiteri pentru analize, iti spun parerea dupa.

Alina: multa sanatate, acum trebuie sa te ingrijeasca baietii pe tine

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

dodo sa mor daca stiu cum ca nu vede baba unde sa butoneze ca sa primesca un mesaj de la mine

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cercei, bijuteria Veronica din zona Tomis Nord-Ciresica, strada Cismelei.La Ana, parca am platit doar cerceii sterili( cam 15 lei), gaurile au fost din partea casei. Alexiei i-am facut la bijuteria de la turnul dintre Spital si Amfiteatru( la trecerea de pietoni).

Ghiulten, si eu am aceiasi dilema ca si tine. SI mie mi-a spus dentistul sa astept sa-i creasca si ceilalti dinti Alexiei si la sfarsit sa ii puna aparat dentar. Explicatia era ca se alinieaza dantura in acest proces de schimbare si sa nu ne speriem daca 1-2-3 sunt strambi. Uite ca eu ma sperii, caci daca ma mosteneste, va purta sigur. Eu am avut mobil, si l-am detestat. Sper sa fi evoluat tehnologia si sa nu fie o povara pentru copii nostri.

La multi ani Cristina, mami de Mariuca!

Insanatosire bolnaviorilor mari si mici! Eu va inteleg, sunt zombie de la episodul Anei...febra mare, recidiva, mucozitati urate de tot...facem injectabil deja. Eu nu cred ca e viral, astept sa ii treaca si sa ii fac exudat.

fug la trebile casei, ca vine momentul temelor acusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

buna.incep cu cercelusii si eu tot la Veronica am fost cu Rares si am cumparat tot doar cerceii cam 15 sau 20 lei cu pietricica alba simplii si imi plac mai mult decat cei de aur(al meu printisor poarta un cercel pt cine nu observase)si i-a facut semn ne-a intrebat daca e bine si apoi l-a gaurit.Cu dusul si eu tot din spital am facut si fara sa protejez nimic nici nu m-am gandit sa protejez si nici doc nu mi-a spus acum nici nu se mai cunoaste unde a fost.Aveti ideie Chazli tot asa super super ocupat o fi?m-as duce la un control preventiv caci cred ca au trecut 6 luni de la ultimul control.Lulu insanatosire grabnica.Ledi multa sanatate lui David si imi pare rau pt noptile tale pierdute.Pupici tuturor.

Mergi la inceput