Mamici inimoase de Constanta***144***
Raspunsuri - Pagina 10
lulu77 spune:
mneatza,
Georgi, daca era/este de antibiotic clar dupa numai doua doze nu trece.va recidiva.nu iti face probleme, fiecare copil este unic, nu este musai sa fie nevoie de injectii/branule.
ai vazut f bine, Luca 3 zile cu febra , la urgenta mi-a zis ca este viral, urmatoarele doua zile fara nimik, si apoi brusc febra mare, raguseala, gatul plin.
nu stiu ce sa zic, dar cred ca e musai sa si il vada pediatra nu numai prin telefon.
Eu sunt mult mai rau ca ieri in conditiile in care am luat medicamente.a inceput si tusea, expectorez, febra, dureri de cap, oase.
Este clar un virus sau ce mama naibii o fi ffff agresiv.pe cine aud, copii sunt bolnavi rau.
pup inimoasele, revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
georgipuia spune:
Da Lulu... Luni l-a vazut pediatra si a zis ca e viral... mi-a zis ca miercuri ar tre sa dea semne de mai bine... la momentul respectiv cu febra, incarcat in gat, tuse productiva... dar alaltaseara a fost mult mai nasol decat primele 2 zile si nu-i scadea sub nici o forma... deaia m-am panicat...Ieri am vb cu pediatra la telefon si i-am spus ca i-am dat si ea a spus ca nutrebuia inca... acu asta e.. i-am dat si tre sa-i dau mai departe...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Geo, lasa, nu iti mai face acum probleme degeaba...important este sa se faca Teo bine.
in alta ordine de idei, eu m-am hotarat de ceva vreme sa nu mai cumparam atat de des ca pana acum pui/carne pui din comert(aseara m-am convins 100% dupa ce am vazut si emisiunea lui Dr Oz in care s-a discutat despre antibioticele cu care sunt "hraniti" puii sa creasca mai repede si mai mari)si ne bazam pe curcan, peste si vita.
de unde luati voi carne de curcan? ca nu mereu gasesc in zona mea.
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Poze Mos Craciun DC
georgipuia spune:
Lulu.. antibioticele ca antibioticele, dar hormonii cu care sunt dopati ca sa creasca repede si fara cerinte multe de hrana...
tot de la o emisiune stiam ca acesti hormoni, ajung in organismul nostru si dau dezvoltari precoce la copii: sani la baieti, creste mai devreme sanul la fata, parul pubian la copii, ciclul mai devreme vine.. etc... euincerc pe cat posibil sa folosesc pui de la bunicul meu... crescuti greu, dar sigur sunt bio... dar pana cand oi mai avea bucuria asta, nu stiu... Sa-l tina Dumnezeu sanatos ca tare are chef de munca si e singurel cuc in curte...
Eu am o zi supernaspa azi la munca... dar super... tre sa intru la sefu sa-mi iau bobarnace si nu indraznesc 

dar ca sa nu fie ziua chiar criminala a sunat proprietarul ca se duce sa ia mult asteptatele acte de la cadastru si cartea funciara...
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Salutare tuturor...aoleu,e deja 13..
Eu am luat raceala de la David,el e pe o tona de medicamente,aerosoli la greu,i-am bagat gentamicina in aerosoli si parca nu mai tuseste asa rau,am zis sa incerc intai asa si apoi sa-i dau oral.La noi sta treaba altfel cu antibioticele..
Bun,ma doare capul de innebunesc..Am o problema,una mare,deja ma simt depasita de situatie si nu mai stiu ce sa mai fac..dar simt ca cedez psihic cu toate cate au napadit pe capul meu acum,nah asta e numai una din ele..
Bun..sa incep..David are insomnii.De multa vreme el se trezeste noaptea si nu mai readoarme la loc.Am zis ca e doar o perioada,ca poate e din cauza dintilor,ca poate ii e foame,sete,vrea cu mine,vrea cu ta-su,ca poate e de vina faptul ca i-am schimbat patul si ii ia timp sa se obisnuiasca cu noul pat..am dat vina pe orice,gasindu-i mereu scuze pt trezirile dese din fiecare noapte si pt trezitul asta in creierii noptii cand nu se mai culca la loc.Se trezeste la 3-4 dim..si se joaca.Ne trezim cu el pe aici aruncandu-si jucariile in pat la noi..Evident ca daca il duc la el in camera se lasa cu scandal,daca stau acolo nu se culca,vrea sa se dea jos,daca vine aici si il iau langa noi in pat,se suceste de o mie de ori,se ridica,se invarte,efectiv nu mai readoarme la loc indiferent ce faci.Ziua cu greu mai adoarme,de cele mai multe ori nu se culca oricat m-as stradui eu sa-l adorm.Mi se pare anormal ca dupa 5 ore de somn el sa fie asa fresh,sa nu mai vrea sa doarma nici ziua,iar seara sa urle ca nu vrea sa se culce..si sa ma lupt cu el sa-l pun de o mie de ori in pat.Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa fac.Daca era de ieri de azi,nu-mi faceam probleme,dar situatia e de multa vreme si ma depaseste total..Ok.eu ma indop cu cafea,desi nu mai suport nici eu atata oboseala,dar el e mic,ii scade imunitatea,ii face rau..Ma gandesc asa logic,ca daca mie nu mi-e bine de la atata oboseala,nici lui nu-i e taman ok..Dar el e fresh..el alearga,el fuge..el rade daca il pui intr-una in pat si ii zici de un milion de ori sa faca nani,crede ca te joci cu el..si eu am impresia ca vorbesc cu peretii.
Nu stiu cum sa mai procedez..nu stiu ce are,imi trec o mie de prostii prin cap,ba ca o avea vreo problema psihica,ba adhd,ba viermisori,ba nush ce..Am trecut de faza in care ziceam ca va trece si e doar o perioada..acum imi fac realmente griji si probleme si ma stresez la culme sa nu aiba si alte probleme pe langa cele pe care le are deja.
Simona,eu vreau detalii despre dr..is curioasa unde este,ca eu m-am tot uitat prin zona si nu am gasit nici un cabinet in apropiere de mine,ca drita mea de fam e in km5 si e cumplit sa ma duc pana acolo.
Lulu,sanatate multa si tie.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
pisoi_aluna spune:
Pfff, spuneti si voi cum e posibil sa racesc in prima zi acasa dupa cezariana? De unde, cum?
Ma omoara tusea la operatie...degeaba am luat propolis, miere cu borcanul, Homeogene, Oscilo, Paracetamol...nu mai tine...acu' am dat-o pe Coldrex...sper sa nu fie vreo problema la alaptat...azi-noapte am facut si febra 38 si sigur nu era de la san...
Apropo, de alaptat, am ajuns sa ma mulg si sa-i dau cu bibe ca nu mai rezist cu ranile astea 
macar sa le dau sansa sa se vindece putin...
Am vazut un bibe special pentru lapte de san de la Medela...mai scump intr-adevar dar cica ar face treaba buna, sa nu lase tzitzi pt bibe...
Alta problema o avem cu mucisorii...azi noapte a facut cam urat si nu prea a dormit bine din cauza asta...i-am tot pus ser fiziologic si am tot incercat sa-i scot dar nu prea ies, nici cu pompa manuala nici cu cea electrica pe care am dat o gramada de bani. Sper sa nu aiba vegetatie...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulu77 ...acasa am treaba(fac cremwusti de casa) |
Nu ne dai si noua retzeta? plizzz...
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulu77 de unde luati voi carne de curcan? ca nu mereu gasesc in zona mea. |
De la mama de la tzara... una bucata pe an. Deci, ma intereseaza si pe mine... dar la un pretz rezonabil...
lulu77 spune:
Cremwusti:
piept pui/curcan(se poate pune si putina pulpa pui/curcan e mai grasa)
sare+nucsoara+boia ardei dulce+cimbru(optional)dupa gust
fulgi de gheata(gheata sparta)
matze oaie
optional: fleica/carne putin mai grasa porc(nu prea pun)
carnea se toaca, se adauga fulgii de gheata si condimentele inca putina apa si se mixeaza, amesteca, se umple matzele si gata.
cine are afumatoare ii poate afuma putin inainte sa ii congelati.
Edit: matze curatare, gata de umplut au si la Gepeto(in unele magazine) sau in piata grivitei, sau supermarketuri.
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Poze Mos Craciun DC
georgipuia spune:
Lulu, superreteta...
m-am mai calmat si eu si am putut sa vad si partea haioasa a zilei... toata lumea da cu capul in pereti azi pe acilea... de rasu-plansu...
Am scapat neciufulita de sefu, referitor la greseala mea

, si mai am sa-i dau 2 vesti care nu or sa-i convina, dar nu m-am decis daca-l bombardez tot azi si cu ele... nu stiu de cine mi-e mila.. de el sau de mine?
M-au sunat si proprietarii ca au luat actele, fac copii si ne aduc... 

Da Doamne sa nu ma gaseasca juristul bancii bube ca ne-am saturat...
Acu nici sa vreau nu intru la sefu cu vestile ca cine stie cat ma tine si daca vin oamenii cuactele vreau sa fiu libera sa cobor...![]()