Mamici inimoase de Constanta***144***
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela77O spune:
ziua buna si de la noi...
eu pe aici,dar fara vlaga,ma doare fundul de la injectii,iar de doua zile am niste dureri de cap urate,azi am inceput sa tusesc...in fine,astea trec,dar am o stare asa bleaga,cred ca-i si de la vremea asta...
Mihai,este marait,cred ca-i si el satul de stat in casa,Paul a tot fost de servici,ca de maine intra in concediu,asa ca nu a avut cine sa-l scoata,ca eu n-am iesit de frica frigului si sa nu ma ia iar durerile de burta...
Crix,saru'mana ca te gandesti la noi!
cu intarziere zic si eu la multi ani,sot de vladis,sa va dea dumnezeu sanatate si mult noroc! si la multi ani,Alexandra de Cami,tot ce-i mai bun pe lume iti doresc!
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
pisoi_aluna spune:
cris nici eu nu ma iau dupa carti sau articole, dar nici nu vreau sa-i fac mai rau...si asa ma doare sufletul cand il vad cum se strange saracutul...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Dragele mele va multumesc pentru gandurile voastre bune!

Va doresc sanatate si refacere rapida bolnaviorilor!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
happymumy spune:
Buna seara!
Intru si eu repede, ca trebuie sa culc mindra.
In primul rind, Dodo, merci tare mult pentru martisoare
,sunt foarte frumoase, iar Ayli e foarte incintata , deja si le-a impartit care cui... Iar vladis merci mult inca o data pentru transport 
.
"Perla" a la Ayla: facem exercitii la romana - care este opusul lui prieteni? Raspuns Ayla : rude !!!![]()
Pupici si somn usor tuturor! Ah , si multa sanatate bolnaviorilor mari si mici, ca vad ca sunt cam multi!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
Fiquelle spune:
Of, Mihaela, nu te-a lasat decat cu injectii? Sper ca esti mai bine!
Pisoi, linkul nu merge, n-am putut vedea pisoiasul.
Pup pe toti si toate. O saptamana buna va doresc.
ADINUTZA spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, Alex si Cami si sotul lui Vladis!
Pisoi nici eu nu l-am vazut pe Andrei, in schimb am vazut intre prietenii tai un fost elev de-al meu
.
Happy, cum e aparatul? Ayli ce zice?
Dodo-pui spune:
Buna dragelor
o luna Martie cat mai frumoasa si cu realizari cat mai multe
raspuns pt nasa si nu numai aici
Happy
ma bucur sincer ca va plac si-i multumesc inca odata lui Vladis pentru ajutor acordat cu transportul si nu numai...cat despre perla "fetei dansan" ...mare adevar a spus
Mada eu am putut sa vad fotografiile cu pisoiu dupa ce am devenit"prieteni pe FB"
Cu drag un un martisor pentru voi si
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Va doresc o primavara superba,cu sanatate,bucurii si impliniri!
Noi suntem asa si asa,David tot bolnav,de sambata e si f ragusit,e pe tratament intensiv cu de toate,inclusiv antibiotic,insa numai in aerosoli momentan..
Cu somnul e mai bine de cateva zile,nu super,da-s multumita,macar nu mai sta noptile treaz sa se joace si doarme mai mult de 5 ore per total...
Va pupam si va dorim o zi minuntata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
jone spune:
Dragutelor
Un martisor frumos si din partea noastra.
Va pupam
ps. cremele de la farmec, de genul aslavital (eu foloseam h3, care sunt dementiale) le puteti cumpara la pret f bun daca va inscrieti colaborator (au facut si ei ceva de genul mlm).eu le cumparam direct din depozit impreuna si cu alte produse de curatenie.
http://farmec.ro/assets/Uploads/CatalogCabinete2010-web.pdf farmec catalog