Mamici inimoase de Constanta***144***
Raspunsuri - Pagina 16
bettyk spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE CAMELIA!
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA,SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULTE BUCURII!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
CRIXIA spune:
revin
Angi, La multi ani sarbatoritului vostru!!! Sa fie sanatos si iubitor!
Camelia, am vizionat

mi-am descretit ridurile cu clipul tau
Am eu impresia sau lipseste 007?!! Miha, nu te simt, parca n-am citit de ceva zile despre tine/voi...unde esti? 
Jone, e corect cum spui tu...ma ajuta Alexia, apoi gusta si gata, asta e tot. Doar briosele lui Rox le mananca. Cand le fac ea tine reteta( listarea forumului) ea citeste, ea pune ingredientele, apoi le pazeste la cuptor ![]()
Craciunul trecut n-am facut cozonac si a fost primul an cand a mancat( cel cumparat). Poate fac pentru Paste si sper sa manance din nou.
Cornelia ce mai faci?
Bettyk, tinem pumnii Alexiei!!
Leditia, sa fie cumva o chestiune de cosum de energie? Nu stiu cine si-ar putea da cu parerea....ma refer ce specialitate sa aibe medicul.
....sunt sigura ca mai sunt mamici de care imi e dor: Emaaimee, Merry_ana, Liris, Mygirl, Sanziana, TatianaS...
sanatate virusatilor!! si eu sunt in stand by cu Alexia, are o rinoree, laringita...sa vad cum evolueaza
mery_anna spune:
Bun gasit,dragele noastre,
Am inghetat de tot,iesim incet de sub zapada,of ca nu se mai termina!
Cu putina intarziere
Camelia
Multi ani fericiti,sanatate si multe bucurii!

Sanatate tuturor si clipe frumoase in familie,
batmanita spune:
la multi ani 

alexandra de camelia sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii impreuna cu familia ta.
si aseara a avut melisa temperatura si a cam plans si a inceput si denis sa planga de mila ei.astazi se simte bine .
pupici
la toate fetele.
simonapro spune:
La multi ani ALEXANDRA , sa ai o viata frumoasa cu multe impliniri 
Pe noi nici frigul nu ne tine in casa
, am tot umblat zilele astea, aseara am fost la party Zumba dance, unde m-am distrat super, azi la soacra-mea si pe seara la niste prieteni la lasata secului.
Maine tot pe drumuri pe la doctori, cu piticii la analize, eu pe la stomatolog.
batmanita: multa sanatate Melisei 
Noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
Neata fetele...
Eu sunt obosita, racita si ma duc si in secretariat toata ziulica...

vai de neuronu meu gripat 
Am si niste emotii cu evaluarea si certificatul energetic... parerile sunt atat de impartite sinimeni nu stie daca o casa noua, fara centrala si calorifere, poate fi scutita de certificat... ca obtinerea certificatului s-ar face inventand puterea centralei si nr de elementi la calorifere... iar evaluatorul spune nu e centrala si certificatul spune e centrala... iar se bat cap in cap... nu stiu si eu pe cine sa mai intreb... tanti care mi-a deschis ochii mi-a spus ca imi poate da o adeverinta prin care sa ma scape de certificat, dar fondul de garantare se va multumi cu adeverinta? oare in normele prima casa 3 nu or fi si exceptii la optinerea certificatului? de unde sa aflu si eu?

]
O sa am o zi plina de emotii si lipsita de energie...
Va pup si sa va citesc vesele cand oi mai putea intra...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Cornelia spune:
La multi ani feriiciti Crig!
La multi ani fericiti Camelia!
La multi ani fericiti Alexandra!
La multi ani fericiti sot de Vladis!
Georgi, hai ca usor-usor rezolvati cu creditul! Imi pot imagina cat de stresant poate sa fie.
Si noi pe aici, cand unul, cand altul bolnavi/ Vladimir e bine acum. Stefan tuseste de vreo saptamana, a avut conjunctivita si i-a aparut si ceva pe fata si bineinteles ca nu am ajuns cu el la doctor. Sapt. trecuta a chiulit de la gradi din motiv de conjunctivita, dar de azi a luat-o de coada.
Maria da si ea ceva semne de raceala. Inca se acomodeaza la noua scoala si se straduieste din rasputeri sa fie in centrul atentiei, cateodata cam prea mult
.
Eu la birou, ma tot ascund pe dupa dosare, in speranta ca scap
.
pisoi_aluna spune:
Salut, fetele!
Noi ne luptam cu colicii de vreo 2-3 zile, asa ca avem bazdaci...
Vroiam sa va intreb ce fructe as mai putea sa mananc, in afara de mere si banane de care m-am cam saturat, fara sa-l afecteze prea mult pe el? Pepenele galben o avea ceva? N-am gasit nimic referitor la asta...doar citricele am vazut ca nu sunt bune...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
cris_82 spune:
mai rarut pe aici,dar sa stiti ca nu pierd nici o pagina
[g]giorgi nu stiu daca aceea adeverinta e suficienta.banuiesc ca e si o gramada de bani si multe batai de cap cu acel certificat energetic,dar daca ati ajuns pana aicea,faceti ca la carte ammicule ca mai incolo sa nu aveti surprize
.tin pumnii sa reusiti sa rezolvati mai repede cu casuta si sa fie a voastra cu toate cele in regula
pisoi[/b] eu nu sunt adepta cartilor,adica ce scrie acolo,musai sa fac si eu.Nu uita ca fiecare organism e unic.Ce altor mamici poate face rau in acesta perioada de dupa nastere,tie poate sa iti fie ok
.Incerca cate putin si vezi cum reactionezi tu,apoi cum reactioneaza motanel dupa primele 2-3 supturi,si daca va prieste la amndoi,pai ai liber sa papi
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR