Mamici inimoase de Constanta***144***
Raspunsuri - Pagina 18
georgipuia spune:
Neata fetele si un brat de
pentru toate fetele dulcile de Constanta 
Imi cer mii de scuze ca am neglijat ieri sa felicit si eu sarbatoritii... Mii de pupici si sper sa fi avut o zi minunata... a mea a fost...

Abia acum reciteam si eu cateva pagini din urma si am realizat ca am fost poate singura care am scris fara sa felicit sarbatoritii...
LA MULTI ANIIII!!!!
Pisoi... unde vazura fetele poze cu mititelul tau...
vreau si eu sa vad...
Referitor la fructe... eu am mers pe premiza ca incerc de toate si vad cum se simte copilul... Dr Bilic zicea la o emisiune ca indiferent ce mancam, laptele isi pastreaza aceeasi compozitie... Exceptie a zis alcoolul... oare mai zisese vre-o exceptie in afara de alcool?
Miha cum te mai simti? Eu de sambata am avut simptome de viroza cu ceata pe creier si o tuse seaca, un gadilici in piept. Am luat Acc, iar aseara mi-a facut sotul ridiche neagra cu miere si am dormit ca un prunc.. nu am mai tusit deloc... deja au trecut 3 zile, deci sunt in revenire....
Copii si-au revenit aproape complet, rareori mai tusesc un pic.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 [g]giorgi nu stiu daca aceea adeverinta e suficienta.banuiesc ca e si o gramada de bani si multe batai de cap cu acel certificat energetic,dar daca ati ajuns pana aicea,faceti ca la carte ammicule ca mai incolo sa nu aveti surprize .tin pumnii sa reusiti sa rezolvati mai repede cu casuta si sa fie a voastra cu toate cele in regula![]() |
Cris... tocmai ca vrem sa facem treaca ca la carte... majoritatea auditorilor energetici "ne rezolva simplu"... inventeaza o centrala si calorifere ca sa-mi calculeze necesarul de energie. Problema este ca evaluatorul vede ca eu nu am centrala si calorifere.. si se bat cap in cap. Singura tanti care a fost corecta (in detrimentul castigului de minim 200 euro) mi-a spus ca nu se poate obtine si ca ma poate scuti de certificat cu aceasta adeverinta. M-a indrumat chiar spre profesoara de la Universitatea la care fac ei cursurile de auditor (sper ca retin bine). Alta varianta ar fi sa avem un proiect al instalatiei termice, in care sa scrie clar ce tip de centrala va fi amplasat, de ce putere, ce tip de radiatoare si cu cati elementi.. etc. Aseara am fost la un proiectant sa incercam asa. Ne costa 500 ron proiectul, iar doamna de mai sus ne face certificatul cu 600 ron... deci totat 1100 ron, echivalentul la cat imi cer alti auditori pentru un certificat "rezolvat"

Mi-am propus insa sa incerc sa obtin o opinie de la fondul de garantare azi. Poate totusi putem face exceptie de la necesarul certificatului energetic...
dar nu-mi pun mari sperante.
Vedem cum le dregem... incet incet

Ce am eu de oferit si/sau vandut?[/b]
diana2242 spune:
Fie ca aceasta primavara sa va umple sufletele de caldura si de iubire si sa va implineasca toate dorintele!!Si nu uitati, adevaratul soare se afla in inimile noastre!! Va pup si va imbratisez pe toate mamicile inimoase.
Noi suntem bine sper eu a facut ceva temperatura Rares dimineata cam frigea dar pana sa o masor disparuse dar o pun pe seama maselelor.
lulu77 spune:
O primavara plina de impliniri, iubire, fericire va doresc!!
Ledi, m-am tot gandit la voi, la David si nesomnul lui.Luca a avut o perioada, prin toamna, cred ca o saptamana, cand efectiv nu dormea noaptea ,se trezea plangand, tipand, vroia numai in brate la unul din noi.S-a linistit insatantaneu dupa ce i-a citit parintele cateva rugaciuni intr-o duminica.Am mers 3 duminici la rand.
Incearca si sa il impartasesti....e doar parerea mea.
Sanatate va doresc 
LA MULTI ANI! CU INTARZIERE TUTUROR SARBATORILOR!
Gabi, FELICITARI ptr Bogdan- ptr azi.am citit la subiectul lui 
Si Luca a fost tare mandru azi cand a impartit martisoare la gradinitza.
il intreaba inainte sa plekam de acasa bunica daca mi-a pregatiti si mie un martisor, el: nu, nu am bani eu, doar tati, si ii pastreaza ptr mine! ![]()
Aseara ne jucam impreuna, el era doctorul eu pacienta.
si tusesc(inca nu mi-a trecut raceala definitiv) si imi zice:
mami, te rog sa bei un sirop de copac sa te faci bine, ma contagiezi.![]()
sirop de copac = sirop de brad
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
pisoi_aluna spune:
georgi ai PM.
figuelle, adinutza trebuie sa dati add friend ca sa puteti vedea pozele, pentru ca am profil privat.
Nu stiu daca are legatura neaparat ce mananc, nu cred sa aiba, ca n-am mancat cine stie ce sa-i faca rau, dar e marait intr-una. Nu plange tare, nu urla, dar se strange si se chinuie si e marait de mi-e o mila de el... si nu stiu ce sa-i mai fac...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
georgipuia spune:
Inseamna ca deaia nu merge nici la mine? te-am adaugat si eu in lista mea... sper sa ma accepti ![]()
Posibil sa plec pe teren fetele... daca nu va mai tin de urat sa stiti de ce.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Referitor la ce spunea Lulu de impartasit... si eu m-am gandit. Eu incerc sa impartasesc copii la 1-2 luni macar. Dar poate sunt eu mai bisericoasa decat alta lume.
Leditia spune:
Lulu,ce scump e Luca..asa ma oftic ca al meu nu vorbeste..
La noi nu a fost vorba de o saptamana,ci din toamna e problema..Se tot trezea,nu mai voia in patutul lui(ala de bb),urla..dar se culca la loc,chiar daca se trezea de nu stiu cate ori pe noapte,adormea la loc..reuseam sa-l adormim..
Apoi i-am schimbat patul si i-am luat patut normal..in care nu a vrut.A inceput o perioada in care stateam de garda sa-l pescuiesc de pe jos..La el in camera am si o canapea,dar din doua paturi el se culca pe jos..
.Sau se culca pe canapea si cadea..sau cadea din patul lui(am rezolvat ambele paturi sa nu mai cada din ele)..Se tot trezea si urla..Apoi a inceput sa se trezeasca in creierii noptii si sa nu mai reuseasca sa se culce la loc.Mergeam la el,stateam acolo cu orele si el nu mai adormea...si a venit perioada in care se trezea in fiecare noapte pe la 3-4 si se juca pana dimineata si nu mai era chip sa-l adorm..Nu mergea absolut nimic.Ziua nu mai voia sa doarma,am inceput sa-l legan..si sa stau cu el la pranz,leganandu-l chiar si 2 ore..uneori adormea,alteori nu.
Am incercat tot ce se putea..dar copilul parca avea ceas in burta si se trezea la ora aia 3-4 si se juca pana dimineata..cu noi aici nu voia,dincolo la el nu voia nici singur nici cu unul din noi,el voia sa se joace,iar eu simteam ca ma prabusesc de atata nesomn si oboseala.Daca initial am dat vina pe canini si pe dinti in general,apoi pe patut,apoi pe nu mai stiu ce,dupa o vreme buna m-am gandit la ADHD..sau c-o avea ceva neurologic..sau Dzeu stie,dar imi treceau numai aiureli prin cap.
Barbata-miu insista sa mergem la dr,ca nu-i ok,eu ii ziceam ca-l doare ceva si sa-l lase in pace,ca nu are nimic..si va trece si ca dr ce sa-i faca,ii da somnifere?Pana intr-o zi cand chiar eram hotarata sa-l duc la dr ca nu se mai putea..
De sapt trecuta doarme mai bine...se mai trezeste noaptea,insa se culca la loc,nu mai umbla prin casa si nu-l mai alerg cate 2-3 ore si seara si la pranz..
Aia cu mersul la biserica nu am incercat-o ce-i drept,dar cred ca in disperare de cauza as fi facut-o si pe asta.
In fine,sper sa fie bine de acum incolo si sa doarma si el cat de cat bine..
pup si o zi faina.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Ledi sa stii ca eu am patit cu fata cand eram gravida cu Teo... ne-a speriat un caine pe amandoua de am zis ca nu mai pot respira... ditamaie femeia gravida nu ma puteam opri din plans. Mony nu dormea noaptea, tot speriata a ramas pana am fost la preot si ne-a citit la amandoua. De atunci am o grija cu impartasitul periodic. Si ador la ei ca-si spun rugaciunea impreuna seara, iar Mony a invatat si la religie rugaciune noua si mi-e drag de nu mai pot ca spun impreuna si invata si Teo.
Pisoi... am vazut si eu feciorasu...

Mandria mamei.
Sa-ti traiasca si sa va bucure inimile!
Leditia spune:
Georgi,eu nu sunt genul ala de om,nu sunt bisericoasa,dar cred in Dzeu.Nu stiu daca ma intelegi..Imi place sa merg pe la manastiri,doar pt ca ma linisteste,ca pun acatiste pt David,in fine,sunt chestii personale..
Insa eu nu l-am impartasit pe David decat o sg data(acasa insa,cu lingura mea) si nu-s adepta,pt ca am oroare de lingurita aia care merge din gura in gura la zeci de copii,adulti..Daca pt un copil normal un bacil,o bacterie sau mai stiu eu,nu e f grav,la noi poate fi mortal.Asa ca am si eu piticii mei,discutiile astea le am si cu ai mei,care tot fac comparatii si pe mine ma seaca la culme..si nu-i pot face sa inteleaga ca nepotul meu e sanatos(copilul fratelui meu) si al meu nu,iar mie modul ala de a impartasi mi se pare neigienic.Nah,ca am zis-o si pe asta..![]()
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.