Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Mariilor, Ana si Nora!! sa fiti sanatoase!!

eu m-am saturat de iarna asta!!! m-am sa-tu-raaaat!!! acum cred ca am si racit, ma doare urechea ... brrr ... vreau sooooaaaareeee si caaald ... 50 grade sa fie!!!

matei e bine si sper sa ramana in continuare asa.

sa aveti o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muulti ani! Maria, Nora si iar Maria, sa aveti viata frumoasa si sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Ana de Loradin

Nicolas Mihai de Suzy

Maria de Tzuna

Maria de Selene

Nora de Pisikuta

Sanatate bolnaviorilor
Condoleante Mady .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani Maria si Nana! Frumoase petreceri ati avut! Mamicile sa traiasca si sa va mai faca!
La multi ani, Ana! Lasa ca hainutele prind tare bine, iar de jucat se joaca cu fratiorul mai mult .

Pe la noi toate cam la fel. Adica eu si sotul tot raciti. Am inceput amandoi sa luam augmentin ca ne simteam din ce in ce mai rau, iar el trebuie sa mearga la lucru. Thea e bine. N-a mai facut febra, doar tuseste, dar asta mi s-a spus ca va dura mult timp. Azi am fost la o festivitate de premiere organizata de inspectoratul de la noi pentru martisoare facute de copilasi prescolari si scolari. Ne-au anuntat doamnele ca e si Thea printre castigatori, desi nu stim cand a facut martisorul ala la gradi, dar nu asta conteaza. A fost ciudat pentru ea, timorata tata ca trebuie sa stea acolo in fata fara mine printre atatia copilasi necunoscuti. Dar s-a descurcat pana la urma. Am cumparat si martisorul castigator la sfarsit, dar din pacate i l-am pus in piept si l-a pierdut. Neinspirata cum am fost nici aparatul foto nu l-am luat la mine . Am doar cateva amarate de poze pe mobil. Sa vedem cum arata cand le descarc.
Tot azi i-au venit si rolele, cadou, mult prea devreme, pentru ziua ei si nu s-a mai despartit de ele pana sa ne culcam. Tare haioasa!
Maine o sa o duc la gradi sa dam cate un buchet de flori si un martisor la doamne si ingrijitoare. Pentru 8 martie s-au strans banuti, cate 30RON.
De primavara ... nu stiu cand o vom vedea si afara. Abia asteapta ea, dar ce-o mai astept eu!
Karla! Tot raul spre bine.
Rebiana, las' ca vin ele si zile mai bune!
Siuta, eu zic ca nu e de castigat nimic in razboiul asta. Mai bine te relaxezi, o lasi in pace si mananci tu diverse in fata ei, dar fara intentia vadita de a-i da si ei. Poate asa se indura si mai gusta cate ceva. Thea mananca de sambata trecuta doar cate-o gurita de cate ceva, in schimb am grija sa fie hidratata. Presupun ca a slabit, pentru ca se vede la incheieturi si la coaste, dar are de unde. Adica ea vea deja 21 de kg inainte de boala asta si peste 105cm, ca n-am mai masurat-o demult. Poate ca la voi nu e bun sfatul asta, dar merita incercat.
Laura, cunosc copil d-asta pericol public. Sunt si eu posesoare de una. De la turnat tot balsamul pe covor, la stors lamaie intr-o priza pana la trantit aragaz peste ea, si mai sunt muulte altele, dar care , probabil nu m-au mai marcat atat. Nu e usor!
Sanatate va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MULTUMIM TUTUROR PENTRU URARI!

LORADIN- la ce gradinita e Ana acum? Voi stateati in Drumul taberii parca. Oricum ma bucur ca ati gasit o gradinita buna si o educatoare ok. Preturile de la particulari cel putin aici pe Bucuresti mi se par enorme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani NORA!
La multi ani MARIA!
La multi ani MARIA!

CRINA
TZUNA minunat tortul!! Apreciez maiestria! Maria ~ o dulce!! Burtica arata tare bine si rotunjoaraaaaa!
ROXANA, si eu iubesc luna martie, incepand de acum 4 ani. Iunie este si va fi intotdeauna luna de suflet…
ELENA
ELA Felicitari Theei pentru participarea la expozitia de martisoare cu un martisor lucrat de ea!
LORADIN ma bucur ca s-a acomodat Ana la noua gradinita.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

!

Sa vina P R I M A V A R A A A A a a a ! ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Doamnelor, sa aveti o primavara minunata ( cand o veni...) si copii sanatosi si voiosi !
Asa bine ma simt ca am intrat in martie .Nu stiu cum sa explic dar, desi ninge afara , la mine in suflet e soare.Asa mi se intampla de fiecare 1 martie .
Ela, daca o las pe ea manaca numai biscuiti , cozonac, ...si cam atat.Este si foarte slaba , toata lumea se mira cum nu o ia vantul pe strada .Oricum ieri a fost 1-0 pentru mine : a mancat toate mesele, cam tot ce i-am pus in farfurie .Sper sa se intample si azi la fel .
va si HEI , VINE PRIMAVARA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nicolas-Mihail
Maria-Alexandra
Maria-Teodora
Nora-Ioana
Tudor-Stefan
Sophia-Antonia
Sa aveti o viata implinita si frumoasa si sa aduceti doar zambete pe fetele parintilor vostri!

Imi cer scuze pentru intarziere...ce sa spun am si o perioada f incarcata, dar in principal martisoarele sunt de vina, am modelat in ultimele zile pana noaptea la 1, am facut poze si diseara vi le arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

sa aveti o primavara frumoasa! renasterea pamantului sa ne prinda pe toti in misterul sau si sa ne improspateze viata!

multumim ptr urarile de ziua nanei.

ela, cand ti am citit prima data urarea aia cu "mamicile ...si sa va mai faca" mi au fugit ochii pe text si am prins doar "sa mai faca". sa mai faca, ce? inca un copiiiil??? doamne, pai m ar apuca 50 de ani maine-poimaine. . pana la urma m am prins ca tu, fata delicata, nici nu te ai gandit la asta.

kittiluna, abia astept martisoarele alea. te stiu suflet de artist si mana dibace, ma roade demult sa ti scriu sa pui o poza. felicitarile, dupe aceeia

karla, nu mai fi fatalista, poate nu s o virusa. pleaca si tu cu speranta, nu i da un start atat de pesimist. ce sa zic, nici eu nu s optimista din fire, da's buuuna la sfaturi..

kmi, domane, nuuuuuu!! nu am facut in viata mea decat 2 torturi, cred. si alea au iesit bune totusi, ca n vorba aia cu norocul incepatorului. de aia nici n am perseverat, de teama sa nu ratez .
nora are 110 cm, la haine i luam de 5-6 ani, functie de brand. dar este inaltuta, intr adevar.
acu', stii, e chestie si de atitudine in fotografie, ca eu imi amintesc niste poze ale timeei in care pare atat de mare...
(imi place ca i spui norah, asa gandesc si eu numele ei, chit ca n am declarat o cu h in coada)

jo, la noi e soare, pana si asta s a saturat de iarna grea. ia si tu o raza de la cta, sa te mai aline un pic.

iii! tocmai am primit un martisor cu o pisica aurie batuta n cristale rozalii si cu ochii oblici din sticla neagra. ce frumoasa e, ca mi vine sa miorlai!

pup stup, animarea c a dat soarele!

si poate scrieti si voi un lma in fata, ca tot a nceput luna martie...

Mergi la inceput