Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanici spune:
Tzuna am uitat ca intrebasei.
is bine baietii, rares la gradi, asteapta si el sa vina vara mi-a zis ca vrea sa vina "der sommer" (nush daca e corect articolul dar el asa a zis ) atunci cand e cald si mergem afara toata ziua sa se joace cu mingea, sa isi manance iaurtul afara...,,cred ca nu mai are rabdare nici el.
Horia creste.... e buflitza cum il alinta frate-su; saliveaza toata ziua si e balta pe sub barba lui oricat l-as sterge si cu tot cu bavetica la gat. probabil de la dinti desi afe 6 incisivi iesiti din cei 8. sper dupa ce ii mai ies si ultimii doi sa mai ia o pauza la sportul asta ca nu imi place asa. are zile cand e cuminte are zile cand e cu fundul in sus si doar maraie si vrea in brate, dar per total e f ok.
Magdutah, daca nu il deranjeaza f tare pana in mai io zic ca e mai bine asa, se zice ca primavara e anotimpul optim pt interventia asta.... nush de ce. rares la sf de aprilie e operat.
Pis, Nora ia singulaire? io pt asta vroiam sa merg la pneumolog....sa imi zica daca e cazul sa ia sau nu.
si din cujetarile mele de om care se plicti.....maine e martisorul....teoretic vine primavara.....de cand o astept!!!!! Pe vremuri uram luna asta ca e cu noroi si vreme urata....acum e speciala pt mine.....ca si iunie de altfel, dar iunie mereu a fost speciala
karla32 spune:
La multi ani domnisoarelor Maria si Nora!
Multi ani cu sanatate, sa cresteti mari si cu noroc pentru toti cei care s-au serbat deja!
Eu...vin sa ma plang la voi...sunt intr-o criza! Cand va spun ca habar n-am cum sa gestionez anumite situatii...M-a anuntat bona ca isi ia concediu o luna sa plece in Elvetia! Zbang! Ma pregateam sa il dau pe Luca la gradi de la 1 mai...dar acum nah! Trebuie sa il dau de la 1 aprilie, la program prelungit! Dupa ce ca la serv am o perioada cumplita, asta imi lipsea! Presiunea timpului si niciun fel de ajutor! Nici nu stiu incotro sa apuc! Si cand ma gandesc ca domnisorul meu o sa se viruseze dupa o zi doua...
Va pup si sa aveti o sapatamana minunata!
kmi78 spune:
Manuela ai muncit ceva la tort? ai avut noroc cu ajutoarele....
a iesit foarte frumos si sunt sigura ca si gustos
Pisicutza , sa nu-mi zici ca si tu ai facut tortul Norei?! Super!
iar Norah e inalta parca ai zice ca are cel putin cinci ani!
Krissy spune:
Ana de Loradin
Nicolas Mihai de Suzy
Maria de Tzuna
Maria de Selene
Nora de Pisikuta
Sa va dea D-zeu multa sanatate, noroc si o viata frumoasa!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
15+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Laina spune:
buna ziua!
la multi ani frumoaselor sarbatorite!!
daa...varaa...cine n-o astepta? si ei, si noi ne-am plictisit de tot de frig si zapada si multiple straturi de haine, si virusi, si cate si mai cate...Da vine ea si vara...
Karla, imi pare rau de o asa situatie, iti doresc multa putere si rezistenta si pentru Luca! Poate prestezi o imunizare mai in forta la el, aasa ca de inceput de gradi?...
Noi suntem bine, mai mucim un pic, dar deja e normal...De maine se va duce din nou la gradi. PISIK, I feel you, si eu am tras o tura prin targ asa pe friiig...
SIUTA, REBIANA, capul sus, suntem alaturi de voi in toate razboaiele!
Oricum. Va pup calduros si primavaratic!
ralualexandrei spune:
Maria printesa de Tzuna
Maria printesa de Selene
Nora printesa de Pisikuta

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
tzuna spune:
KARLA- imi pare rau ca treceti prin momente mai grele. Dar cine stie... poate va fi bine si asa. La 1 aprilie e posibil ca virozele sa fi trecut deja. Capul sus si aveti grija de voi. oricum bona dc a hotarat sa plece oricum va pleca. Si dc voi dati copilul la gradi o pastrati oricum? Sau dupa va veni numai cand se imbolnaveste cel mic si in vacante?
MARTISOARE- am fost placut incantata sa vad f multe martisoare de bun gust si la preturi f accesibile anul acesta. am achizitionat 2 pentru educatoare , 1 pentru prof. de engleza si 2 pt ingrijitoare.
Maine ducem suc si prajituri si la gradi. Eu as fi sarit momentul mai ales ca azi am tinut-o acasa dar ce sa ma fac cu gaza ca ea vrea musai .... ca tb s ao urce dna pe scaunel ca sa-i cante copiii LMA . E f draguta.
CALDURA- vreau si eu mai ales ca azi am iesit pe fuga din casa , cu haina descheiata sa nu intarzii si am avut surpriza ca la iesire din bloc sa nu ma pot incheia. Cum nu mai aveam timp sa ma intorc am mers asa cu gatul in vant. Noroc ca era burta protejata de bata inalta a pantalonilor si bluza. Deci gata vreau caldura ca nu ma mai incape decat paltonul. Si ala e visiniu si destul de elegant si nu merge decat la rochii si cizme.
loradin spune:
Buna seara,
va multumesc mult pentru toate urarile!
Am sarbatorit acasa ziua Anei.Nimic special. Am preferat anul acesta(sa profit ca e mica) sa-i cumpar hainute.Atunci s-a bucurat dar mai apoi mi-a zis asa "Mami sa stii ca asta nu e cadou, sa cumperi la copil haine.Cadou era sa-mi iei papusi,o alta bucatarie, unghii false" Deci.....am gresit-o....in loc s-o programez la coafor mi-am permis sa-i cumpar jocuri educative si haine.
In alta ordine de idei ...i-am schimbat gradi.Am revenit la una de stat.Tarifele "ucigase" m-au determinat sa revin dar nu regret nimic.Are o educatoare minunata care a indragit-o din prima.Ba mai mult si doarme acolo.
Tudor creste si-mi arata ce inseamna de fapt sa ai copil.Nu sta nimic in calea lui.Tot ce e buton ,priza trebuie verificat zilnic.Cuptorul .....noroc ca e electric ca altfel eram morti demult ...si tot asa.....altfel spus e pericol public!
Nu stiu cum sunt ceilalti frati dar astia doi m-au terminat.Se bat ...se musca....se ciupesc...dar se si iubesc in aceeasi masura.Nu prea inteleg eu relatia asta dar e a lor...nu ma mai bag
Il astpt pe Adi si revin si cu poze(daca mai stiu sa le pun darca nu apelez eu la cineva.
Va pup si va doresc tot binele din lume iar sarbatoritilor acestei luni "La multi ani!"