Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fooarte frumos tortul! si ce frumosi invitati ati avut! sa se plimbe cu placere Maria pe noua bicicleta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Poze de la ziua Mariei aici

Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, iar tu ai burtica super si un tonus de zile mari !!! Frumos tort si maria e fff incantata de bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Nicolas!
Nu am recuperat nimic din urma. Am zile tare urate :(........

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Nora !!!
Maria !!!
Maria !!!

Sa aveti parte de o viata frumoasa si fericita !!!!

Rebiana - capul sus, toate oproblemele pana la urma trebuie sa treaca, or sa vina si zile mai bune!

Pup fetele

C&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Nora !!!
Maria !!!
Maria !!!

sa fiti sanatoase si vesele mereu!

Tzuna f reusit tortuletul ca si petrecerea de altfel.
Si burtica rotunjoara si maricica de-acu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi si mai ales gazei mele mici.

Sa fie sanatosi cu totii si sa aiba parte de toata dragostea noastra si o viata cat mai usoara sau macar puterea sa treaca peste orice greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani dragelor maria si nora! sa cresteti sanatoase, istete, frumoase si cu noroc!

tzuna, ce tort minunat! sinteti doua artiste inspirate si indemanatice!
nana a avut tot unul cu mickey mouse, ca prima dragoste nu se uita niciodata, stiti cum este..
ieri am sarbatorit o si noi, cu prietenii ei mai vechi si cu cei noi de la gradi. a fost fericita, rapusa de oboseala nu s a lasat pana n a despachetta tot acasa si n a mai tras o joaca cu tot ce primise cadou.
o sa pun si cateva poze de la petrecerea ei, sa mi fac ceva timp azi, maine.
kit, nu stiu, ma dispera, la inima e ok, i a zis si cardiologul la controlul de o luna de la operatie. iar tomografiile ies ok, vestibilar si auditiv-ok(ma rog, in afara ca si a lezat ireversibil nervul auditiv, dar altceva nu iese). dar e ametit in permanenta, si n ar trebui. te pup ptr grija ta, iti multumesc mult.
roxis: in sfarsit nu mai tuseste, dupa 8 zile de flixotide si ventolin, dupa atatea luni in care tusea si in pauzele de sanatate dintre viroze. deci am conchis ca asta i trebuia de fapt, siropurile vax la ea. noi 2, colege si de suferinta la copii, nu ne ajungea ca bazaim pe aici prin stup...
laina: m ai ambitionat acuma cu homeopatele alea, ca la noi ti am zis ca n au avut efect. ma bucur ca ati scapat asa usor. am prieteni care au trecut pe remedii cu rezultate, din pacate noi nu sintem printre ei :)

azi tre' sa dau o raita dupa cadouri de martisor la gradi. iau ceva care sa acopere si ziua de 8 martie. pe frigul asta nu mi arde de iesit in targ, dar noblesse oblige...

o ultima zi de iarna usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ROXANICI- am scris aproape in acelasi timp. Ce-ti fac flacaii?

Eu lucrez de acasa azi asa ca asteptam niste copilasi in vizita (nu m-am putut abtine sa nu organizez ceva si azi) si pana vin I-am montat Mariei un razboi de tesut covorase pentru copii. E f dragut dar e cam greu pentru ea. Adevaru-i ca si pe cutie scrie de la 5 ani in sus dar cum l-a primit cadou si eiri nu l-a putut desface azi e calare pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Maria !!!
La multi ani Nora !!!

si La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile !!!

tzuna foarte frumos tortul !!! Bravo !!! Si pupice la burtica sa creasca mare si frumoasa si mai departe !

Noi suntem bine. Am sunat la 2 spitale aici sa il programez pe Matei la tait polipii si la amandoua mi-au spus ca de abia la mijlocul lui aprilie ne pot primi. La cel de langa noi au spus ca ne putem duce pe 8 aprilie, dar el pe 9 face 4 ani ... si parca chiar sa il chinui de ziua lui ... Apoi al meu sot pleaca in Japonia si cum se intoarce zburam acasa sa sarbatorim pastele cu bunicii. Asa ca nu ne ramane decat sa il programam in mai ... si speram ca pana atunci sa nu aiba probleme , poate asa o sa ma si razgandesc sa ii mai fac ceva !

Pupice de la noi!
Ma duc la intins rufe ca azi e soare si frumos aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Maria de Tzuna !!!
La multi ani Nora de Pisikuta !!!
Sa aveti noroc cu carul si sanatate la fel !
Eu sunt in continuare in razboi cu Anastasia . Inca nu avem un invingator .

Mergi la inceput