Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mady te imbratisez strans-strans, nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat ce au spus fetele si decat ti-am spus zilele trecute, ai grija de tine si de burtica, de Razvan, plangi cand simti nevoia, haide si vorbeste cu noi!
Dumnezeu sa o odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua!

Raport: succes complet cu remediile homeopate! nu imi vine sa cred!! ieri mi-a facut febra 39.6, si o asa febra ei de obicei ii scade foaarte greu, cu novocalmin si impachetari...Ei bine, cu Belladonna i-a scazut la 37.8 in jumatate de ora!! Inainte de culcare i-am mai dat un remediu si nu mi-a facut febra toata noaptea..ba chiar si dimineata, la mai mult de 14 ore de la ultimul antitermic clasic administrat, avea 37.1!....

Ca si raport de crestere: ea are cam 100 cm si aproape 16 kg. Eu sunt super multumita de cum arata!

REIN, imi pare rau de asa probleme si la voi...Cum a spus si Tzuna, si la noi functioneaza foarte bine explicatiile detaliate si premiile...

KITTY, imi pare bine ca te-ai mai linistit si tu!

Vaccin...nu stiu ce sa spun. Bine ca mai e inca timp de gandire, cel putin la noi, si ca pana face ea 4 ani va mai trece perioada virozelor...Vom vedea atunci.

O zi super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Va multumesc tuturor de urari !!

Mady ,imi pare rau pt tine ca tre' sa treci prin situatia asta, Dzeu s-o odihneasca, si cu siguranta, ca ea de acolo de la DD va avea grija de voi !

Noi suntem cum suntem...Andrei ieri n-a reusit decat sa o duca pe teodora la gradi, cum a venit acasa, a cazut la pat, terminat, cu o raceala puternica, cu frisoane, durere de cap cumplita, febra,nici nu putea sa se miste de pe o parte pe alta...pe mine ma incearca ceva de cateva zile...slava domnului ca teodora e cat de cat ok...

Sanatate multa piticilor bolnaviori !!!

La multi ani piticilor care au implinit 4ani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

REIN ma bucur ca ai venit cu vesti bune, felicitari si sotului pt reusita, si sa speram ca veti fi bine dupa tratament.
felicitari pentru finut si pt patinat, e bine si acum decat nciodata asa ca mine

TZUNA hai ca poate ai noroc si reusesti sa gasesti, succes cu pregatirile pt petrecere.

CRINA ma bucur ca ai mai intrat a ne mai spui de albinuta ta, sunt convinsa ca ii este mai bine acolo la aer curat, si poate veti reusi sa gasiti o cale sa fiti cat mai aproape de ea.

MARTA cu scuzele de igoare spun si eu acum la final LA MULTI ANI tatalui tau, sa fie sanatos si sa se bucure de nepotei.

va las acum, sunt putin euforica, rememorez momentele de anul trecut, maine pitica mea face 1 an, nici nu stiu cand a trecut timpul, sunt atat de fericita si implinita incat uneori ma intreb ce am facut eu oare sa merit asa ceva.

sa aveti o noapte linistita si sanatate multa puiutilor bolnavi.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Un bebelus in casa este un adevarat izvor de bucurie.(Martin Farquhar Tupper)

La multi ani pt dra ioana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

s] Ioana Sa fi fericita alaturi de Stefi si parintii tai!!!

Ana Sa ai parte de tot ce-ti doreste parintii tai si impreuna cu fratiorul tau sa-I faci fericiti si impliniti!!

Kitty – ma bucur ca a iesit bine pana la urma. Asteptam pozele cu martisoare ca sa ne inspiram, sper sa fac si eu ceva cu matza mea maine si luni. Concurs dre dans de societate??? super, sper sa fie OK Giulia si sa poata dansa trupa vesela.

Rein – sanatate lui Petru si cu rabdare o sa treceti si peste asta. Si felicitari sotului, si soata mea isi tot ptopuna sa se lase, cum a zis si Ioana, sper sa nu ajunga sa faca pneumonie ca sa se lase.

Pisik – sanatate tatalui tau, cat despre patine, nu conteaza ca au trecut 5 ani, e ca mersul pe bicicletam (asta n-am testat-o, ca nu am meres niciodata, dar asa se spune, nu?!?!), nu se uita. Eu am pus acum cativa ani patinele in picioare dupa ce nu mai facusem asta din copilarie, si spre surptinderea mea n-am cazut. Maya e cam fricoasa si n-a vrut pe patinuar decat de mana cu mine, dar ea fara patine. Am zis ca mai incercam zilele astea, sper sa reusesc sa o conving sa-si puna patinele. Si la saniusi e fricoasa. Ii place sa o traga mama pe strada, dar pe partie nu e prea incantata.

Anamana – sa ne anunti sa pregatim de majoretele, poate te ajuta sa-l scoti mai usor pe dolofanel.

Tzuna – sper ca ai gasit studioul de balet la un opret rezonabil. Cum am fost prima petrecere a Mariei?

Laina – sanatate Antoniei, e super ca reactioneaza bine la remediile homeopate.

Carmen- sanatate si ti si sotului si Teodorei sa nu o ia de la voi.

Raportul nostru la apropate 4 anisori: 106 cm si kg ... suficiente cred, ca n-am mai cantarit-o de mult, dar cred ca are pe la 16 kg. Mananca rezonabil, se completeaza de minune cu Ioana, Maya-si mananca toate legumele si o ajuta si pe Ioana, in schimb Ioana e mai carnivora, isi mananca toata carnea/ficatel/peste, sau ce mai au ele in meniu si o ajuta si pe Maya.
Cu micul dejun stam mai prost. Isi bea lapticul (tot din biberon, am incercat toate canile posibile, si nu vrea sa bea, asa ca am lasat-o cu biberonul) si mananca f. bine oul sub toate formele (preferabil omleta cu cascaval, masline si marar), dar in zilele fara ou mananca prea putin (sau mai putin decat as vrea eu). Voi ce le mai dati la micul dejun? Ca eu am tot incercat dar nu prea vrea altceva decat paine cu unt si miere, sau puiutzi cu cascaval. Am incercat sa-i dau rulada de pui, dar o fac degeaba ca nu vrea nici macar sa guste, mezeluri nu prea i-as da, cereale mananca goale, dar nu prea multe.

Nopate buna tuturor si multa sanatate
C&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Nicolas Mihai!!!!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multi ani Nicolas !!!!

Mady

Anamana tinem pumnii sa vina repede si usor printesa mica. Sa stii ca nu e neaparat sa mai creasca mult Ilinca si sa fie si oarece diferenta intre greutatea estimata si realitate. Mie la 37 sapt mi-a zis ca horia are 3100 g si ca mai creste destul in 3 sapt dar o iesit cu 3120g. ori nu o mai crescut cine stie ce ori a fost diferenta intre masurat si realitate. nu te speria, aia e cert. Sa zici cand sa punem zapacite din alea sa faca galerie.

Rein sanatate lui Petru..,..mai asa mic si cu gastrita... despre meniu nu stiu ce sa zic. la rares nu ar fi pb el nu manca prajit decat oul, condimentat nu, prea aromat nu. Ciocolataar fi buba, poate ar merge inlocuit cu ceva facut in casa....alt desert.
Bravo lui tati.

Tzuna sper ca v-ati distrat de minune ieri.

Pisika sanatate Norei, vad ca inca le mai trageti voi.Rares s-a mai calmat, parca nu mai face asa urat.... desi daca stau sa ma gandesc in decembrie tot cu ventolin a tb sa il tratez.

Crina vad ca tot cu lila- mov va imbracati:p
Mai da io incep sa intru la banuieli....oare numa rares e asa pitic ca vad ca majoritatea bondarilor au depasit un metru deja....el e la 95....

Laina, Carmen, sanatate la puisori.
io cu remediile homeopate is asa....le dau la copii, le folosesc si io dar nu prea vad rezultate.....ori nu imi dau seama....nush care e adevarul.....oricum nu am vazut imbunatatire majora niciodata cand am folosit.

noi pe-acasa.....we plicticos.....sa vina caldura aia odataaaa!!!

aa am fost in metro la jcarele reduse da nu era mare lucru de luat.....cred ca astia vor sa scape de resturi si sa aduca altele noi.....rares s-a pricopsit cu niste masinele, of course.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ROXANICI- Reres nu e cel mai mic de pe aici. Si Maria are undeva intre 98 si 100 cm ca nu-mi iese niciodata la fel. Plus ca cei mici cresc in salturi asa ca e posibil ca Rares sa ia cativa centimetri buni pana in vara. Horia mic ce mai face?

Petrecerea nu am tinut-o ieri ca am avut eu un curs. Toata nebunia a fost astazi. Copiii au venit la 11 si abia au plecat.A fost f frumos, Maria putin cam agitata (ca s-a trezit devreme, ca nu se intampla totul cum ar fi vrut ea...stiti voi de-ale varstei) dar per total a fost o zi frumoasa. Tortul a iesit bine si am avut ajutoare de nadejde (sotul la taiat blatul aseara si a stat cu mine pana la 1 cand am terminat de insiropat si umplut cu crema si Maria care m-a ajutat azi la ornat. ea a facut inimioarele din martipan).

Studioul de balet - m-am enervat si eu si sotul si asta este a ramas fara el. Poate gasesc undeva catecelele si videoclipurile de pe cd-ul din set ca sa le folosim doar pe acelea. Cadoul Mariei a fost pana la urma o bicicleta cu 2 roti dar si 2roti mici ajutatoare din Decathlon. Am fost si am luat-o cu ea, a incercat-o, i-a placut , i-am luat si casca si gata asta e cadoul. Oricum ne-a costat o caruta de bani (379 bicicleta , 49 rotile mici si 49 casca) dar personal cred ca merita. Bicicleta pare f buna si Maria care e o matza de fata pedaleaza f bine si usor ceea ce e f important.

CARMENFR- multa sanatate intregii familii. Chiar dc Teodora pare ok urmareste-o cateva zile. sa nu ia si ea ceva de la tatic.

MADY- cum mai esti?

KITTY- sper sa nu faca mica dansatoare varicela chiar acum.

Multa sanatate copilasilor bolnavi.

ANAMANA- ai nascut? Punem majoretele la treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Poze de la ziua Mariei aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Tzuna, sa ne arati cum a iesit tortul si poze de la party.

Rox, ai concluzionat bine, ciocolata si cacaua sunt cele mai problematice. Deserturile de la gradi se bazeaza pe ele. El a inteles ca nu are voie, acasa nu papa, dar mi-l imaginez bietul cum i se scurg balele cand ii vede pe ceilalti.
Nu stiu nici eu cum a ajuns la gastrita. Poate colicii aceia pana la 4 luni de viata sa fi vestit problemele astea? poate de asta cerea sa suga la nici 2 ore? poate am gresit ca am luat la rand toate siropelele si picaturile anticolici care oaricum, nu au avut efect? nici eu nu stiu, totul e sa se vindece.
Nu-s ce sa zic, acasa noi nu mancam mezeluri, prajeli, a avut numai mancare cu legume si carne de la mama de la tara, oua, etc, deci totul ingrijit. Eu nici pufuleti nu le dau, nu suc.
nu imi vine nici o explicatie si continuu caut.

Mergi la inceput