Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaradu spune:
La multi ani!!! La muuuulti ani!!!!!
La multi ani Tudor si la multi ani Sophia!!!
sa aveti o primavara si un an asa cum va doriti.
ce zici pis?? raza de soare???
eu stau in pat si zac!!! am febra si ma doare urecheeeeaaa. dimineata a trebuit sa ma deplasez la locul muncii la ora 7 si abia am condus. apoi pe la 9 cand s-a mai animat putin lumea m-am intors acasa sa bolesc.
ralualexandrei spune:
Luca
Tudor Stefan
Sophia Antonia
Elias si Simon
Si un martisor pt doamne si domnisoare:
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
martutza spune:
Ana de Loradin 
Nicolas Mihai de Suzy
Maria de Tzuna 
Maria de Selene
Nora de Pisikuta 
Tudor de Gabi78 
Sophia de Krissy 
Luca de Ocrainic 
gemeni SImon si Elias de Anail 
sa fiti sanatosi,norocosi si la punga grosi .
cu zcuze de intarziere pentru cei sarbatoriti fdeja.
no am avut sambata botezul Claudiei si nu am avut timp sa intru.
Siuta...vezi ce e cu burtica....daca sunt doar mofturi incearca (daca poti ..eu nu pot
)si fa-i ce-i place sau macar cu un aspect amuzant.Iesiti voi doua la o pizza si afla ce o determina sa faca asa...poate din gelozie, poate vrea mai multa atentie...victor a avut si el din astea.
Karla...pai in aprilie numai ia virusi...al meu merge de la 1 februarie si am avut 1 singura pauza de 2 zile pt muci..ca nu voiam sa se complice lucrurile si sa imbolnaveasca si fata.Fruntea sua...va fi bine
Delia si Manuela....Frumoase poze si frumoase sarbatorite...sa va traiasca fericite.
Magdutah poate il programezi la scos polipi in RO la clinica urechii in Bucuresti...sau poate nu-i mai scoti...oricum pe frig e mai riscant sa-i scoti ca si pe cald...primavara si toamna sunt cele mai indicate.
Rein...nu-ti mai fa procese de constiinta...cand bb avea colici sunt convinsa ca majoritatea am incercat toate remediile posibile.Daca ai dubii intreaba dr daca tratamentul pt colici poate fi cauza gastritei.Sanatate lui Petru si rabdare sa manance de regim.Se va regla oricum.Sa nu uit...la gastrita hipoacida nu se dau remedii de colici...dar cine sta sa fac l aun bb de 2 luni analize...dr nostrii sigur nu...iar noi in disperare ascultam orbeste de ei.
Laina multa sanatate va doresc si o primavara asa cum visezi.
Ela felicitari...fetita ta atomica isi canalizeaza frumos energia.
Laura...pai cum sa nu o iubeasca mai pe Ana...cu mutrita ei cucereste pe oricine.Si Victor e la stat full day...si nu am probleme..poate doar azi sa vina mai morocanos ca verisoara lui e bolnava si nu au dus-o...si e prima zi fara ea in grupa...dar va trece si asta.
Kitty...poze-poze-poze...am primit si eu martisor din pasta fimo sau fino...ca nush cum ii zice bat-o vina...si e tare dragalas...ma bate gandu sa fac si eu cu Victor cate ceva din pasta asta dar nu stiu de unde sa o iau.In plus am lucra doar in weekend ca in timpul saptamanii dupa ce vine de la gradi mai iesim la cumparaturi amandoi sau se joaca pe calculator ca i-a descarcat tasu MagicDesktop si de atunci numai avem loc seara de el cate 1-2 ore cu pauza de masa si pipi.
Roxanici...pupa nematu cel dragutz...c-o fi zomer sau vara numa sa vina odata.Spuneai de intors de pe o parte pe alta acum cateva zile...pai matza mea care sta in sac de dormit cam 12 ore nu prea are cum sa se antreneze...de aia intrebam pe Arissa cam pe la ce luna..ca nu pot sa-l iau pe Victor etalon..el oricum era si este un agitat..dar joi atrecuta s-a intors matza de pe burta pe spate si a ramas cu mana sub ea dar sa planga...pas....se uita la mien si ma certa ca nu o ajut.Horia baleste cu motiv dar a mea nush ce are ca face balonase toata ziua si nu se vad mugurii de acum...nici nu as vrea ![]()
Rebiana...si eu am dat Osteocare si cand nu am avut bani am luat Cal D3 de la Natura (calciu cu vit D3) e la jumatate de pret fata de celalalt.
daca mai reusesc o sa intru sa va povestesc de Victor si de Claudia,de botez si sa pun poze.
martutza spune:
cateva poze din ultimele 3 zile
am pus cateva poze.
acum merg la alaptat si daca adoarme iar mai bag o vorba pe aici.
Ioana multa sanatate.Ai grija de tine si de Matei ca pana pe 12 vine sigur vremea buna si tre' sa iesiti la soare.
Victor la aproape 4 ani are 106 cm si 17kg in oase ca i se vad coastele...dar e ok.
A nascut Ana???
roxanici spune:
La Multi Ani Sophia!!
La Multi Ani, Tudor!
sa fiti sanatosi ai voiosi
Siuta cred ca te inteleg f bine.Succes in continuare. si rares mananca f rau.
la insistentele lu ta-su i-am dat niste vitamine cred ca si pt pofta de mancare si sapt asta o mancat mai binisor. am profitat si l-am bombardat cu mancare.
probabil nu o sa il tina mult.
Ana nu o zis nimic cum ca ar naste deci banuiesc ca e inca burtoasa.
Marta sa va fie de bine botezul. cea mica e versiunea feminina a lui Victor. si horia ramane cu mana sub el daca se intoarce dar nu se crizeaza mereu.
Karla bafta la gradi,io zic ca o sa fie bine.....in aprilie se mai potolesc virozele. io o socotesc ca fiind ultima cu potential de viroze....desi rares anu trecut cand am nascut era cu ventolinul dupa el 
o primavara linistita va doresc albinelor!
magdutah spune:
O primavara frumoasa tuturor !!!
La multi ani sarbatoritilor !
Eu azi sunt pe fuga, caci acusi trebuie sa il hranesc pe Horia si sa ma duc cu baietii la ora de sport. Adica Horia o sa stea in scaunelul de masina cuminte, eu am sa il mai alint din cand in cand . In rest Matei o sa alerge cat o sa poata in sala de sport!
Pupice si pe maine mai pe lung .
anamana123 spune:
la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!
multi ani de martisor!
n-am nascut; azi e ziua lui bunica-su, deci tre sa stepte ziua EI!:D
as vrea sa nu se intample pana joi( ctrl la dr) sau mai bine pana vineri (vine vara-mea din ro sa stea cu maria).
sunt imensa, la kile cam ca la maria dar burta... dc la maria am facut gimnastica prenatala in aceeasi perioada si ma ridicam, intindeam usor pe saltea, ridicam picioare etc, acu abia ma misc. sunt mai batrana cu 4 ani si mai am un copil "in carca". cred ca f mult conteaza, cel putin la mine.
am vazut poze cu tzuna si mariuca ei, tort frumos, burtica si mai si...si mi-am amintit ca acu aproape 4 ani se gandea(tzuna) ca n-o sa mai faca bb, si ca prob o sa infieze:D ia uite viata ce frumoasa si plina de surprize e!
ma bag sa vad si alte poze
n-am neuroni de raspuns
pup si mc ca va ganditi la noi
o sa dau un semnal pe mess, prob, dc plec la nascut. kitty, rox, fiti pe faza!:D
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Rebiana27 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi! 
La multi ani de martisor!
ELA, frumos montajul!!
ANDREEA am simtit la fel; a venit martie, a inviat ceva in sufletul meu.
MARTA ce dulce e gaza mica!!! Adorabila!
Victor e un adevarat cavaler! Seamana foarte bine Claudia cu Victor. Frumosi!
ANA mi-e dor sa stau cu sufletul la gura in asteptarea vestilor bune despre nastere. Sa scriu HAAAAAI ANAAAA! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
loradin spune:
Buna seara,
tzuna- este... asa cum banuiai probabil la gradinita nr 111. Eu (desi e un mare scandal acum) sunt foarte multumita.Ana e la Dna Badescu Oana. A indragit-o pe Ana si recunosc ca si mie mi-a placut de ea .Pare aspra la prima vedere insa e o tipa foarte echilibrata.Era necajita ca datorita colegei ei sunt toate bagate in aceeasi oala.Oricum numai om nu se poate numi individa aia.
Va multumesc pentru toate urarile primite.La fel va doresc si eu. Sa aveti parte de multa,multa sanatate iar puii sa va creasca fara griji.
Am citit si vestile rele.Imi pare foarte rau pentru pierderea mamei.Stiu cat de greu este insa timpul va mai alina durerea.
Multa sanatate celor bolnaviori ! Va pup.
tzuna spune:
O primavara frumoasa tuturor!
ANA- nastere usoara. gata de acum punem majoretele la treaba. Tu nasti cand vrei si cand poti dar noi iti facem galerie.

Am vazut azi gaza mica la eco si e bine, s-a intors cu capul in jos asa ca are si mai mult spatiu de miscare si am aflat d eunde burtoiul meu imens la aproape 27 de saptamani. dra mica s-a facut deja de 1092 grame. Cam grasuta zic eu. Nu stiu dc mai am sperante sa fie mai micuta decat Maria.