**Buburuze de 2009 in actiune(7)**
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
neataaaaaa...ce bine e sa dormi o noapte aproape intreaga
Copilul e ok,a bubuit somn,problema era potaia,dar l-am redus la tacere iri ca i-am facut buletin si vaccinarile si cred ca nu i-a picat prea bine ca era foarte linistit...
haidei la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue

A inceput sa ningaaaaaaaaaa...dar incet de tot
Clar ca daca o tine asa,maine scot oripilata mica la joaca cu bucile in zapada![]()
lali nu fata,ca si eu balesc la Oo inghetata in periada asta friguroasa mai ceva ca o gravida
,ma refeream la dulceata cu branza
.Lasa fata ca de "duamne" din astea care sunt bine vazute pe aicea si taie si spanjura cu moderatorii bodyguarzi,am vazut destule si deja mi-e legamite
.Iar titlul ala de papusi gravide imi starneste repulsie..cum pana mea de la 2-3 ani sa-i dai copilului asa sa se joace?hai mai bine sa le am si o cratita si o lingura si sa plecam la job,iar ei sa ne faca si mancare sau de ce bnu..ia sa tina casa curata?
Incerc sa ma abtin cat de mult pot ca sa nu intervin pe la astfel de topice si sa ne le spun ce parere am eu de ideile lor..
mady cumva te referi la fusta aia alba ?
stai relax ca e mult prea lunga pentru gurturile mele,si cam larguta in talie.Asa ca nu ma bag la licitat.Eu inca ma uit serios la cele scurte,unde "america "e usor vizibila daca ma aplec oleaca mai mult
.Haloleuuuuuuu fata,zi si tu cam ce scoruri se perinda pe la astfel de imbracaminte de gala,ca in varaam si eu nunta,2 chiar
si s-ar putea si una la care sunt socrela

ana cand ai putin timp te asteptam pe la noi,chiar daca nu ai recuperat.Uite,promit ca nu-ti dau extemporal
.Ce face vladut?
alynta multa sanatate la pitica
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Poftiti la
!
Va las intai niste poze,ma bag la recuperat si revin:https://picasaweb.google.com/simina.cretu/Mot?authkey=Gv1sRgCJvfhuKu-NX4FA&feat=directlink
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
Woau, Simina, ce baiat mare si frumos am vazut
De cand cu serviciul asta nici n-am mai stiut cand ii luati motul!
L-ai imbracat super si este asa de dulce
, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce-si doreste 
Cris, poti sa-mi dai extemporal ca oricum nu trec clasa 
Acum trebuie sa plec la serviciu, va pup pe toate cu mare drag
si va las si eu o 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
morning!
am facut oki cu totii si suntem gata sa ne batem, sa razbim si ziua de azi. moaaaa... ce dramatic suna, nu? 
cris, nu la fusta aia ma refeream io. la bluze. ca nu-mi incap
. nu mai am cine stie ce, dar tot e in plus fata de ce aveam. preturile la tzoale de ocazie sunt exagerate, zic eu - care tre sa cumpar
. ne costa in jur de 1000 de lei sa cumpar numai pt. noi doi haine de ocazie. nu mai zic si de copii. asa ca am achizitionat o rochie de ocazie superba de la o cunostinta (dar care ma costa 120 de lei) si un costum barbatesc nou, dar are un fir tras la pantalon jos de tot (care ma costa 100 de lei) si care oricum trebuiesc scurtati mult pt. sotul meu. asa ca m-am scos oleaca mai ieftin. eu vreau sa-mi renovez casa, pe dinauntru, la vara. asa ca nu-s dispusa sa cheltui mult. daca nu-i convine finei...n-are decat sa se reorienteze ca nu ma supar deloc.
anna, sotul e spre bine. azi merge la control. sa vedem ce zice doctorul. adica daca mai trebe vreo operatie
.
imi pare rau de calipso, dar presupun ca o sa revina cu alt nick
.
simina, oi fi tu mandra de baiatul tau... dar tac-su e lesinat. sper ca am nimerit bine. ala in verde e tacsu,nu?
. aaa, si sunt invidioasa de mor. ce par misto ai!!! adica tu esti aia creata,nu? ![]()
mey, sotul meu e mort de foame. de unde halea o juma de paine dimineata si una la pranz, o halca de carne de porc prajita sau o slana cu ceapa sau mai stiu io ce minuni d-astea... acum e la regim: paine neagra (maxim 2 feliute), iaurt degresat, carne la gril sau fiarta (numai pui, curcan, vita, peste), 2 oua maxim/ sapt. si combinatii sanatoase (adica nu cartof cu paine sau paste cu paine). deci, e mort de foame. a inceput sa viseze noaptea mancare in loc de
. cand deschide gura zice numai de mancare, cand se uita la TV vede numai retete...
revin... ma duc sa-i prajesc niste paine
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Simina1980 spune:
Asaaaaaaaaa acum ca am recuperat sa vedem ce am si retinut.
Alynta-bine ca e vioaie Maria.De papat papa?
Picky-nu stiu cum e cozonacul cu mac dar stiu cum e caltabosul cu orez si nu-mi place.Tu cum mai esti cu contractiile?Si Andu se uda uneori nu f des insa are si el momente cand ia apa in gurita si apoi o da pe el si se amuza teribil.
Cris-stii ca nu te invidiez deloc ca ai catel,da?Noi am avut catel in casa pana am ramas insarcinata cand l-am dus la mama iar apoi la soacra(ca la mama deja era si nepotelul in casa) si nu o data mi-a venit sa-l dau......
Anna-
multumesc mult!Ce mai face Vladut?Tu cum esti?Ti-a fost greu cu intarcatul?
Lavi-deci am pus poze!Ce frumos ca aveti nasi de treaba si iesiti impreuna.
Ema-vreau si eu in Franta
.
Lali-o sa incerc si eu inghetata asa.Da' ce combinatii preferi si tu........branza sarata cu dulceata.....
E bine daca poti sa-ti controlezi/amani poftele.
Mady-servitoare
.Nasol cu atata tratament la sot dar important e sa fie bine.
Sa ne arati si noua ce rochie ti-ai luat.
Getik-imi pare rau ca nu ai net,sper sa rezolvati curand.
Acum legat de forum-eu nu m-am lovit de rautati pe aici-ce-i drept nici nu activez la prea multe subiecte,citesc doar,prefer sa nu ma bag in discutii mai ales daca ma depaseste subiectul-consider ca e mai bine sa taci decat sa scrii vreo aberatie-si mai mult daca nu-ti convine ceva sau de cineva.Mie personal acest forum mi-a fost f util-de unde nu stiam nimic despre sarcina,apoi despre bebelusi,colici,diversificare aici am aflat f multe-bine nu trebuie luat totul de bun-dar macar o idee iti poti face.Si apoi nu te obliga nimeni sa faci cum spune/scrie-fiecare face cum considera ca e mai bine.Asa........deci eu sunt pro acest forum si mai ales pro acest topic-imi sunteti toate tare dragi si va consider prietenele mele.
Acum despre mot-nu i-am luat motul-o vom face joi ptr ca au avut nasii un deces in familie.Am facut petrecerea fara nasi si vom mai face una mai mica si cu ei.
Gata ma apuc de treaba ca am o groaza dar mai vin.
Simina1980 spune:
Mady-nuuuuu cel in verde e fratele meu-sotul e cel care il tine pe umeri pe Andu.si da eu sunt cea creata-si mie nu-mi place parul meu ptr ca se intretine greu si ptr ca nu prea am variante sa-l asez.
Lali_mete spune:
'neatza!!
Eee Madi,al meu nu mai vrea sa incerce nici o cura de slabire,nici un regim alimentar ca nu reuseste sa slabeasca si se oftica tare,asa ca al meu viseaza in continuare
,si pentru ca l-am exilat in alta camera ca sforaie prea tare ,ma mai trezesc cu el in camera ca imi sopteste la ureche "duooormi
?" . Asta pe la 2-3 dimineata cand sigur doarme PAul
...
A bagat Paul la zacusca cu paine in el de am zis ca da pe din-afara
...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Simina am vazut si eu pozici cu un baitel frumooos,si cu o mami si mai si
. Ma uitam la poze si am vazut o doamna in poza 16,care mi se pare tare cunoscuta,dar citind ca ai frate si nu sora,cred ca nu e mama ta
,poate nici nu e cine cred eu
. De doamna cu ochelari zic eu. Este din poarta6?
Branza sarata cu dulceata e preferinta de cand eram copila,nu e pofta de gravida,eu sunt ciudata in general nu doar acum
...
Mady hai ca ai scapat ieftin cu rochia si costumul, si noi trebuie sa mergem la vre-o doua nunti vara asta,si cum al meu s-a cam dezvoltat[ :D] in ultimii doi ani, nu ii mai vine nimic,si trebuie sa isi ia alt costum,alte camasi... Ca a ajuns de la 96 la 113 kg ,si nu mai scapa de ele. A stagnat de un an la greutatea asta. cred ca de aia sunt eu asa slim,ma "pliaza" el ![]()
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Simina1980 spune:
Lali-multumesc mult!
Cea cu ochelari este soacra-mea si nu sta in Constanta-la masa cu ea in poza sunt mama si mamaia.