**Buburuze de 2009 in actiune(7)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky nu stiu cat dureazaaa....tre sa se documenteze al meu cum se monteaza si sa se dezactiveze ala incorporat, etc....trebi complicateeeeee. gata statul pe caul nevestii, is freeeeee si el la munci. poi stai fetita cumintica, te papa chelea?????? vezi ca ti-o ieiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am terminat curatenia, si am zis sa stau putin pana ma apuc de facut mancare...fata imi e pe canapea invelita ca vrea sa doarma, dar inca nu s-a terminat Peter Post la tv..

Mady incep sa ma bucur ca nu sunt singura cu un copil udacios ...de obicei o schimb cand se uda dar de cand cu renovarea pe hol dormitorul e izolat si nu am acces in el decat diseara..si am uitat sa iau hainute curate...dar de maine imi fac stocul in living ...
Lali inca nu am vazut filmuletele...ca am vrut sa le vad acum dar cand ma uit la fiica mea deja a cazut in lumea viselor..si nu mai dau drumul la boxa sa nu o trezesc..asa ca aman vizionatul ptr mai tarziu.

Fetelor puneti retetele si pe mail-ul comun ca sa le avem si acolo

Alynta offf din una in alta o dati si voi..febra mare la Maria nu prea e semn bun..sper ca nu s-a pricopsit si ea cu gatul rosu ..Asteptam vesti de la pediatra, sa ne ti la curent. Sanatate multa
Andreea uitasem sa-ti zic ca am vazut pozicile de la semnatura, am vazut ca au aparut si unele noi si vad ca Cezarei ii place cu saniuta ..acum nu sunt sigura daca am vazut patul.e cel cu patutul langa?! Sa fiu isncerea la noi in dobrogea nu se face cartabos cu orez..si nu am vazut pana acum ..pe eticheta scria in ungureste de aceea am banuit ca-i unguresc..cozonac cu umplutura de mac la fel nu am mai auzit si nici nu am mai mancat pana acum.. Cat despre medici asa este..din Ro fug multi, aici 1 din 8 medici sunt romani, la cezariana va asista si un medic roman care e aici sa invete "practica" face 1 an in Be, apoi pleaca in Franta..in partea francofona sunt multi medici romani si asistenti medicali...iar in Ro incep sa apara medici arabi, ca si in Croatia, ca si in Polonia etc..pai de ce?! ca sunt mai bine platiti si au aparatura necesara cu ce sa-i faca meseria..pe cand in Ro in loc sa se investeasca in sanatate..din contra se inchid spitalele..si ramane o intrebare..in conditiile astea, medicii buni vor mai ramane in Ro? Eu am o verisoara care-i la medicina, a zis ca dupa ce termina o sa caute sa-si faca rezidentiatul in alta tara si va pleca definitiv din tara.. Danemaraca era la pamant cu finantele..si ce au zis..sa investim in sanatate si in invatamant cat mai mult ca peste 10-15 ani se vor vedea rezultatele..nu a durat atat..in 5 ani deja se vedeau rezultatele..iar in Ro nu au bani de investit acolo unde trebuie..ci din contra..sa indobitocim copii la scoala si sa le incarcam mintea cu materii neimportante..ca deh vrem sa facem din toti intelectuali si toti sa faca facultati..meseriile au disparut..si in locul lor au iesit facultatile cu plata...vrei facultate, platesti...si deh te alegi cu o diploma care de multe ori nu te ajuta nici in tara..sa nu zic in afara.ca nu-i recunoscuta....iar in sanatate..reducem personalul si inchidem spitale..nu-i de mirare ca at cu cazul prematurilor arsi la giulesti a gasit tap ispasitor pe o asistenta..aia mari, vinovatii cu adevarat s-au spalat pe maini..si au aruncat toata vina pe o biata asistenta care avea in grija o groaza de copilasi si lucra la 2 etaje(parca asa tin minte) ...in fine..sunt multe de spus...dar un lucur e sigur ptr mine..in ro nu ma mai intorc..mai bine mor aici ca sunt si niste cimitire frumoase...cu alei si verdeata frumos intretinute.. tot sa mori pe aici....hai ca m-am intins..spor la clatite sa-ti iasa gustoase..sa zici unde le-ai bagat ca sa vada si ochiul meu gravid bunatatile tale ...
Ema pai nu puteti merge la un studio foto si vi-l schimba ei acolo?!

Fata mi-a adormit asa ca stau si eu oleaca linistita la pc si apoi ma apuc de mancare...nu de alta dar nu mai am chef de nimic...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 35+ o printesuca mai mica

AMR: 5 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky tu nu stii ca mai mester decat mesterii e barbatumiu?????? ...sincer, am mers la un mag specializat in aparate foto si blitzuri si a intrebat acolo...nici nu stia despre ce ozn vorbim....asa caaaa, is lamurita. om vedea ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sa mor daca nu sunteti de belea...3 pagini de azi de dimineata???si ieri va cautaomul si voi unde umblati?

andreea reteta pe care ti-am scris-o eu,le face groase si pufoase,ca din 2 clatite te saturi.Sa fi sanatoasa ca eu am incercat de mult mamaliga asta paturicioasa si da,e foarte buna
mady cred ca si eu am fost tot la categoria asta muncitoare incardata ca si tine,ca aceeasi soarta o am si eu acum.. .E frumos foc fata,si mai ales o lasa pe miru sa-l jumuleasca ca altfel dadeam cu el de azvarlita de multchiar,azi i-am facut vaccinul si deparazitarea si are potaia mea buletin.Daaaaaaaaaaaaaa unde deschizi forumul gasesti numai rost de galceava si din ce te miri ce..ca sa nu mai zic de lume atotstiutoare..hi hi..poate se sesizeaza cineva si ma coloreaza si pe mine.Asa pateam eu intr-un tipm la baxar,eram mereu suprasolicitata de o singura persoana de ajunsesem sa cred ca intentionat mi le sufla de sub nas si o perioda mi-am bagat picioaree si am stat cuminte
ema pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.nu pupa fata asta nici o incaltaminte ca daca il prind si din greseala ca rontaie ceva de genul,pai o sa fie jale de coada lui aia dragalasa.
picky uite asa imi face miru pana cum cateva luni de zile..isi turna efectiv apa in cap si apoi tipa ca e udasimteam ca ma imbolnavesc de nervi,dar apoi am carectat-o cumam putut si acum e relativ ok.Mai da ea sa aiba cate o mica scapare ,dar imediat tip la ea si sa vezi ce se conformeaza si duce sticla/canita pe masa .Poate la voi e mai ok panadolul,care contine paracetamol.la mine are efect nurofenul ca aricum alceva nu pot sa-i dau,ca noi suntem cu alergia.dar sincer iti sun ca numai o data i-am dat mirunei antibiotic,si in rest naturel mama..imunitatea ei e foarte ok si pana acum nu am avut probleme,si speram ca nici sa nu avem pe viitor.cred ca mai depinde si de organism cum tolereza medicatiapoate nu i se potriveste schema cu nurofen stefaniei si incercati si varianta cu panadolTotusi,intreba medicul vostru.Sa vezi ce de sortimente de cozonaci sunt si la noi pe piata,si romanesti nu unguresti..cu umplutura de cacao,cu rahat,cu mac,cu stafide,ba chiar numai cu fructe confiate..
lali ma omori cu poftele tale
alynta multa sanatate la pitica si te asteptam cu vesti de la dr.

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Serialbastre si eu le fac micute clatitele pufoase ,pun pe centrul tigaii cam jumatate de polonic de compozitie ( am polonic obisnuit, nu am masurat ce cantitate de lichid intra in el,dar nu e de ala mare de se umple un bol cu supa dintr-unul) ,si nu misc tigaia,o las cat cred ca s-a rumenit usor parteade jos.Apoi le intorc cu o paleta de lemn,perfect dreapta, si nu le stric.ies de vre-o 12-15 cm ale mele .

Alynta cum mai e Maria? A facut si azi febra? Eu sper ca nu .

Picky eu sunt nascuta in Moldova ,acolo mamaie face si cu orez si fara orez ,si nici mie nu imi place cel cu orez. Dar din celalalt mananc,cu mustar mult.
Cris la inghetata te refericand spui de pofte de ale mele ? Pai aia e pofta de negravida . Am descoperit-o in timpul verii trecute,pentru ca voiam sa ii dau si lui PAul,dar nu de la magazin ( aveam eu un pitic pe creier cu o enterocolita facuta de cienva de la inghetata ) ,si am gugalit retete de inghetata usor de facut. Si mai usor decat asta,si mai buna evident,nu am gasit. Si asa am cumparat o gramada de banane toata vara,aveam tot timpul in congelator o cutie plina cu rondele de banana la congelat ,mai aveam si capsuni,zmeura,si yummy,ce iesea acolo!

Mady pe mine ma doare undeva la cativa metri in spate de partile alea dashtepte de pe forum. Chiar azi citeam pe la un topic nevinovat,legat depapusile gravide ,intreba sfios o mamica oare cum s-ar juca o fetita cu asa o papusa,ce i-ar face... sa inteleaga,nu sa judece,chiar preciza asta. Si vine o duamna tare respectata pe forum si da cu ea de pamant de-i sat fulgii. Numai in sarcasm si misto a scris cateva mesaje. M-au mancat nitel degetelele ,dar eu nu le am asa bine in ale cuvintelor invaluitoare,nu am prieteni moderatori ,nu am inca fetita sa se joace cu papusi,deci ar fi dat si cu mine de pamant si m-as fi si inversit sau poate asortat cu calipso,ca deh, m-am pus cu cine nu trebuia. Dar nu stiu daca rezist . A,acea fiinta sarcastica probabil ca adora papusile gravide, le gaseste utilitatea in jocul unui copilas nevinovat care intr-adevar vede femei gravide pe strada ,dar nu mi-ar placea sa il vad acasa ca se joaca cu papusa " asaa ,acum punem salopeta de graviduuuta, mergem la spital si taiem burta sa scoatem copiiluul".

Revin ,merg sa halesc,ca imi e foame iar...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nu a mai facut febra,dar nu e asa vioaie! Imi astept sotul sa ajunga de la munca si sa mergem la Cab med de fam. E pana la 19 acolo.-ci

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

helauuuu!!!

lavi, erai curioasa de afacerea mea. i-am luat lu' fiimiu ala mare o unitate la super-pret. asteptam sa mi se dea intalnirea ca s-o aduc acasa.

cris, imi e o ciuda de mor... ca a pus leditia niste haine de lesini. numai pt. silfide. mor ca nu-mi vin. are o fusta dupa care .

serialbastre, pai m-am bagat la vreo 3 produse, dar n-am ramas decat cu nadragii. oricum nu ma bag la licitat mai mult ca mi-am gasit rochie de ocazie (ca-s nasa in vara) si costum pt. sot... si am de platit cam gras... asa ca nu ma pot intinde acum. cred ca nici nu-mi vin pantalonii aia, dar ma straduiesc .

revin...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Am intrat o fuga sa va spun ca Mada nu mai poate intra, i s-a inchis contul. Va pupa pe toate.

Eu sunt cu munca multa, inca la servciu, in ultimele zile nu am plecat decat dupa ora 20.00... In rest suntem bine.

Picky, am citit acum cateva zile ca nu te simti bine, ca ai contractii dureroase, offf, ma gandesc la tine sa stea printesa acolo pana la termen, ca e tare bine la mami in burtica
Mady, cum mai e sotul? Refacere usoara si rapida, sanatate multa ii doresc!

In rest nu mai stiu nimic, sper ca toate sunteti bine. Va pup cu drag pe toate si mi-e tare dor de zilele cand stateam de vorba!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Of,chiar vorbeam cu Getika ierica presimt ceva in lecatura cu calipso. Aiurea rau asta cu ciuda pe unii si altii.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Draguta are rosu in gat- Augumentin. A fost dispusa: a ras si "vb" cu asistenta si dr!Somn usor!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput