**Buburuze de 2009 in actiune(7)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Ema si daca mergeti la un magazin unde vinde Nikon-uri aveti sanse sa stie mai multe depsre blitzuri ..cred
Cris mama da copii nostri de pe aici sunt turbati dupa apa...si de ieri ma incpeut sa dau militaria jos din pod, nu ca nu am mai facut-o si inainte, dar fara succes..ieri is-a aruncat mancarea pe jos..am pus-o sa adune sa o arunce la gunoi(ea cica arunca ptr picky ) aseara mi-a vrut suc, i-am dat, dupa ce l-a baut a aruncat paharul pe jos(bineinteles ca folosesc de plastic) , am pus-o sa-l ia de pe jos si sa-l puna in chiuveta apoi tacsu a pedepsit-o in patut..eu nu am comentat nimic ca se lasa cu scantei
Lali inghetata de casa ne facea foarte des unchiumiu si era asa de buna , numai din smantana grasa adunata de la laptele de vaca ..weekend de weekend ne facea inghetata iar mamaia ne facea alte pofte...ce vremuri Ti-am vazut certaretul la telefon..ba frate zici ca-i nu stiu ce mare patron si are de incheiat afaceri asa vorbea si gesticula is se plimba de colo colo ..;pe cine imita oare?! pe tacsu ...am vazut is filmuletele celalate..era asa mic si scump..aa si-mi place buzele lui rosii si groase
Acum ce va doriti? fetita? baietel?! V-ati gandit la nume?
Alynta am presupus ca are rosu in gat...era imposibil sa nu faca si ea...acum sper sa-i treaca repejor cu antibiotic si mare grija ca rosu in gat recidiveaza..deci atentie si cu Matei
Anna oooo lume noua..ce mai faci mamici? cum merge job-ul? ce face Valdut? tare dor ne era de voi ..sper ca daca ai timp vei intra mai des pe la noi. Asa e am ceva contractii..cand ma lasa, cand ma ia..dar le duc asa cat mai pot
Mada pai ce ti-am zis eu..te-am mancat limba sau degetele si nu te-ai putut abtine..ti-au dat a doua sansa stiind cine esti si acum..tu iar ai dat-o in bara. Pai daca vroiai sa ne fi alaturi in continuare ai fi fost mai diplomata pe la alte subiecte.... Totusi imi pare rau...acum nu stiu daca iti vor mai permite sa iti faci din nou alt cont..ca a treia sansa mai rar o primim....Mi s-a parut mie suspect ca ieri nu te vad prin zona dar nu m-a dus gandul ca ti-au inchis contul..ma gandeam ca mai lasi si tu de la tine si respecti regulamentul forumului...Stii si tu ca cei noi dispar mai repede de pe aici decat veterani.. In fine, mai tinem legatura pe mess si ne mai trimiti si cateva cuvinte pe mail-ul comun...Sanantate multa Evei si sa-i iasa dintisori fara durere..va
Getik tu ce faci mama..stiu ca nu ai net..Dar uite vezi nu te uitam..asa ca iti trimit un mare si unul si mai mare Arianei
Cris da, vaccinul ii provoaca somnolenta si de aceea potaia a fost cuminte , multam de cafea..ce? zapada? acum cand vine primavara?! de fapt ce ma mir ca is aici vremea-i urata ..azi parca se ivceste ceva raze de soare..sper sa se incalzeasca ca vreau sa o scot putin pe afara..ca nici eu nu mai rezist in casa dar pai ea Cine se casatoreste? fratele sau sora?! sincer am vazut si eu titlul cu papusi gravide dar nu m-a interesat atat de mult incat sa-l deschid...ptr ca stiu clar ca fetei nu o sa-i dau vreo papusa gravida vreodata....mai bine ramanem la bebei.aia nu-s gravizi
Simina ti-am vazut flacaul ce mumos e imbracat..si ce bine-i sta...din poze se vede ca v-ati simtit bine is ma bucur, cat despre mot i-l ei cand au timp nasi...te-ai gandit ce sa-i mai pui pe tava?!
Anna iti urez servici usor si cand mai ai un pic de timp liber te mai asteptam sa ne spui despre Vladut
Mady tin pumni sa nu mai fie cazul de nici o operatie hai ca m-ai amuzat cu sotul si foamea lui cat trebuie sa tina regimul?
Simina deci si Andu ii tot cu apa..m-am mai linisiti, credeam ca doar fiica mea ii speciment rar..dar e bine ca nu-i asa Sincer pe forum sunt multe rautati..daca intra o mama mai nepriceputa si pune o intrebare, in loc sa-i raspunda civilizat incep sa ii faca reprosuri ca si cand e o mama denaturata...altele ca isi cele mai ce, mamici 24 din 24 si ca al lor copil nu vede tv, sau ca nu ii da apa pana la 1 an ca deh bea lapte..frate apa-i apa, laptele ii lapte..ce noua daca ne e sete bem lapte?! Daca intram eu pe la subiectele acelea si le ziceam ca eu i-am dat apa la copil de cand avea 6 zile pai stiti ce o sa-mi zica?! ca-s denaturata..si uite asa denaturata cum sunt o sa-i dau si la bebelina mica...daca-i dau oleaca de sunca, ca ii place la disperare , la copil zice ca nu-s normala..asa ca de multe ori ma abtin si doar citesc acele subiecte..iar rar raspund la unele....asa ca sunt multe, multe rautati...se cearta intre ele..sunt deja bisericute, cand fiecare tine cu liderul lor..si se ataca, deviaza de la subiecte...si tot asa.. deci a devenit un forum de mahala ... un nou venit sincer nu prea mai are ce invata..asta daca nu scrie la titlu"am ramas gravida da nu stiu cine-i tatal" sau sotul m-a inselat si eu nu stiu ce sa fac...etc" dar cand e vb de o problema cu un coil..te trimit pe la un subiect vechi unde s-a mai discutat de aceasta problema...ca deh ii neinteresant si nu-si ocupa timpul cu aceste nimicuri..deci forum de mahala este..si daca nu ati fi fost voi aici va asigur ca nu as mai fi intrat pe acest forum...si sincer daca am o problema v-o spun voua si apoi dau o cautare pe google unde ma duce pe la alte forumuri...unde nimeni nu injura si nu te ia peste picior...gata ca am zis sufiecient
Ema lene?? pai mama mai stii ce-i lenea acum..ia vezi ca nu ai scris minimum 3 randuri...te cotizeaza Cris

Ieri am facut curat, azi e un praf in casa ...daca o mai tin asa dezertez Azi am program de calcat...sper ca sa ramana curate pana le calc..nu de alta dar fiica mea isi face de lucru cu ele si le insira prin toata casa..deh vrea sa o imbrace pe Minny

Hai v-am pupat

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 35+ o printesuca mai mica

AMR: 5 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

lali, pai el a ramas la aceeasi greutate, dar tu te dezvolti si o data la 9 luni dai pe din-afara . si sotul meu a luat proportii serioase de cand baga in el ca-n butoi, dar acum sunt pe urmele lui, nu-mi scapa nici daca baga o maslina .

ema, cum poti sa spui ca iti e lene? ce mama devotata esti tu? pai nu-i compatibil cu lenea. trebuie sa fii spirt: sa faci curat, mancare, calcat, spalat, jucat copilu', facut piata... asteptat sotz in neglijeu...coafata si frezata . glumesc, evident. pe mine cand ma vad astia ca ma pun in pat ii apuca foamea sau alte minuni. ieri am urlat la ei sa ma lase in pace ca daca mai aud vreun plisc fac crima . a fost tacere vreo juma de ora. nici asa nu era bine. eram ignorata .

simina, am nimerit io ceva... dar nu tot. nici tacsu nu-i mai breaz. las' ca e printisorul vostru. sa va traiasca si sa fie sanatos!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky crede mama, ca acolo am fost...la unul specializat, nu numai Nikon dar marea majoritate ....in fine, ne-om descurca noi. lene fata, lene....n-am chef sa stau la pc, ma fatai prin casa ca o curca beata ca nufac mai nimic
mady parca-s trasi la indigo....si la mine, ii apuca di tati cand ma asez si eu in pat sau vreau sa ma duc sa ma rasfat in cada. iaca asa suntem noi fimeili.....nici asa, nici asa, draq sa ne mai inteleaga cateodata. eu is denaturata...imi las copilul sa se uite la tv, l-am pus si in premergator, ii dau si lapte praf din cutie cu Al....ntz ntz....nu stiu cum de nu ma inchid astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Picky, uite aici: https://picasaweb.google.com/AndreeaTzui/LaNoiACASA#5569063156509752338
Initial am avut patutul mic lipit de patul nostru, pana a fost gata camera fetei.

Cris, si eu te-am supralicitat la bazar ... acu la Mady ma abtin.
Of, si eu cu nunta-n vara ... la cumnat. Asa ca e rost de intoleala, ca nu prea-mi mai vine ce am prin dulap.

Noi ... nimic nou. Prin casa, e un ger de crapa pietrele.
O zi frumoasa!

Andreea si http://cezara-ilinca.blogspot.com/" target="_blank">Cezara - Ilinca (2.06.2009)

http://in-bucataria-mea.blogspot.com/" target="_blank">In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Da' pe unde umblati?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze recente!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Eu vin la apel.

Am fost mai bine de 2 ore in parc..am inghetat bocna mai putin fiica mea care era super incantata de faptul ca am iesit afara si s-a intalnit si cu o prietena de-a ei ..asa ca de abia am luat-o de acolo...apoi nervi is maraieli ca era obosita is vroia direct pat nu sa pape, nu sa ne spalam pe maini..nimic doar pat..intr-un final al dus munca de lamurire cu ea si a papat putin iar dupa in 5 min dormea...
Eu ma relaxez oleaca si apoi ma apuc de calcat...fara chef..Dar daca trebuie, pai trebuie...

Ema ok mama, las ca-l mestereste al tau..numa sa nu-l strice de tot Cum mai e puiutul?
Andreea frate eu am tot vazut albumul celalat dar nu m-a dus cu gandul sa-l vad si pe asta ..acum vazui camera fete si patul si-mi place...eee da vin eu iar cu o intrebare...nu are tendinta sa cada din pat noaptea? Adica nu se rasuceste, nu se ridica in fund si se "arunca" fara sa se uite pe o alta parte...si nimereste podeaua? La ce distanta-i ii patul de podea?! Intreb asta ptr ca Stefi pe nopate sa rasuceste in patut de ajunge te miri unde..nu de putine ori am gasit-o ca dormea la picioarele mele aproape de marginea patului...de aceea eu vrea sa iau si protectie pe margine..dar una mai inalta sa fiu sigura ca nu se ridica in fundulet si cand se arunca din nou pe burta nu cade peste ...
Simina asa ia pune-le la cotizat..pai ce ..ai is tu mai mult timp azi de barfa si ele nu apar...ia cozizati fetelor..se iarta doar feteel fara net sau fetele care au job...si pe Mada..careia din pacate i-a fost inchis contul ..da poate gaseste ea o portita..si cine stie...poate apare..

Hai la apel!!!!!!!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 35+ o printesuca mai mica

AMR: 5 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Alynta, foarte frumosi sunteti! Of, Gradina ....

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimineata gagicile! Azi fur eu perfuzabila, sunt varza....mi-a facut noapte alba Rares, am crezut ca-l fac [achet si-l expediez direct in America sau in Brazilia la matusa-sa. Deci pe langa ca m-am culcat tarziu pe la 2.30 caci am facut niste poze noi ca vreau sa pun azi hainite noi, pana le-am modificat si nici nu le-am terminat pe toate a trecut timpul...deci m-am pus in pat la 2.30 iar la 2.45 asta micu a inceput sa se tot foiasca si sa maraie si pana la 6.30 cand a adormi tot asa a tinut-o. I-am dat si laptele m-am tot ridicat sa-i dau suzeta...dar pana la 6.30 cand a plecat tata su la lucru tot asa a tinut-o, deci va dati seama ce fresh sunt.
Lali bine ca ti-a gasit sora napi....vad ca si tu ai avut piticei ca si mine de-i puneai jucarii zornaitoare pe la urechi a Pau dar gata cu piticii pe creier ca deja suntem si noi cu experienta nu?

Buna dimi a amiaza din nou, ieri n-am apucat sa termin mesaju din lipsa de timp si iara drumuri, ma mir ca mai am talpi la cat am umblat ieri si m-au si jenat cizmele...de dimi n-am avut net ca mi l-au taiat dar a fost soata si l-a platit si m-a reconectat....asa ciudat era sa-mi beau cafeaua fara voi
Picky taci cum sa te faci colega de palier cu prietena ta nici sa nu te gandesti la asa ceva inca...cum esti cu contractiile?Deci Puca a fost obraznicuta ieri, a vrut sa-ti arate ca nu ai cu cine sa te pui...in legatura cu macul eu stiam ca luat in cantitati mai mari este ca un drog usor dar nu stiu exact ce si cum
Serialbastre de fiecare data cand te votez pe fb zic gata maine fac si eu si am ramas doar cu spusul dar poate ma bag in weeekend si fac tare bine arata am reusit sa votez si de pe contul meu si sot
Calipso esti mortala cu faza cu trolul...desa ma gandeam la Stapanul Inelelor si la tine
Cris ma bucur ca nu mai e umflata Miru si ca nu o mai doare...sa foloseasca dogio zgarda sanatos...pozici cand ne mai pui cu pruncii
mady esti figura mare cu faza cu servitoarea....sanatate multa si ss treceti repede si peste aceasta faza...si multi....ai obtinut ce ai licitat la bazar?
Picky si al meu facea asa intr-o vreme cu apa, dar asa cum l-a apucat asa s-a si lasat ...acuma isi aduna scuipat in gura si-l da afara nush ce-o fi in mintea lui...picky tu cred ca vorbesti de Baigli nu? cozonacul cu mac unguresc, e demential de bun si cu mult mac mie-mi place la nebunie...nu-ti place caltabosul? trimite-l la mine ca il devorez intr-un minut mie imi plac produsele unguresti dar nu stiu exact ce ajunge la voi
Picky imi pare rau ca ai contractii asa puternice mai este putin si vine si puca mica si gata cu ele
Alynta imi pare rau pt Mariuca ca e racita, sanatate multa va doresc sa se faca repede bine
Mama mi-ati facut pofta de clatite si nici eu nu stiu sa le fac deci tre sa-l combin pe al meu sa faca niste clatite diseara
Mady sa o foloseasca sanatos unitatea...a ajuns?
Anna multi...tot cu lucru? offf cand mai ai timp mai intra si ne zi despre voi si niste pozici
Offf da ce au astia frate cu Calipso...ce a mai facut de data asta
Simina am vazut pozicile ce frumosi sunteti si ce a mai crescut Andutu ma bucur ca ne-ai pus pozici cam putine ce-i drept dar e bine si asa cum v-ati petrecut?
Mady ati fost la dr cu sotul? ce a zis dr?
Si eu sunt pro acest forum, doar pt ca exista acest topic
Off nasol cu decesul in familia nasilor, cred ca v-a dat umpic peste cap
lali te pliaza bine
Alynta am vazut pozicile ce mare-i maria deja si ce-mi place cum fac ei baie impreuna
Va fetele si revin eu mai incolo...sper

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

iaca umblam si noi simino, da ce???? numai tuuuuu???? am vz foto....cum d te-ai indurat sa ne mai incanti si noua ochiul?????
picky e mai bine da are fitze de Bruxelles si asa o cautaaaa, cu lumanarea. nic nu-i place, nic nu-i pe plac. acu isi taraie baxul cu pampersi prin casa. am scos si eu nasul in balcon si mi-a inghetat instant, deci pas pt afara
alynta nu-ti mai zic ca esti curajoasa, ca stii....3 copii...brrrr. am vz fotoooo super sunteti.
lavi mergi si dormi ca esti varza

Mergi la inceput