Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Bianca, mie nu mi s-au parut deplasate efectele speciale, pt ca erau, pe undeva, visele ei transpuse... ce mi s-a parut a fi ENORM de dureros au fost luptele intre fete, sa ajunga primadonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Bianca, mie nu mi s-au parut deplasate efectele speciale, pt ca erau, pe undeva, visele ei transpuse... ce mi s-a parut a fi ENORM de dureros au fost luptele intre fete, sa ajunga primadonna

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Nu am zis ca au fost deplasate mi s-au parut doar prost realizate. Adica trucajul neterminat. Scena in care i se rupeau picioarele a fost falsa...in rest, filmul merita vazut.

Bine, eu sunt carcotasa la fazele asta. Adica observ repede chestiile ciudate si gresite. Cum era faza din Babel cand a fost impuscata Cate Blanchet in gat. Lunetistul tintea din dreapta personajului, iar in autocar, glontul a intrat prin stanga:))in rest...filmul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Simonapro - exact la fel se intampla si cu Stefan de 4 zile, de cand cu tusea, el care doarme singur in pat de cand l-am nascut, acum sare patutul si vine peste mine, se pune pe bocit daca-l asez inapoi, asa ca pandesc pana adoarme sa-l pun inapoi, aseara a adormit pe jos pe la 20:00 dar la 22;00 s-a trezit, am stins becurile si s-a foit in pat cu mine pana la 0:30 (fara sa planga, era cu suzi in gura si se foia ); s-a trezuit fresh la 8:30 dar acum l-am culcat la 14:00 si la 15:30 il trezesc io sa nu mai avem surprize de 3 ore

Leeloo - sa mor daca nu m-as fi intors sa ma bat cu jegoasa dar nu aveam cu cine sa-l las pe Stefan dar de sapt.viitoare ma interesez la asociatie poate aia stiu care-i treaba iar de nu, ma joc cu Stefan numai acolo si sa cheme politia daca zice ca-i incalc proprietatea, sa arate actele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

La multi ani mama lu' Ilinca !!

Alexandre Sa fii sanatos si voios !!

Noi suntem in continua miscare ca de obicei in wkd, aniversari si iar aniversari !
In rest, vreme urata si ploioasa

Pisik, distractie placuta de azi incolo !!

Monnvas, sanatate multa Injinerului

Kea,

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pupici fetelor!

saby merci de raspuns!

ma bag la nani ca sunt singurica! tudor la munte f fericit si tati la treaba cu fotografia! si am toata casa numai pt mine si aleg sa-i odihnesc burtica:d

un we placut, desii vremea de afara e nasoala..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc de urari, tufete (pt. Bianca: multzam, mancati-ash ochii tai)
Vad ca e slaba miscare, ca-n weekend.
Noi am fost cu totii la restaurant sa sarbautorim. La restaurantul asta Sophia nu sta jos ca-i place ca e spatios, mesele-s pe un fel de podium si ea patruleaza mandra nevoie mare, nici nu-i multa lume de obicei ca deh, criza si asta e un resto mai select. In fine, totul a fost bine pana au intrat doi tipi, mi-am dat seama ca unul e un fost elev (acum are vreo 24 de ani) si celalalt un fel de amic (prieten bun c-o prietena) asa ca m-am facut ca nu vad pe nici unul, nu stiu, parca ar fi fost penibil sa-mi spuna unul "buna ziua" si alalalt "ceau" :))
Si cum intra astia pune Sophiphi ochii pe ei si nu s-au asezat bine ca Sophia pac langa ei, de fapt lana unul, de ala era atrasa in mod deosebit, inalt, blond, ochi albastri, nah, fusese un sex simbol al liceului unde am predat mai demult:))) Bine, celalat, brunet, era mult mai frumos dupa gusturile mele, dar nu si pentru Phiphi.
Bai si nu s-a dezlipit de ala, ii zambea, ii dansa, de groaza a fost, va zic drept:))) Si de se baga vreo femeie in seama cu ea (vanzatoare/ chelneritza etc) nu mai poate de sfiala, se ascunde dupa mine...si cu astia flirta cu nerusinare:))) Ce ma fac io cu fata asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dyanna draga, dar tu pe unde esti? Mai impartaseste-ne ce ai invatat la cursurile respective, seminarii parca ai zis ca sunt, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare fetelor!

Eu nu am mai dat demult pe aici, am mai citit din cand in cand dar nu am gasit starea necesara ca sa scriu. Azi m-a scos insa din amorteala postul Ramonei despre doctorii din Belgia. Nu ma simt atacata, dar tin sa precizez un lucru: nu as da sistemul de sanatate de aici, nici pe zece romanesti, pt ca este cel mai bun din europa la ora actuala. Si ca sa stii Ramona, aici iti trebuie retete pentru ORICE, altfel platesti dublu cat face sau te lovesti de refuzul farmacistei de ati da medicamentul respectiv daca nu ai reteta. Eu de exemplu am platit vaccinul de 3 luni al Mariei 75€ pt ca nu am avut cardul de sanatate, nu il facuse inca casa,iar acu am platit doar 11€ acelasi vaccin pt ca aveam reteta si card. Diferenta pana la 75€ o plateste casa de asig. Ei au un sist fff bine pus la punct, adica platesti asigurari dar si beneficiezi de pe urma lui. A doua chestie: cezariana nu-ti face decat in caz de urgenta si nu ca ai un bebe de 4 kg. Urgenta se considera atunci cand mama are probleme de sanatate, atunci cand e vorba de o eclampsie si sunt puse in pericol viata fatului si a mamei, atunci cand bb este pozitionat gresit, atunci cand ai hipertensiune si atunci cand esti la al treilea bb si ceilalti doi au fost prin ceza asa cum este si cazul meu. Daca primul bb a venit pe lume prin ceza, pe al doilea il lasa sa se nasca normal. Nu exista cezariana la cerere , sau pt ca asa ii este mamei mai comod sau ca se teme mama de durerile facerii. Si nu se naste cu ginecologul care ti-a supravegheat sarcina decat daca este de garda in mom in care se intampla sa nasti. Altfel nasti cu med de garda. Si pe mine m-a tinut un medic sub supraveghere si i-am platit lui(gresit spus lui, am platit sistemului)si am ajuns sa nasc in alt spital si cu alt doctor. Eu nu stiu acu cum a platit prietena ta bani grei ginecologului, poate nu era asigurata sau poate a ales clinica privata(apropo, in ce oras este?), caci eu plateam 16€ la consultatie+ecografie si 32€ cand mi-a facut triplul test. Sora-mea a venit si s-a operat aici vara trecut de un fibrom pe care timp de trei ani nu a fost in stare sa-l vada nici un medic din galati. Era mare cat un pumn si culmea, nu l-a vazut nimeni. Ba mai mult cand a ajuns in galati s-au si minunat cum de a ramas cu uterul intreg, caci acolo daca era i-ar fi scos tot. Asa ca sa nu bagam in aceeasi oala medicii din ro cu cei de aici.
Nu am nimic cu tine si te rog sa nu te superi, dar crede-ma ca eu daca as fi fost in ro atunci cand s-a intamplat cu Theodora, as fi fost demult oale si ulcele sau sa presupunem ca as fi reusit sa scap cu viata, nu cred ca as mai fi avut curaj sa-l fac pe Gabriel.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Pt ca doarme Mariuka mai scriu unu...

Azi am vorbit la tel cu Miha din Galati. A rezolvat-o fara nici un fel de problema pe Maria in Bucuresti si fara anestezie generala, doar cu o crema si niste pansamente si papusa mica nici nu a simtit. Cu ea este mai rau caci trebuie neaparat sa se opereze cu tiroida, altfel va da in cancer. Banii i-a recuperat aproape integral, mai putin cu 38 mil. De pe 11 incepe serviciul si laptopul il are tot stricat.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Maggie, nu am de ce sa ma supar, voiam sa spun ca si acolo se gasesc medici ca in Ro. E adevarat, consulatiile le platea iar dupa nastere i-au fost decontate, dr.ia spus ca o sa asiste la nastere indiferent daca este sau nu de garda (deci, prost informata), ceea ce a speriato cand acesta si-a luat concediu chiar in dimineata cand ia a venit la spital cu travaliu. Nu mai zic ca au fost si complicatii la nastere dar cu ajutorul lui Dumnezeu a nascut.
Cand a fost cu bb la medicul de familie (?) ia spus ca nu are nimic,ca asa fac copii febra si nu mananca iar la cateva ore s-au dus la urgenta ca nu ceda febra si i-au descoperit otita... nu i-au dat nici o medicatie pt.flora intestinala ... Nu zic ca sistemul lor este prost, Doamne fereste, noi suntem deeeepaaareteeeeeeeee de ei doar ca au si ei ratacitii lor... sau poate pe emigranti ii trateaza altfel.
Da, fara reteta nu poate lua nimic dar ieri i-au dat praful pentru flora si saruri de hidratare.

Ea sta in Bruxelles

Mergi la inceput