Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Noi nu mai mergem la sport.
Pana acum adora inceputul si sfarsitul, cand stateam in cerc si cantam 2-3 cantecele. De vreo 2 saptamani cand vede ca se pun copiii in cerc plange si vrea sa plece. Mi-am tot stors creierii sa pricepe care-i baiul. La inceput am crezut ca e obosit, ca ii e somn. A doua sedita iar ii e somn, a treia iar Abia acum mi s-a aprins beculetul ca in urma cu vreo 2 saptamani la cantecele ce marcheaza sfarsitul orei, un baietel a plans, s-a tavalit pe jos, a tipat ca din gura de sarpe, fix langa cerc. Keutu imi amintesc ca s-a tot uitat la el si vroia sa plece din cerc, dar eu m-am gandit ca mai e putin si regula e in general sa stea toti copiii in cerc, caci daca unii sunt la aparate sau se joaca cu mingea pe teren, pai atunci vor toti sa o stearga. Eu cred ca baietelul ala l-a speriat tare (si eu nu mi-am dat seama), de aceea sta la sport atata timp cat nu se canta. Cand ii spun ca treb sa mergem in cerc, o tuleste la vestiare. Miercuri nici n-a mai vrut sa mergem. Acum eu nu stiu cum sa procedez: sa mergem mai tarziu si sa plecam mai devreme ca sa nu mai prindem statul in cerc, sau sa nu-l mai duc deloc cateva saptamani. Voi ce ziceti?
A, baietelul care se zbatea acolo de mama focului e mai mare (in grupa pot fi copii pana la 3 ani jumate), mama lui era in cerc cu fratele lui in wrap (fratele are vreo 9 luni), in brate nu--l putea loc, dar a incercat sa-l linisteasca. Cand a vazut ca nu are cu cine, l-a ignorat si ea si-a vazut de treaba in cerc. Cand am terminat de cantat, copilul tot nu terminase de tipat si tavalit (si are sala o rezonanta!!!), a incercat sa-l ia de jos, n-a reusit, asa ca l-a luat de o mana si l-a tras spre iesirea din sala (se aluneca usor). Stiu ca in vestiar am vazut-o ca era cu cel mare in brate, iat bebele era in scoica. Al ei s-a linistit, dar al meu a ramas marcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ilinca, la multi ani mamei tale!

Simonapro, eu am lamurit cativa nepotei la viata mea , mereu m-am folosit de exemplul imperecherii animalelor si plantelor, cu explicatii destul de stiintifice (cum e cu semintele, cu fecundarea, cam cum sunt si cum functioneaza organele, bla-bla) in imagini simple si cu o atitudine fireasca, mai departe au suprapus singuri sexualitatea peste schema, cu timpul aduna singuri info si inteleg atat cat le permite varsta. Mamele nu stiu ce le-au spus, dar matusa a cam dat detalii .

Kea, eu cred ca o sa uite Keutzu, sariti peste cerc o vreme. Bine ca ti-ai dat seama care-i faza!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Daca unul din ei sta pe olita celalat il impinge de parca i-ar spune " ce faci? esti prost? stai pe olita?"
Sau daca unul din ei doarme celalat se duce si il trage de ochi sa se trezeasca sau ii baga degetele in ochi.

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, mama de Ilinca!

La multi ani, Alexandre!Sa ramai la fel de simpatic si ghidus!

Munica, cum se mai simte Cristi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bun. Am recuperat, is buna de extemporal

La noi e, cum banuiam, un rosu in gat, dar o forma destul de usoara, se pare. Cum clientul nu vrea sa inghita paracetamolul, am trecut la supozitoare. Nici astea nu-i plac, dar n-are cum sa le scuipe. Si, pana la urma, el a ales.

Aseara, la 39,5, tot paracetmol i-am pus si sosete cu otet. I-a scazut, pe la 00.00 iar crestea, am zis ca nu-l trezesc (el de obicei se trezeste singur la febra mare) si pana dimineata nu mai avea febra. In schimb, n-a mancat nimic toata ziua, abia spre seara a halit un iaurt cu crantz (fulgi de porumb). A dormit ca purcelul si toata ziua m-a frecat la cap ca "nani", ne bagam in pat, dupa 5 minute "mama, papucii!" si inapoi la joaca. Dr. mi-a zis ca daca nu mai face febra sa nu-i mai dau medicamente (doar curatat nasul si fass cu tantum).

Ce m-a impresionat: nu m-a lasat deloc sa ma misc de langa el, nici pipi sa fac n-am reusit. Ei, la un moment dat s-a trezit speriat, cu un spasm, s-a uitat in jur, a vazut ca-s acolo si s-a culcat la loc zambind

Apropo de "cum sa fii ap": cum pushca mea sa ii dai medicamentele cand nu vrea sa le ia????

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Apropo de "cum sa fii ap": cum pushca mea sa ii dai medicamentele cand nu vrea sa le ia????

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Nu stiu, zo, ca eu in cazuri de-astea nu-s ap deloc. Azi i-am pus niste ser in nas in niste ragete, de cred ca ma stie toata strada...Daca-l iau cu duhul blandetii, urla si mai tare...Canuta om sucit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neataaaaaaaaaaa, trezireaaaaaaaaaaaa!! Azi io dau cafeaua si croissantii

Ieri am vazut un film misto, "the black swan", vi-l recomand daca va place dansul clasic... eu am iesit din sala cu melodia lacului lebedelor in minte si toata dupa-amiaza m-am gindit la film... nu imi inchipuiam asa de dura viata "stelelor" baletului clasic.

Mai sint citeva zile si plecam in vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, uraaaaaaaaaaaaaa!!!! Cica a nins in ro??!!! Brrr, nu mai am chef de zapada!!!

Dodo, spor la crosetat!

Oli pe unde o umbla?

De Aris mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata! Zi plina azi, sper sa reusim sa facem toate cate ne-am propus!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Stiti ca si eu am vazut Black Swan si ma intreba Ilinca de el. As zice ca filmul are noroc cu Natalie Portman ca efectele alea speciale sunt hilare. Adica, regizorul ar fi putut sa gaseasca metode mai ingenioase pentru transpunerea fricilor si temerilor umei balerine.... merita vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ILINCA, ti-as zice trai-ti-ar ma-ta dar parca nu e frumos...asa ca ii urez sanatate multa si la multi ani

Mergi la inceput